selinsu kaçarkızlar iyi bakın kendinize kontrolüm var hazırlanmam lazım. görüşürüz
habersiz bırakma bizi ....
tamam daha sağlık ocağına da gidecez.neye gelince görüşürüz yazarım öpüldün
bende çıkıyorum çok eğlendim.. Allah hepinizi bir avaz da kurtarsın Hayırlısıyla sağlık uzun ömürlü evlatlarınızı nasip etsin eğer İstanbulda olan varsa doğum yaptığınızda haberim olursa ziyaret edebilirim...
Sevgiler
kızlar ben de kaçıyorum
bu bilgisayarda ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorumm
kaçmadan biraz da geçmişi okurummm
öpüyorum hepinizi çooookk
2 dakka telefonla görüştüm, sayfalar uçmuşşş...amma çeneniz var heeee:124:
konu ney?
isterseniz ben size konu bulurum :))
gitti kız karıların çogu bi ben kaldım.. bul bakalım bi konu
bulcaktımda, yemek vaktı gelmiş...hiç anlamadım bugun nasıl geçti..hadi kalk sende.. yemek yiyip gelelim, sonra ben sana konu bulurummm..merak etme :))
170 cm boy 58 kiloya düştüm dün itibariyle yeni burnumu yaptırdım üniversite mezunuyum devlet üniversitesinde araştırma görevlisiyim yeni burnumu yaptırdım.:) şaka bir yana sağlık sorunu dolayısıyla oldum ama biraz oda değişti hoş sayılırım... Aile kızıyım...:) sadece biraz alışveriş severim, btek kusurum o ama kendi masraflarımı çıkarabiliyorum:) tek aradığım kalite..görücü usulune uygun giderim var
aşkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bu deli karıların çogu istanbulda..sen onları boşver beni ziyarete gel.. ben ARDAHAN'dayım
kız sevdim ben seni kardeşime alıyim
maşallah allah muhabbetinizi artırsın
delü karuu..
KIZLAR MERABA UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM ÇÜNKÜ MORALİM ÇOOOKK BOZUK:-((((PAZARTESİ SABAHA KARŞI 5 TE ACİLE GİTMEK ZORUNDA KALDIM.GECEDEN SAĞ KASIĞIMDA Bİ ACI BAŞLADI.GİTGİDE ARTINCA HEMEN HASTANEYE GİTTİK.HEMEN YATIRDILAR KANAMA YADA SU OLMADIĞI İÇİN ALTTAN BAKILMADI.NST DE AZ AZ SANCI ÇIKTI AMA ÖNEMSENECEK YÜKSEKLİKTE DEĞİL.SONRA HER İHTİMALE KARŞI BÜNYE SUSUZ OLABİLİR DİYE 5 TORBA SERUMLA BESLEDİLER.2 KERE AKCİĞER GELİŞTİCİ İĞNE VURDULAR.KAN VE İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ ÇIKSA DA DOKTORUM VÜCUTTA Bİ ENFEKSİYON GELİŞME İHTİMALİNE KARŞIN Kİ BU ERKNE DOĞUMU TETİKLERMİŞ ANTİBİYOTİĞE BAŞLADI.
DÜN AKŞAM ÇIKTIM İŞTE HASTANEDEN.YATAK İSTİRAHATİ VERDİ.KARNMDAKİ KASILMALAR VE TOPLANMALAR OLUYOR.NEFES KESİY ÇOK FENA.AMA BUNA NORMAL DENİLDE BU HAFTALARDA.ve 3 litre su dedi en az.BU KISMI TAKMIYORUM.YANLIZ ÇOK YATMAKTAN MI YOKSA VERİLEN VURULAN İLAÇLARDAN MI ANLAMADIM BEBEŞİMİN HAREKETLERİ DÜN ÖĞLEDEN SONRA AZALDI.
DR.GİT EVE NORMAL DÜZENİNE GEÇSE HAREKET ETMEZSE YADA AZALDIĞINI DÜŞÜNÜRSEN GEL DEDİ.BUGÜN HATTA ŞİMDİ ŞİMDİ OYNAMAYA BAŞLADI KUZUM.
30.HAFTAMA DÜN GİRDİM.DR.ALLAH KORUSUN DOĞARSA KESİNLİKLE YAŞAR AMA 1 AY KADAR KÜVE
ZDE KALIR DEDİ..KIZLAR ÖYLE KORKTUM Kİ:-(((((
nolur dua edin bana 8 hafta daha içimde kalsın oğluşummm:-((((
ve 3 litre su dedi en az.
O KADAR DİKKAT EDİYORUM İŞ YAPMIYORUM BÜTÜN GÜN DİNLENİYORUM.SU İÇİYORUM İLİŞKİYE ZATEN HİÇ GİRMİYORUZ AMA DEMEK OLACAĞI VARMIŞ.....
sağolasın canım benim...selam kızlar saat 10,30 daN beri geçmişi okuyorum ben bitirene kadar öğle tatiliniz gelmiş
hepinize afiyet olsun
KIZLAR MERABA UZUN ZAMANDIR GİREMEDİM ÇÜNKÜ MORALİM ÇOOOKK BOZUK:-((((PAZARTESİ SABAHA KARŞI 5 TE ACİLE GİTMEK ZORUNDA KALDIM.GECEDEN SAĞ KASIĞIMDA Bİ ACI BAŞLADI.GİTGİDE ARTINCA HEMEN HASTANEYE GİTTİK.HEMEN YATIRDILAR KANAMA YADA SU OLMADIĞI İÇİN ALTTAN BAKILMADI.NST DE AZ AZ SANCI ÇIKTI AMA ÖNEMSENECEK YÜKSEKLİKTE DEĞİL.SONRA HER İHTİMALE KARŞI BÜNYE SUSUZ OLABİLİR DİYE 5 TORBA SERUMLA BESLEDİLER.2 KERE AKCİĞER GELİŞTİCİ İĞNE VURDULAR.KAN VE İDRAR TAHLİLLERİM TEMİZ ÇIKSA DA DOKTORUM VÜCUTTA Bİ ENFEKSİYON GELİŞME İHTİMALİNE KARŞIN Kİ BU ERKNE DOĞUMU TETİKLERMİŞ ANTİBİYOTİĞE BAŞLADI.
DÜN AKŞAM ÇIKTIM İŞTE HASTANEDEN.YATAK İSTİRAHATİ VERDİ.KARNMDAKİ KASILMALAR VE TOPLANMALAR OLUYOR.NEFES KESİY ÇOK FENA.AMA BUNA NORMAL DENİLDE BU HAFTALARDA.ve 3 litre su dedi en az.BU KISMI TAKMIYORUM.YANLIZ ÇOK YATMAKTAN MI YOKSA VERİLEN VURULAN İLAÇLARDAN MI ANLAMADIM BEBEŞİMİN HAREKETLERİ DÜN ÖĞLEDEN SONRA AZALDI.
DR.GİT EVE NORMAL DÜZENİNE GEÇSE HAREKET ETMEZSE YADA AZALDIĞINI DÜŞÜNÜRSEN GEL DEDİ.BUGÜN HATTA ŞİMDİ ŞİMDİ OYNAMAYA BAŞLADI KUZUM.
30.HAFTAMA DÜN GİRDİM.DR.ALLAH KORUSUN DOĞARSA KESİNLİKLE YAŞAR AMA 1 AY KADAR KÜVE
ZDE KALIR DEDİ..KIZLAR ÖYLE KORKTUM Kİ:-(((((
nolur dua edin bana 8 hafta daha içimde kalsın oğluşummm:-((((
ve 3 litre su dedi en az.
O KADAR DİKKAT EDİYORUM İŞ YAPMIYORUM BÜTÜN GÜN DİNLENİYORUM.SU İÇİYORUM İLİŞKİYE ZATEN HİÇ GİRMİYORUZ AMA DEMEK OLACAĞI VARMIŞ.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?