2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gözlerim doldu ege,
ay arkadaşlarım doğurduğun da bile çok ağlıyorum ben kızımı görünce ne biçim ağlarım.
hönkür sümük valla.
şimdiden burnumun direği sızlıyor.

ben bu işi bi türlü anlayamıyom ya, o kadının hakkı yok mu, nasıl ödücekler... gerçek annesi olmuş olmuyo mu... o kadının geninden bişi almıyo mu

o taşıyıcı anne gibi olmuş oluyo başka kadından bi yumurta başka erkekden sperm onun geninden alınan bişey yok ama onun kanından canından beslendi ...karışık bi durum yaa

gözlerim doldu ege,
ay arkadaşlarım doğurduğun da bile çok ağlıyorum ben kızımı görünce ne biçim ağlarım.
hönkür sümük valla.

bende öle çocuklar sümük içinde kalır:):):)

gözlerim doldu ege,
hönkür sümük valla.

bende bi an yaşadım valla o anı tekrar. inşallah herşey güzzel olur hepimiz için

eveeeet. ne pis annem var der ilk dakkadan vaziyete bak :))))
ilk intiba çok önemli naaapsak bilemedim

he yaaa anam der ben böle hayal etmemiştim ne biçim annem yaa der onlarda çiş yapsınlar ödeşelim

şu enfeksiyon testi nasıl. idrarda mı bakıyolar yoksa akıntıdan mı örnek alıyorlar?

yok kız hepsinde idrar verirsin kültürde de idrar verşyon

şu sohbet edelim diyen kişi kendisi açmış topiği

Ege beni öldürdün zaten çok panik oluyorum ben doğumu düşündükçe.... ıyyyyyyyyy çok fena ya... ben ilk gece sabaha kadar öksürdüm, tabi acayip acı çektim öksürürken.... Hiiiiiiiç ağlamadım, Aslı yı görünce de bana çokkkkk çirkin gelmişti... Bu mu ya bu maymuna benziyor demiştim...
Aslı nın geç doğum olduğundan sanırım mosmor, kıllı, ve elleri ayaklarının derisi soyulmuş, tırnakları da mosmordu kuzumun.. Tabi 2-3 saatte kendine geldi güzelleşti..

kızlaaarrrr hamile olupta geyık yapmak isteyenler topığı var orda bulusalım

Arkadaşım geyiğin Allahı burda ne işin var senin başka topikte gel burda geyik yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…