2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege bana bir doz yapacaklarmis ama
bana 5 doz yapacaklar ömür boyu koruycakmış 1 doz 10 sene korurmuş.
tv de yenidoğan tetanozu olun hayatınız kurtulsun diye reklam çıktı şaşırdım

ah çok geçmiş olsun o zaman. Allah sağlıkla eline ayağına kavuştursun, onuda bizi de.

doktorum bana gerek yok dedi.o yüzden vurunmadım ben.

valla banada ister ol ster olma demişti ama sağlık ocakları tutanak tutuyor aile hekimi peşimdeydi.

Hollanda'nın Harlingen kentinde yaşayan 63 yaşındaki Tineke Geessink'in, bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi.

slm saglık ocagından geldım bebısım ıyı 156 atyo kalbı ama benı sormayın 4 kg almısım hemsıre zayıfsın bıse olmaz dedı ama benı bır aglma tuttu sormayın kafayı yıcem yaaaaaaaa bıde odem oldu bende ondanda olur kılon normal dedı ama su ana kadar tam 8 kılo almısım

deme böle ege sana kızıcak bak

üzülme canım ödem demişler ya. bende 10 kilo aldım. önemli olan sağlık. senin ilk bebemiydi? bak benim ikinci . ilkinde 15 kilo aldım doğumdan sonra verdim. tabii hemen verilmiyor ama zamanla veriliyor. 30 kilo alan arkadaşlarım vardı . onlar bile verdiler. bunu düşünüp kendini stres yapma bence

Emre Belözoğlu'nun eşi Tuğba Belözoğlu bu sabah saatlerinde Amerikan Hastanesi'nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Belözoğlu çifti, 3 kilo 550 gram ağırlığında dünyaya gelen ailenin yeni bireyine 'Ömer Akif' ismini verdi.

ilk bebegım evet bıde bana tessllı verıyor ebe diyokı ben ne yapım 33 kg aldım

hollanda'nın harlingen kentinde yaşayan 63 yaşındaki tineke geessink'in, bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi.
allah ıslah etsin

1 ayda 4 kg alınırmı yaaaaaaaaa cıldırcam yaaaaa

ne olmıuş kocanmı beyenmez. 4 kilo almışmış 24 kilo aldım hala maşalahıım var. Ağlamaya üzmeye değermi çakıcam şimdi hee.
Bebişin sağlıklımı sağlıklı daha ne tövbeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…