eğer 2 tercih dışında hiçbir şansım yoksa bakıcı derdim...kızlar bişey sorcamm..bi fikir verin ya....ama gerçekten iyice düşünüp yanıt verin oldumu?
kayınvalidenizle aynı şehirdesiniz..
çocuk oldu..
çalışıyorsunuz ve 1 yaşından sonra ya bakıcıyı tercih edeceksiniz yada kayınvalidenizle kayınbabanız gelip sizde kalacak.
hafta içi çocuğa bakacak, hafta sonu evlerine gidecekler, pazar günü tekrar gelecekler, malum pazartesi iş var..böyle bi durumda siz ne yapardınız?? birlikte yaşamak mı ? yoksa bakıcı mı?bi yorum yapın bişey deyin yaa...ben yine kafaya taktım bazı şeylerii öyleee düşünüp duruyorummm(((
slm.kızlar ben geldim kontrolden:79:
evet ayrıntıları alalım:80:
oğluşum yine dik duruyo kızlaaaaaaaaaaar dönmezse sezaryen
evt o uzun sürüyo bişey çıkmaz inş. 50lilik yükskmiydi:26:canım ya yarın 100 lük şeker yüklenecek dua edin nasıl bişey bu 4 saatmiş ya ufffffffffff
ben yine bunalıma girdim ya aklıma geldikçe çıldırıyorumm..
peki egecim şöyle diyim..bırakıp alma şansın yok, evler çok zıt birbirine,uzak yani..bu durumda ne yapardın? katlanırmıydın yoksa bakıcı mı??
hayy ağzını öpimm fatmammm
evt o uzun sürüyo bişey çıkmaz inş. 50lilik yükskmiydi:26:
eğer 2 tercih dışında hiçbir şansım yoksa bakıcı derdim...
benim de ücretsiz iznim bitince bebeke k.validem bakacak...2 sokak ötemizde oturuyor, öldürsen gelip bizde kalmaz düzenimiz bozulmasın diye, hafta içi sabah götürür akşam alırız kızı veya, o ben işte olduğum sürece bizim evde bakar ama dediğim gibi, k.validem de k.pederim de kessen bizde kalmaz
oğluşum yine dik duruyo kızlaaaaaaaaaaar dönmezse sezaryen
canım bu çok hassas konu kayınvaliden nasıl bir insan oda önemli herşeye maydonoz bitipse asla. Ama bide kayınpeder var rahat edemezsin. Madem işe yakın ev tutucaksın kaynana yakın ev tutsanben yine bunalıma girdim ya aklıma geldikçe çıldırıyorumm..
Peki egecim şöyle diyim..bırakıp alma şansın yok, evler çok zıt birbirine,uzak yani..bu durumda ne yapardın? Katlanırmıydın yoksa bakıcı mı??
Hayy ağzını öpimm fatmammm
slm.kızlar ben geldim kontrolden:79:
bişey çıkmaz yaaa bir gün öncesi dikkat et şekerli tatlı eşyler yemeevet 50lik yüklendi sınırda 139 çıkmıştı.şimdi de 50 liğe güvenmiyorum 100lükyapcaz yarın dedi.
senin dediğin iyi ama evler yakınmış işte o avantaj..ben napcam bilmiyorumm...
en iyisi düşünmemekk...ama yapamıyorumm
ya cnm sen kacıncı haftadasınkı donmedııı doktor bana daha ole hıcbısı demedı son haftalarda donmesı gerekmıyormu???
merhaba kızlar nasılsınız?
dün eşimle temizlik yaptık, aslında çok yorulmadım, oturma odasında uyuyakalmışız ikimiz de :) sabah 6da uyandım, oğluşum da oynuyordu baya hareketliydi. wcye gittim, peçeteye bi kaç damla kan geldi. 8 e kadar bekledim doktoru aradım, gittik rahim ağzı kapalı incelme vs yok herşey yolunda çokşükür. dinlenmen gerek kendini yormayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. rapor verdi evdeyim yine. 5 gün dinlenicem. hala çok az olmak üzere akıntımla karışık geliyor. ama çok az.
dua edin bana kızlar...
cnm bence kayınvalıdenın sana karsı tavırları ve enonmelısı nasıl cocuk baktıgı cok onemlii ben senın yerınde olsam zaten 1 sene kendın bakacaksın en azından 1,5 -2 yasına kadar kayınvalıdeme katlanırdımm sonucta oglunun cocu bı bakıcıdan kesın daha ıyı bakarrr
canım bu çok hassas konu kayınvaliden nasıl bir insan oda önemli herşeye maydonoz bitipse asla. Ama bide kayınpeder var rahat edemezsin. Madem işe yakın ev tutucaksın kaynana yakın ev tutsan
hem onlara bırakırsında..
Ama ben kabul edemezdim. Kuzenim yaptı ikiz bebeğine bakıcı tuttu kaynanasına vermedi.
Iyiyken kötü olursunuz.
nasıl anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?