nasıl anlatayım kız
bikere ameliyathaneye girmek buzzzzzzz gibi yatırıyorlar heryerini bağlıyorlar karnını jiletliyorlar kesecekleri yeri sonra göbeğini tentirtiyot gibi bişeyle siliyorlar tabi uyanıksın ve kafanın üstünde meşhur lamba varya o var. Kocaman bişey sonra hazırız diyorlar ve sana .ğne yapıyorlar hadi bakalım 10 a kadar say diyor ne mümkün 3 de uçuşa geçiyorsun:))
sonra bi sessss eif hnm elif hnmmmm uyanın diyor derindennnnnnnn sen hemen bebeğim nasıl diyorsun istemsiz ama onlarda o güzel haberi veriyor.'bebeğiniz çok sağlıklı' ve sonra odana çıkarıyorlar karnında kum torbası ve yarı baygın titriyorsun üşüyorsun. Sonra gözünü açar gibi oluyorsun ki o da neeeeeee göğsüne bir melek konmuş emmeye çalıştırıyorlar okadar güzel pembe dudaklı mis kokulu bişeyki yumuşacık orda kopuyorsun işte ağlamaya başlıyorsun.
Sonra ağrıların oluyor öksüremiyorsun gaz sancın var narkozdan ayılman felan kötü sen güzel yönlerini düşünn.......
ben bu işi bi türlü anlayamıyom ya, o kadının hakkı yok mu, nasıl ödücekler... gerçek annesi olmuş olmuyo mu... o kadının geninden bişi almıyo mu
gözlerim doldu ege,
ay arkadaşlarım doğurduğun da bile çok ağlıyorum ben kızımı görünce ne biçim ağlarım.
hönkür sümük valla.
şimdiden burnumun direği sızlıyor.
o taşıyıcı anne gibi olmuş oluyo başka kadından bi yumurta başka erkekden sperm onun geninden alınan bişey yok ama onun kanından canından beslendi ...karışık bi durum yaa
ben çıkıyorum hatunlar kendinize dikkat edin
bende öle çocuklar sümük içinde kalır:):):)
kızlaaarrrr hamile olupta geyık yapmak isteyenler topığı var orda bulusalım
gözlerim doldu ege,
ay arkadaşlarım doğurduğun da bile çok ağlıyorum ben kızımı görünce ne biçim ağlarım.
hönkür sümük valla.
şimdiden burnumun direği sızlıyor.
eveeeet. ne pis annem var der ilk dakkadan vaziyete bak :))))
ilk intiba çok önemli naaapsak bilemedim
bende bi an yaşadım valla o anı tekrar. inşallah herşey güzzel olur hepimiz için
görüşürüz cnmm sende iyi bak kendineben çıkıyorum hatunlar kendinize dikkat edin
bende öle çocuklar sümük içinde kalır:):):)
ben onu yaptıramam tansiyondan yada kalp krizinden giderim..
şu enfeksiyon testi nasıl. idrarda mı bakıyolar yoksa akıntıdan mı örnek alıyorlar?
nasıl anlatayım kız
bikere ameliyathaneye girmek buzzzzzzz gibi yatırıyorlar heryerini bağlıyorlar karnını jiletliyorlar kesecekleri yeri sonra göbeğini tentirtiyot gibi bişeyle siliyorlar tabi uyanıksın ve kafanın üstünde meşhur lamba varya o var. Kocaman bişey sonra hazırız diyorlar ve sana .ğne yapıyorlar hadi bakalım 10 a kadar say diyor ne mümkün 3 de uçuşa geçiyorsun:))
sonra bi sessss eif hnm elif hnmmmm uyanın diyor derindennnnnnnn sen hemen bebeğim nasıl diyorsun istemsiz ama onlarda o güzel haberi veriyor.'bebeğiniz çok sağlıklı' ve sonra odana çıkarıyorlar karnında kum torbası ve yarı baygın titriyorsun üşüyorsun. Sonra gözünü açar gibi oluyorsun ki o da neeeeeee göğsüne bir melek konmuş emmeye çalıştırıyorlar okadar güzel pembe dudaklı mis kokulu bişeyki yumuşacık orda kopuyorsun işte ağlamaya başlıyorsun.
Sonra ağrıların oluyor öksüremiyorsun gaz sancın var narkozdan ayılman felan kötü sen güzel yönlerini düşünn.......
yok kız hepsinde idrar verirsin kültürde de idrar verşyon
şu sohbet edelim diyen kişi kendisi açmış topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?