magvital kullanan varmi aranizda tadi cok kotuymus gunde bir mi ikimi aliosunuzzz
hayırdır neden yoruldun?
vergi dairesine gittim ağzına kadar dolmuş sıra beklemekten canım çıktıne oldu canım neden yoruldun işmi yaptın
erken dogum riski varmis kasilmalari baslamis ;(
bana 5 doz yapacaklar ömür boyu koruycakmış 1 doz 10 sene korurmuş.ege bana bir doz yapacaklarmis ama
ah çok geçmiş olsun o zaman. Allah sağlıkla eline ayağına kavuştursun, onuda bizi de.
doktorum bana gerek yok dedi.o yüzden vurunmadım ben.
neki o . vitamin mi ?
vergi dairesine gittim ağzına kadar dolmuş sıra beklemekten canım çıktı
yaa canım benim nasıl anlamışlar kasıklarımı mı ağrımış bir an önce düzelir inşallah
bana magnorm diye bi şey verdi suya atıyorum tadı kötü değilmagnezyum eksikligi icin verio doktor benim kulllandigim ilac kaldirilmis buna gectik ;(
dun rahatsizlaninca hastaneye gitmisler orada demisler fmg konusmus telefonda korkmustur ya
Hollanda'nın Harlingen kentinde yaşayan 63 yaşındaki Tineke Geessink'in, bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi.
slm saglık ocagından geldım bebısım ıyı 156 atyo kalbı ama benı sormayın 4 kg almısım hemsıre zayıfsın bıse olmaz dedı ama benı bır aglma tuttu sormayın kafayı yıcem yaaaaaaaa bıde odem oldu bende ondanda olur kılon normal dedı ama su ana kadar tam 8 kılo almısım
slm saglık ocagından geldım bebısım ıyı 156 atyo kalbı ama benı sormayın 4 kg almısım hemsıre zayıfsın bıse olmaz dedı ama benı bır aglma tuttu sormayın kafayı yıcem yaaaaaaaa bıde odem oldu bende ondanda olur kılon normal dedı ama su ana kadar tam 8 kılo almısım
1 ayda 4 kg alınırmı yaaaaaaaaa cıldırcam yaaaaa
üzülme canım ödem demişler ya. bende 10 kilo aldım. önemli olan sağlık. senin ilk bebemiydi? bak benim ikinci . ilkinde 15 kilo aldım doğumdan sonra verdim. tabii hemen verilmiyor ama zamanla veriliyor. 30 kilo alan arkadaşlarım vardı . onlar bile verdiler. bunu düşünüp kendini stres yapma bence
allah ıslah etsinhollanda'nın harlingen kentinde yaşayan 63 yaşındaki tineke geessink'in, bir kız çocuğu dünyaya getirdiği bildirildi.
1 ayda 4 kg alınırmı yaaaaaaaaa cıldırcam yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?