2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

en çok korktuğum şey...Allahım cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin..çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendinee...

juse canıım çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et
inşallah sonuna kaadr böyle bir problem yaşamazsın bidaha
ya bende de enfeksiyon var sanırım ama idrar tahlilinde çıkmıyor ama akıntım var çok ve sarımsı bende korkuyorum böyle bi durumdan

Kidomino arkadaşlar bu sitede çok güzel isme özel şeyler yapıyolaaaar..

Selam Kızlar, sabah bir kalktım elektrik kesik yeni geldi ..

Çİlek canım çok geçmiş olsun odanda harika allah vaktinde gelen bebişinle güle güle kullanmak nasip etsin

Juse canım çok geçmiş olsun şuan iyi olmana sevindim dikkat et Alahın izniyle hiçbirşey olmaz bolca dinlen vaktinde gelir inşaallah kasılma nasıl oluyor ben hiç anlamıyorum

kızlar, burcunuzu söleyin, sonra bebişin olacağı burcu söleyin, anne ile bebek arasındakı uyumu size kopyalayım....

kasılmayı bende nasıl nalarım diye merak ediyodum sağlık ocağında hemşireye sordum
ya anlamazsam dedim anlamaman imkansız olursa mutlaka anlarsın dedi o günden beri rahatım kafama takmıyorum

Son düzenleme:
ben akrep bebiş ikizler

ANNE: AKREP

İkizler bir çocuk, Akrep bir anneye sahipse, ortaya gerçekten güçlü bir aile ortaya çıkar. Hem annenin hem de çocuğun beklentileri oldukça yüksektir. Bununla birlikte amaçlara ulaşma aşaması biraz sancılı olabilir.

Akrep, İkizlere göre daha sabit odaklıdır. İkizler ise koşullara daha rahat uyum sağlayabilir. Hayata daha rahat bir yaklaşımı olan İkizler, Akrep'in kaygılarına zaman zaman gülebilir. Akrep ise ailesine çok düşkündür ve sevdiklerini her ortamda korumaya yönelir. Birlikte geçirdikleri zamanda bu iki burç birbirinden çok şey öğrenebilir.

ii canım iiolmasına sevindim çok sağol dinlensin bol bol

ben koç bebeşimiz ikizler

sen bendensin canım..bende koç :)
ANNE: KOÇ

İkizler bir çocuk, Koç bir anneye sahipse, hem fiziksel hem de entelektüel bakımdan güçlü bir aile ortaya çıkar. Hareket, iyimserlik üzerine kurulu bir hayat anlayışı söz konusudur iki taraf için de. Zodyak kuşağında birbirinden uzak olan burçların uyumu bu ilişkide de geçerlidir.

İki taraf da birbirini fiziksel veya zekâ gerektiren oyunlarla denemeye girişir. Spor, kelime oyunları veya mevcut konular üzerinde tartışma gibi. Koç - İkizler ikilisi de birlikte vakit geçirmekten zevk alır. İkizler, Koç'un atılımcılığına saygı duyar ve iki taraf da birbirinin özgür yaradılışına değer verir. Her iki tarafın da paylaşabileceği oldukça geniş ilgi alanları vardır.

yemeğimizi yedik geldik

geçmiş olsun juse.

fatmaa ne gevşek şeyiniz varmış kız kaç gündür tutamadınız bi idrarınızı şaka bi yana ne zaman dönecek bizim bu minnoşlar yaa hala aşağıya aşağıya vuruyooo tam şeyime bi irkiliyorum arada

merhaba kızlar nasılsınız? burda sular kesildi bulaşıklar kaldı öyle off sinir oldummm

afiyet olsun bana hep yanlardan vuruyo

hoşgeldin ...ikimzde 27 hafta 2 günlüğüz

ne güzell... aslında benim doğum tarihim 24 haziran diye geçiyor internette ama ultrasona göre 20 haziran... ona göre ayarlama yaptım ben İpekcim... yoksa son adet tarihim 17 Eylül yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…