2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mevsim canım eline sağlık iyi gibi gözüküyor ilşkimiz
wylma afiyet olsun bebişine yarasın canım
merve hoşgeldinn

Mevsimmmm ben Aslan Oğluşum İkizler olucak

ANNE: ASLAN

İkizler bir çocuk, Aslan bir anneye sahipse, farklı hayat görüşleri olsa da birbiriyle çok iyi anlaşan bir anne-çocuk ilişkisi söz konusudur. Oyuncu ve enerjik bir yapıdan bahsedebiliriz. İyimser bir dinamizm hâkimdir ilişkiye.

Aslan birçok şeyi derhal deneyimlemek ve sonucunu almak istese de, İkizler'in bunları kabul etmesi için önce incelemesi, tartması gerekmektedir. Yine de beraber birçok yeni şey keşfedebilir ve ikisinin de çok yüksek enerjisi vardır. Bununla birlikte İkizler'in özgür ruhu, Aslan'ın itaat istemiyle çelişebilir

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fatmada mı merveler kervanına katılmış anaaaa sidikli diyordu bana gelsin de bi dalgamı geçiyim onunla
mevsim canım eline sağlık iyi gibi gözüküyor ilşkimiz
wylma afiyet olsun bebişine yarasın canım
merve hoşgeldinn

hoşbulduk canımmm

tşk ederm canımm...

buda ikizler burcu bebeklerinin genel özellikleri kızlar...

İkizler Burcu Bebeği; En sık kullandığı ve en sevdiği kelime:"Sıkıldım"

Olumlu Yönleri: Becerili, doğal içten ve samimi, oldukça zeki

Olumsuz Yönleri: Tez canlı, hiperaktif, seçimleri arasında tutarsız, maymun iştahlı

Bu burcun özelliği fazlasıyla sabırsız olmasıdır.Daima sorgular ve herşeyin nedenini bilmek ister. Bu sebeple sizde ona sonuç üretebilmek için ansiklopedilerle haşır neşir olmak zorunda kalabilirsiniz.

En çok sorduğu soru NEDEN ? Daima neden soruları ile herşeyin sebebini öğrenmek istediğinden dolayı sorgulama yeteneği de gelişmiştir. Hayal gücünü kullanma becerisi oldukça gelişmiştir.Sizin için uydurduğu masallar ile daima şaşırabilirsiniz ve şaşkınlıktan doğan bir eğlence de keyfinize keyif katabilir.

Özellikle rutin eğlenceler, oyunlar ve olaylar ikizler burcu bebeğinizi çabuk sıkar.Daima ilgisini çekebilecek farklı şeyler arayışındadır. Kitap ve puzzle ( yapboz oyunları ) ikizler bebeğini fazlası ile eğlendirir.

Yaşıtlarına göre entüllektüel açıdan daima birkaç adım öndedir.
Bu nedenle onun yoğun ve dinamik temposuna yetişmeniz biraz zor ve zahmetli olabilir.

Daima konuşan , ve olaylar karşısında heyecanını saklayamayan ikizler burcu çocuğu esprili ve güleçtir."Başınızın tatlı belası" ile işiniz biraz zor ama oldukça eğlenceli.

şu saydığın özellikler ablamın oğlunda mevcut... 5 yaşında 13 Haziran doğumlu, çok meraklı çok soru soran, zekii, kendi kendine sarkı besteleyen, güleç ama inatçı biraz... dediğim dedik huyunu da es geçmemek lazım bakalım bnm oğlumda kuzenine benzerse çok iyi anlşırlar

yaaaa temizlik var bugün evde.. abla biraz suratsız triplerdeeeee uff gıcık oldummm içerde radyoyuda açmış ben telde konuşurken zorlanıorum.. çat çut vuruo süpürgeyi duvara filan.. çıldırdımmm şu an ..

yumuşak yüzlüyüm bişi diemiorum başkası olsa ay kapa şu radyoyu derrrrrrrrr..

valla ben burçlara inanmam ama tuttumuda tutuyo işte..bak mesela ben burcumun bütün özelliklerini taşırım hemen hemen....eşimde aynen,
ee gelde inanma dimi ama :))

ayy çok sinir olur insan bende evdeyken öyle sorunlar yaşıyordum kendi ablansa sorun değil..
valla ben burçlara inanmam ama tuttumuda tutuyo işte..bak mesela ben burcumun bütün özelliklerini taşırım hemen hemen....eşimde aynen,
ee gelde inanma dimi ama :))

bende aynen inanmıyorum ama tutuyor işte

ilahiii... uyarsana sende düzgün bir dille..suratsız diye korktun mu yoksa :))

kızlar, burcunuzu söleyin, sonra bebişin olacağı burcu söleyin, anne ile bebek arasındakı uyumu size kopyalayım....

ben akrep bebiş ikizler
ahanda biizzz kız dogum günün ne zaman bende akrep. bebekde gününde gelirse oda ikizlr

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee fatmada mı merveler kervanına katılmış anaaaa sidikli diyordu bana gelsin de bi dalgamı geçiyim onunla

hoşbulduk canımmm

kızım ne çiş işi orayamı vuruyo diye daha önce böle bişey olmadı ki çişimi tutabiliyom şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…