KIZLAR MERABA UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM ÇÜNKÜ MORALİM ÇOOOKK BOZUK:-((((PAZARTESİ SABAHA KARŞI 5 TE ACİLE GİTMEK ZORUNDA KALDIM.GECEDEN SAĞ KASIĞIMDA Bİ ACI BAŞLADI.GİTGİDE ARTINCA HEMEN HASTANEYE GİTTİK.HEMEN YATIRDILAR KANAMA YADA SU OLMADIĞI İÇİN ALTTAN BAKILMADI.NST DE AZ AZ SANCI ÇIKTI AMA ÖNEMSENECEK YÜKSEKLİKTE DEĞİL.SONRA HER İHTİMALE KARŞI BÜNYE SUSUZ OLABİLİR DİYE 5 TORBA SERUMLA BESLEDİLER.2 KERE AKCİĞER GELİŞTİCİ İĞNE VURDULAR.KAN VE İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ ÇIKSA DA DOKTORUM VÜCUTTA Bİ ENFEKSİYON GELİŞME İHTİMALİNE KARŞIN Kİ BU ERKNE DOĞUMU TETİKLERMİŞ ANTİBİYOTİĞE BAŞLADI.
DÜN AKŞAM ÇIKTIM İŞTE HASTANEDEN.YATAK İSTİRAHATİ VERDİ.KARNMDAKİ KASILMALAR VE TOPLANMALAR OLUYOR.NEFES KESİY ÇOK FENA.AMA BUNA NORMAL DENİLDE BU HAFTALARDA.ve 3 litre su dedi en az.BU KISMI TAKMIYORUM.YANLIZ ÇOK YATMAKTAN MI YOKSA VERİLEN VURULAN İLAÇLARDAN MI ANLAMADIM BEBEŞİMİN HAREKETLERİ DÜN ÖĞLEDEN SONRA AZALDI.
DR.GİT EVE NORMAL DÜZENİNE GEÇSE HAREKET ETMEZSE YADA AZALDIĞINI DÜŞÜNÜRSEN GEL DEDİ.BUGÜN HATTA ŞİMDİ ŞİMDİ OYNAMAYA BAŞLADI KUZUM.
30.HAFTAMA DÜN GİRDİM.DR.ALLAH KORUSUN DOĞARSA KESİNLİKLE YAŞAR AMA 1 AY KADAR KÜVE
ZDE KALIR DEDİ..KIZLAR ÖYLE KORKTUM Kİ:-(((((
nolur dua edin bana 8 hafta daha içimde kalsın oğluşummm:-((((
ve 3 litre su dedi en az.
O KADAR DİKKAT EDİYORUM İŞ YAPMIYORUM BÜTÜN GÜN DİNLENİYORUM.SU İÇİYORUM İLİŞKİYE ZATEN HİÇ GİRMİYORUZ AMA DEMEK OLACAĞI VARMIŞ.....
yaa kızlar şuraya baksanız yaa hepsi sezeryan olmuş yaa bunların :26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/418372-2011-mart-bebekleri-geliyooo.html
Kidomino arkadaşlar bu sitede çok güzel isme özel şeyler yapıyolaaaar..
çilek nasıl olmuş ondan haber varmı?
Selam Kızlar, sabah bir kalktım elektrik kesik yeni geldi ..
Çİlek canım çok geçmiş olsun odanda harika allah vaktinde gelen bebişinle güle güle kullanmak nasip etsin
Juse canım çok geçmiş olsun şuan iyi olmana sevindim dikkat et Alahın izniyle hiçbirşey olmaz bolca dinlen vaktinde gelir inşaallah kasılma nasıl oluyor ben hiç anlamıyorum
kızlar, burcunuzu söleyin, sonra bebişin olacağı burcu söleyin, anne ile bebek arasındakı uyumu size kopyalayım....
ii canım iiolmasına sevindim çok sağol dinlensin bol bolbugun geldi...evdeymiş, iyiymiş, dinleniyormuş..doktor istirat vermiş 1 hafta..
kızlar, burcunuzu söleyin, sonra bebişin olacağı burcu söleyin, anne ile bebek arasındakı uyumu size kopyalayım....
ben akrep bebiş ikizler
ii canım iiolmasına sevindim çok sağol dinlensin bol bol
ben koç bebeşimiz ikizler
ii canım iiolmasına sevindim çok sağol dinlensin bol bol
ben koç bebişimiz ikizler
merhaba kızlar nasılsınız? burda sular kesildi bulaşıklar kaldı öyle off sinir oldummm
yemeğimizi yedik geldik
geçmiş olsun juse.
fatmaa ne gevşek şeyiniz varmış kız kaç gündür tutamadınız bi idrarınızışaka bi yana ne zaman dönecek bizim bu minnoşlar yaa hala aşağıya aşağıya vuruyooo tam şeyime bi irkiliyorum arada
bende koçççç bebiş ikizlerrrr
hoşgeldin ...ikimzde 27 hafta 2 günlüğüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?