ya benim bisiyim var ama neyim var anlamadim(( uyandigimdan beri karnimin solu tas gibi sirtima ve bacagima vuruo gazmi bebek mi ne anlamadim
geldim sağlıkocagına gittim aile hekimime sordum dedi karnın büyüyo acıması normal deditansiyonumuda ölçtürdüm 9/6 tartıldımda 1,5 kilo almışım
için rahat etsin işte
geldim sağlıkocagına gittim aile hekimime sordum dedi karnın büyüyo acıması normal dediTansiyonumuda ölçtürdüm 9/6 tartıldımda 1,5 kilo almışım
sezeryan da bi güzel ki sorma :)))))))))))))
hadi neyse anlatmayayım:82:
geldim sağlıkocagına gittim aile hekimime sordum dedi karnın büyüyo acıması normal deditansiyonumuda ölçtürdüm 9/6 tartıldımda 1,5 kilo almışım
yaa rahat da sabahdan beri acıyo nefes aldıkça acıyo yaaiçin rahat etsin işte
anaaaammmm 28 haftalık olmuşummmm vayyy be 84 gün diyoo aaaaa 28+0 olunca 29 haftalık mı oluyoruz bide ben şimdi kaç aylık hamileyim şu haftalar girince şaşıyo hesabım
anaaaammmm 28 haftalık olmuşummmm vayyy be 84 gün diyoo aaaaa 28+0 olunca 29 haftalık mı oluyoruz bide ben şimdi kaç aylık hamileyim şu haftalar girince şaşıyo hesabım
sabahtan beri herseyi denedim ne cikan var ne donen ya
rahat etti de nefes aldıkça yanıyo acıyo yaaa
anlatsana ege bilmek istiyorum başıma ne gelecek?
ayyy bikere izlemiştim videosunu bayılıcaktım valla. iğrenç
ayyyy onu görünce geçer tabiii. nazım bi ona geçio zaten özleidm bak şimdirahatladınmı nazlı kuzum benim. Kocanı görünce geçer. Benimki saat 11 de ankaradan dönecek akşam uçağıyla anca 1 de evde olur.((((((((( o saatden sonra da uykulu uykulu napıyım
ayyyy onu görünce geçer tabiii. nazım bi ona geçio zaten özleidm bak şimdi
İngiltere'de, tüp bebek yöntemiyle hamile kalan bir kadının sevinci, hastaneden gelen acı haberle hüzne dönüştü
İngiliz Carolyn Savage tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığında, "Taşıdığınız çocuk sizin değil" haberiyle tam bir hayal kırıklığı yaşadı.
İki çocuğu olan Carolyn ve Sean Savage çifti, 2009 yılında yeniden bebek sahibi olmak istedi. Ancak Carolyn 40'ına yaklaştığı için tüp bebek tedavisi görmeye başladı. Tedavi olumlu sonuç verdi ve Carolyn hamile kaldı.
KÜRTAJ İSTEMEDİ, DOĞURDU. TESLİM ETTİ
Hamileliğinin başında klinikten acı haber geldi. Carolyn, isim benzerliği yüzünden başka bir çiftten alınan yumurta ve sperm örnekleriyle hamile kalmıştı. Bebeği doğurup Logan ailesine veren Carolyn, "Sadece başkasının çocuğu olduğu için onu aldıramazdım. Kürtaj yaptırmak onu öldürmek olurdu" dedi.
SADECE 45 DAKİKA SEVEBİLDİ
Bebeğe veda ederken çok acı çektiğini belirten Carolyn, "Karnımda 9 ay boyunca taşıdığım Logan ailesinin minik oğlunu, okşadım, öptüm. Sadece 45 dakikam vardı ve yan odada anne ve babasının bizi beklediklerini biliyordum." dedi.
anlatsana ege bilmek istiyorum başıma ne gelecek?
Ayyy bikere izlemiştim videosunu bayılıcaktım valla. Iğrenç
ayyyy onu görünce geçer tabiii. nazım bi ona geçio zaten özleidm bak şimdi
İngiltere'de, tüp bebek yöntemiyle hamile kalan bir kadının sevinci, hastaneden gelen acı haberle hüzne dönüştü
İngiliz Carolyn Savage tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığında, "Taşıdığınız çocuk sizin değil" haberiyle tam bir hayal kırıklığı yaşadı.
İki çocuğu olan Carolyn ve Sean Savage çifti, 2009 yılında yeniden bebek sahibi olmak istedi. Ancak Carolyn 40'ına yaklaştığı için tüp bebek tedavisi görmeye başladı. Tedavi olumlu sonuç verdi ve Carolyn hamile kaldı.
KÜRTAJ İSTEMEDİ, DOĞURDU. TESLİM ETTİ
Hamileliğinin başında klinikten acı haber geldi. Carolyn, isim benzerliği yüzünden başka bir çiftten alınan yumurta ve sperm örnekleriyle hamile kalmıştı. Bebeği doğurup Logan ailesine veren Carolyn, "Sadece başkasının çocuğu olduğu için onu aldıramazdım. Kürtaj yaptırmak onu öldürmek olurdu" dedi.
SADECE 45 DAKİKA SEVEBİLDİ
Bebeğe veda ederken çok acı çektiğini belirten Carolyn, "Karnımda 9 ay boyunca taşıdığım Logan ailesinin minik oğlunu, okşadım, öptüm. Sadece 45 dakikam vardı ve yan odada anne ve babasının bizi beklediklerini biliyordum." dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?