dur hesaplıyım tahminen ne zamn dönüyorum 40. haftada dogsa çocuken geç sen dönücen bide öyle düşün
35te ayrılınca izinden kaybın olmuyo mu yani.
Hani 2 hafta yanıyo demiştiniz ya
32 de gittiğinde sorarsın dr.
Ben 30 da gidicem ya ozaman sorcam.
Zaten 37 kadar veriyoralrmış sen istediğinde bozabiliyormuşsun
kızlar son ay catı muayenesı dedı ebe ebenın bakması normalmı sızce ben doktorum bakar dıodum yaaa bıde ebe cıktı basıma ıyımı
kızlar son ay catı muayenesı dedı ebe ebenın bakması normalmı sızce ben doktorum bakar dıodum yaaa bıde ebe cıktı basıma ıyımı
yaa karnım acıyo diyorum yaaa:84::84::84::84:
dur hesaplıyım tahminen ne zamn dönüyorum 40. haftada dogsa çocuk
yani doğum sancım daha doğrusu işaret gelip hastaneye gittiğimde alttan muayene olmuştum ben. o zamana kadar hiç çatı muayenesi diye bişey duymadım ben.
göbek deliğin mi acıyo senin de?
bizden sonra o kesin
Ebe niye sağlık ocağıda her b.ka karışlıyor hee.
Ben ilk deefa duydumm
Ebe niye sağlık ocağıda her b.ka karışlıyor hee.
Ben ilk deefa duydumm
hep terslerı gelır zaten bana sordum doktorum bakmıcakmı dıe yok bende bakaacam dıo meraklı melehat dıcenn olmıcak
yokyaa göbeğim alt kısımarı birde göbek deliğimin sağ tarafı çok sinir oldum
hep terslerı gelır zaten bana sordum doktorum bakmıcakmı dıe yok bende bakaacam dıo meraklı melehat dıcenn olmıcak
eğer genç bir ebeyse tecrübe kazanmak için yapıyorlar sanırım. niye herkes muayene ediyor canım. doktor muayene eder yeter yaa
Cerrahpşayaı aradım 37 ye kadar işgörebilir veriyoruz dedi. Ama isterseniz 35 de ayrılırsınız 3 haftay doğum sonrasına aktarırsınız dedi. Raporu bozabiliyorlarmış.
Ohh beeeeeeeeee
Ay fatma amma nazlandı he göbeğim ağrıyor fitil sokamam.
4 kiloyu nasıl çıkarcan şuncağız delikten
nasıl girdiyse öle çıkarAy fatma amma nazlandı he göbeğim ağrıyor fitil sokamam.
4 kiloyu nasıl çıkarcan şuncağız delikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?