2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim bisiyim var ama neyim var anlamadim (( uyandigimdan beri karnimin solu tas gibi sirtima ve bacagima vuruo gazmi bebek mi ne anlamadim

geldim sağlıkocagına gittim aile hekimime sordum dedi karnın büyüyo acıması normal dedi tansiyonumuda ölçtürdüm 9/6 tartıldımda 1,5 kilo almışım

anaaaammmm 28 haftalık olmuşummmm vayyy be 84 gün diyoo aaaaa 28+0 olunca 29 haftalık mı oluyoruz bide ben şimdi kaç aylık hamileyim şu haftalar girince şaşıyo hesabım

geldim sağlıkocagına gittim aile hekimime sordum dedi karnın büyüyo acıması normal dedi Tansiyonumuda ölçtürdüm 9/6 tartıldımda 1,5 kilo almışım

rahatladınmı nazlı kuzum benim. Kocanı görünce geçer. Benimki saat 11 de ankaradan dönecek akşam uçağıyla anca 1 de evde olur.((((((((( o saatden sonra da uykulu uykulu napıyım

anlatsana ege bilmek istiyorum başıma ne gelecek?
ayyy bikere izlemiştim videosunu bayılıcaktım valla. iğrenç

ayyy izlemesene öyle şeyler yaa önyargı oluşmasın sende başımıza nasıl olsa gelecek gelince görelim

ben 7 aylık hamileyim diyebilirim yani hehehe tombili hamileee 1 haftada 1,5 kiloyu almayı başabilen hamile hehehehe

rahatladınmı nazlı kuzum benim. Kocanı görünce geçer. Benimki saat 11 de ankaradan dönecek akşam uçağıyla anca 1 de evde olur.((((((((( o saatden sonra da uykulu uykulu napıyım
ayyyy onu görünce geçer tabiii. nazım bi ona geçio zaten özleidm bak şimdi

İngiltere'de, tüp bebek yöntemiyle hamile kalan bir kadının sevinci, hastaneden gelen acı haberle hüzne dönüştü

İngiliz Carolyn Savage tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığında, "Taşıdığınız çocuk sizin değil" haberiyle tam bir hayal kırıklığı yaşadı.

İki çocuğu olan Carolyn ve Sean Savage çifti, 2009 yılında yeniden bebek sahibi olmak istedi. Ancak Carolyn 40'ına yaklaştığı için tüp bebek tedavisi görmeye başladı. Tedavi olumlu sonuç verdi ve Carolyn hamile kaldı.

KÜRTAJ İSTEMEDİ, DOĞURDU. TESLİM ETTİ

Hamileliğinin başında klinikten acı haber geldi. Carolyn, isim benzerliği yüzünden başka bir çiftten alınan yumurta ve sperm örnekleriyle hamile kalmıştı. Bebeği doğurup Logan ailesine veren Carolyn, "Sadece başkasının çocuğu olduğu için onu aldıramazdım. Kürtaj yaptırmak onu öldürmek olurdu" dedi.

SADECE 45 DAKİKA SEVEBİLDİ

Bebeğe veda ederken çok acı çektiğini belirten Carolyn, "Karnımda 9 ay boyunca taşıdığım Logan ailesinin minik oğlunu, okşadım, öptüm. Sadece 45 dakikam vardı ve yan odada anne ve babasının bizi beklediklerini biliyordum." dedi.

hayatta vermemmmm

anlatsana ege bilmek istiyorum başıma ne gelecek?
Ayyy bikere izlemiştim videosunu bayılıcaktım valla. Iğrenç

nasıl anlatayım kız
bikere ameliyathaneye girmek buzzzzzzz gibi yatırıyorlar heryerini bağlıyorlar karnını jiletliyorlar kesecekleri yeri sonra göbeğini tentirtiyot gibi bişeyle siliyorlar tabi uyanıksın ve kafanın üstünde meşhur lamba varya o var. Kocaman bişey sonra hazırız diyorlar ve sana .ğne yapıyorlar hadi bakalım 10 a kadar say diyor ne mümkün 3 de uçuşa geçiyorsun:))
sonra bi sessss eif hnm elif hnmmmm uyanın diyor derindennnnnnnn sen hemen bebeğim nasıl diyorsun istemsiz ama onlarda o güzel haberi veriyor.'bebeğiniz çok sağlıklı' ve sonra odana çıkarıyorlar karnında kum torbası ve yarı baygın titriyorsun üşüyorsun. Sonra gözünü açar gibi oluyorsun ki o da neeeeeee göğsüne bir melek konmuş emmeye çalıştırıyorlar okadar güzel pembe dudaklı mis kokulu bişeyki yumuşacık orda kopuyorsun işte ağlamaya başlıyorsun.
Sonra ağrıların oluyor öksüremiyorsun gaz sancın var narkozdan ayılman felan kötü sen güzel yönlerini düşünn.......

Son düzenleme:

ben bu işi bi türlü anlayamıyom ya, o kadının hakkı yok mu, nasıl ödücekler... gerçek annesi olmuş olmuyo mu... o kadının geninden bişi almıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…