fatma bugün sende moral motivasyon iyi galiba bu gazla sen doğurursun bacım
ama bi kaç gün sonra geçerse korkuyom demeee
oaman ne dıyelım ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.....
eskiden öleymiş bşey bilinmiyormuş şimdi herşein çaresi var çok şükür o yolda kalmayız Allahın izniyle bi şekilde çıkıcakalr napalım
Ya işte her türlü değil alttaki dişik çok yüzeysel oluyor ama karındaki kaç kat dikiliyor.. Birde gereksiz yere rahimi de kesiyorlar ...
Acıktımmm uleyyynnnnn
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ya gerisi boş ama sadece korktuğu için sezeryan isteyenleri anlayamıyorum ben, denemek lazım bence.. Neyse kızlar bütün gün yattım iş güç yapmadım daha yemek yapçam yaa offfff
Acıktımmm uleyyynnnnn
allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ya gerisi boş ama sadece korktuğu için sezeryan isteyenleri anlayamıyorum ben, denemek lazım bence.. Neyse kızlar bütün gün yattım iş güç yapmadım daha yemek yapçam yaa offfff
hadi ya ciddi misin, sen hiç acıkmazdın halbukiHadi iyi akşamlar egeeeeeeeeee
Acıktımmm uleyyynnnnn
ohhhhhhh kebapppppppp
ne yemek yapcan kızzz
ikinci aşımı da yaptırdım ama bu acımadı şimdilik ağrım yok
hemşireye de dedim acıyor diye o da yavaştan yaptı onun da etkisi var sanırım
sürdüm seni git başka topiğe hatta kk dan çıkardım. Kız bebiş kilo alıyormuha bu arada ege çıkmadan söylim dedim merak etmişsindir diye, 3 haftadır hiç kilo almadım hatta 2 kilo verdim ve toplam aldığım kilo 8 e düştü...
Yani yemeden bi düşün istersen....
köfte makarna falan yapçam...
100'e 5,5 kilo kaldı.
Doktorum 100 kilo olursan doğurtmam seni dedi
sürdüm seni git başka topiğe hatta kk dan çıkardım. Kız bebiş kilo alıyormu
bende de aynı menü
maşallahh koçum benim
Ha gayret
napcakmış içinde mi kalcakmış istediği kadar desin ye sen boşver tosun gibi maşallah sezinim
aa süper vallaaa maşallah diyelim ozamanalıyor valla... Anlamadım bende... Hai byeeeeeeeeee
bide 2 kilo çocuk doğururmuşum bu cüsseyle millet totosuyla güler valla.
En az 4 kilo çıkarmam lazım.
aben 24 kilo almıştım 4 den aşşa doğururusan yüzüne tükürcem dedi arkadaş 3250 doğdu tükürdü:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?