2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben onu yaptıramam tansiyondan yada kalp krizinden giderim..

Bende asla yaptıramam.... Beniö psikolojim bozulur orda... Bu arada arkadaşlar kesinlikle ben normal yapabiliyorsanız yapın derim.. Sezeryan sonuçta bir ameliyat ve kesilen yer eskisi gibi asla olmuyor.. Senelerce üşütünce bile sızlıyor...

: allahım benzetmeye bak yaa tövbee
idrardan bakılıyo yani. doktor bana akıntıdan örnek alırız demişti sanki. o başka test mi oluyo. :44:
o başka bişeydir sanırım

ay sende ben, öldürdün. gülmekten maymun tövbe tövbeee
şimdi dünya güzeli olmuş maşallahhhh

kım ıyı dıo kımı kotu ben normal dusunuyorum ama bılmıyorum ya yapabılırmıyım

idrar kültürü idrar tahlilinde çıkarsa idrar kültürü istiyorlar.

şimdi cuma idrar vericem tam idrar tetkiki istemiş doktorum. ona da bakıyolar değil mi?
orada çıkarsa idrar kültürü istiyor. doğru anladım dimi?

amaaaan naapsak bacım sanırım her türlü yarım kalacak biyerler

ya kızlar bende normal düşünüyorum ama sancım gece başlarsa korkarım ben iyice bi telaş alır beni bi de ağlarım

aynen öleeeeeeeeeeee

ya kızlar bende normal düşünüyorum ama sancım gece başlarsa korkarım ben iyice bi telaş alır beni bi de ağlarım

kız başınıza daha önce böle bişy gelmediyse nasıl davranacagınızı nasıl hissedeceğinizi nerden biliyonuzç... belkide bi güç elicek size eşinize bile siz moral vereceksiniz .. düşünmeyin o kadar

geçenlerde bir program izledim,
doktor anlatıyo.
hatunlar gaza gelip ben gerçek anne olucam normal doğurucam diyolarmış.
sonra vakit gelip ağrılar başlayınca yalvarıyorlarmış sezeryana alın diye.
tabi iş işten geçmiş.
ne kötü yaaaa.

tam idrar tahlilinde bakteri çıkarsa idrar kültürü yapılcak onada idrar veriyorsun.

ağla bacım rahatlarsın

evet yaa düşününce olmuyo.
korkunun ecele faydası yok. çatır çatır doğurucaz işte.

ama anam beni nasıl doğurmuş düşünmeden edemiyom.hatunu 20 gün çarşafla çevirmişler.
ayağa kalkmayı bırak yattığı yerde dönemiyormuş.

Son düzenleme:

ayyyyyy gerçekten kötü yaa.. Allah kolay geçitler versin her iki doğum içinde...

oaman ne dıyelım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.....

eskiden öleymiş bşey bilinmiyormuş şimdi herşein çaresi var çok şükür o yolda kalmayız Allahın izniyle bi şekilde çıkıcakalr napalım

fatma bugün sende moral motivasyon iyi galiba bu gazla sen doğurursun bacım

ama bi kaç gün sonra geçerse korkuyom demeee

:
allahım benzetmeye bak yaa tövbee

o başka bişeydir sanırım

Ama öyleydi kız, çok çirkindi.. Yeni doğanlar çirkin oluyor kız...

ay sende ben, öldürdün. gülmekten maymun tövbe tövbeee
şimdi dünya güzeli olmuş maşallahhhh

Yazık çocuk içerde eziyet çekmiş ondan canım... yoksa güzelleşti tabi...

kım ıyı dıo kımı kotu ben normal dusunuyorum ama bılmıyorum ya yapabılırmıyım

Ya insan neye inanırsa onu yapar,,, iş beyinde biter, normal yapçam de olur inşalah... Etrafımda o kadar kolay normal yapan arkadaşlarım oldu ki anlatamam..

Ya işte her türlü değil alttaki dişik çok yüzeysel oluyor ama karındaki kaç kat dikiliyor.. Birde gereksiz yere rahimi de kesiyorlar ...

ayyyy yazık annene 6 kilo kızım boru değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…