ben onu yaptıramam tansiyondan yada kalp krizinden giderim..
allahım benzetmeye bak yaa tövbeeEge beni öldürdün zaten çok panik oluyorum ben doğumu düşündükçe.... ıyyyyyyyyy çok fena ya... ben ilk gece sabaha kadar öksürdüm, tabi acayip acı çektim öksürürken.... Hiiiiiiiç ağlamadım, Aslı yı görünce de bana çokkkkk çirkin gelmişti... Bu mu ya bu maymuna benziyor demiştim...
Aslı nın geç doğum olduğundan sanırım mosmor, kıllı, ve elleri ayaklarının derisi soyulmuş, tırnakları da mosmordu kuzumun.. Tabi 2-3 saatte kendine geldi güzelleşti..
Arkadaşım geyiğin Allahı burda ne işin var senin başka topikte gel burda geyik yapalım..
o başka bişeydir sanırımidrardan bakılıyo yani. doktor bana akıntıdan örnek alırız demişti sanki. o başka test mi oluyo. :44:
ay sende ben, öldürdün. gülmekten maymun tövbe tövbeeeEge beni öldürdün zaten çok panik oluyorum ben doğumu düşündükçe.... ıyyyyyyyyy çok fena ya... ben ilk gece sabaha kadar öksürdüm, tabi acayip acı çektim öksürürken.... Hiiiiiiiç ağlamadım, Aslı yı görünce de bana çokkkkk çirkin gelmişti... Bu mu ya bu maymuna benziyor demiştim...
Aslı nın geç doğum olduğundan sanırım mosmor, kıllı, ve elleri ayaklarının derisi soyulmuş, tırnakları da mosmordu kuzumun.. Tabi 2-3 saatte kendine geldi güzelleşti..
Arkadaşım geyiğin Allahı burda ne işin var senin başka topikte gel burda geyik yapalım..
Bende asla yaptıramam.... Beniö psikolojim bozulur orda... Bu arada arkadaşlar kesinlikle ben normal yapabiliyorsanız yapın derim.. Sezeryan sonuçta bir ameliyat ve kesilen yer eskisi gibi asla olmuyor.. Senelerce üşütünce bile sızlıyor...
idrar kültürü idrar tahlilinde çıkarsa idrar kültürü istiyorlar.
Bende asla yaptıramam.... Beniö psikolojim bozulur orda... Bu arada arkadaşlar kesinlikle ben normal yapabiliyorsanız yapın derim.. Sezeryan sonuçta bir ameliyat ve kesilen yer eskisi gibi asla olmuyor.. Senelerce üşütünce bile sızlıyor...
kım ıyı dıo kımı kotu ben normal dusunuyorum ama bılmıyorum ya yapabılırmıyım
şimdi cuma idrar vericem tam idrar tetkiki istemiş doktorum. ona da bakıyolar değil mi?
orada çıkarsa idrar kültürü istiyor. doğru anladım dimi?
amaaaan naapsak bacım sanırım her türlü yarım kalacak biyerler
ya kızlar bende normal düşünüyorum ama sancım gece başlarsa korkarım ben iyice bi telaş alır beni bi de ağlarım
tam idrar tahlilinde bakteri çıkarsa idrar kültürü yapılcak onada idrar veriyorsun.şimdi cuma idrar vericem tam idrar tetkiki istemiş doktorum. Ona da bakıyolar değil mi?
Orada çıkarsa idrar kültürü istiyor. Doğru anladım dimi?
Amaaaan naapsak bacım sanırım her türlü yarım kalacak biyerler
ya kızlar bende normal düşünüyorum ama sancım gece başlarsa korkarım ben iyice bi telaş alır beni bi de ağlarım
kız başınıza daha önce böle bişy gelmediyse nasıl davranacagınızı nasıl hissedeceğinizi nerden biliyonuzç... belkide bi güç elicek size eşinize bile siz moral vereceksiniz .. düşünmeyin o kadar
geçenlerde bir program izledim,
doktor anlatıyo.
Hatunlar gaza gelip ben gerçek anne olucam normal doğurucam diyolarmış.
Sonra vakit gelip ağrılar başlayınca yalvarıyorlarmış sezeryana alın diye.
Tabi iş işten geçmiş.
Ne kötü yaaaa.
tam idrar tahlilinde bakteri çıkarsa idrar kültürü yapılcak onada idrar veriyorsun.
evet yaa düşününce olmuyo.
korkunun ecele faydası yok. çatır çatır doğurucaz işte.
ama anam beni nasıl doğurmuş düşünmeden edemiyom.hatunu 20 gün çarşafla çevirmişler.
ayağa kalkmayı bırak yattığı yerde dönemiyormuş.
korkunun ecele faydası yok. çatır çatır doğurucaz işte.
ama anam beni nasıl doğurmuş düşünmeden edemiyom.hatunu 20 gün çarşafla çevirmişler.
ayağa kalkmayı bırak yattığı yerde dönemiyormuş.
kız başınıza daha önce böle bişy gelmediyse nasıl davranacagınızı nasıl hissedeceğinizi nerden biliyonuzç... belkide bi güç elicek size eşinize bile siz moral vereceksiniz .. düşünmeyin o kadar
:
allahım benzetmeye bak yaa tövbee
o başka bişeydir sanırım
ay sende ben, öldürdün. gülmekten maymun tövbe tövbeee
şimdi dünya güzeli olmuş maşallahhhh
kım ıyı dıo kımı kotu ben normal dusunuyorum ama bılmıyorum ya yapabılırmıyım
şimdi cuma idrar vericem tam idrar tetkiki istemiş doktorum. ona da bakıyolar değil mi?
orada çıkarsa idrar kültürü istiyor. doğru anladım dimi?
amaaaan naapsak bacım sanırım her türlü yarım kalacak biyerler
ayyyyyy gerçekten kötü yaa.. Allah kolay geçitler versin her iki doğum içinde...
Korkunun ecele faydası yok. çatır çatır doğurucaz işte.
Ama anam beni nasıl doğurmuş düşünmeden edemiyom.hatunu 20 gün çarşafla çevirmişler.
Ayağa kalkmayı bırak yattığı yerde dönemiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?