2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Eskiden bambaşkaydım
Herkes tamdı ben yarım
Boşluklar hep dolar ya
Yalnızdı benim yanım
Bir gün aşka rastladım

Sildim yeni başladm
Bir omzum oldu sonunda
Ha hay… Başımı rastladım
Gözüm kara kalmadı yara

Oldum renga rengarenk
Bazen her şey sararıp solar
Biz hep renga rengarenk
Ben suysam o ateş
Ruhu var ruhuma eş

Griler hep düşmanım
Kırmızılar bana kardeş
Dilimde o nağmeler
Seviyorum demeler
Saçlarım hep boynunda
Ha hay… Ne güzel kareler

eğer 2 tercih dışında hiçbir şansım yoksa bakıcı derdim...
benim de ücretsiz iznim bitince bebeke k.validem bakacak...2 sokak ötemizde oturuyor, öldürsen gelip bizde kalmaz düzenimiz bozulmasın diye, hafta içi sabah götürür akşam alırız kızı veya, o ben işte olduğum sürece bizim evde bakar ama dediğim gibi, k.validem de k.pederim de kessen bizde kalmaz

cnm bence kayınvalıdenın sana karsı tavırları ve enonmelısı nasıl cocuk baktıgı cok onemlii ben senın yerınde olsam zaten 1 sene kendın bakacaksın en azından 1,5 -2 yasına kadar kayınvalıdeme katlanırdımm sonucta oglunun cocu bı bakıcıdan kesın daha ıyı bakarrr

senin dediğin iyi ama evler yakınmış işte o avantaj..ben napcam bilmiyorumm...
en iyisi düşünmemekk...ama yapamıyorumm

canım bu çok hassas konu kayınvaliden nasıl bir insan oda önemli herşeye maydonoz bitipse asla. Ama bide kayınpeder var rahat edemezsin. Madem işe yakın ev tutucaksın kaynana yakın ev tutsan
hem onlara bırakırsında..
Ama ben kabul edemezdim. Kuzenim yaptı ikiz bebeğine bakıcı tuttu kaynanasına vermedi.
Iyiyken kötü olursunuz.

slm.kızlar ben geldim kontrolden:79:

nasıl anlat bakalım

merhaba kızlar nasılsınız?
dün eşimle temizlik yaptık, aslında çok yorulmadım, oturma odasında uyuyakalmışız ikimiz de :) sabah 6da uyandım, oğluşum da oynuyordu baya hareketliydi. wcye gittim, peçeteye bi kaç damla kan geldi. 8 e kadar bekledim doktoru aradım, gittik rahim ağzı kapalı incelme vs yok herşey yolunda çokşükür. dinlenmen gerek kendini yormayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. rapor verdi evdeyim yine. 5 gün dinlenicem. hala çok az olmak üzere akıntımla karışık geliyor. ama çok az.
dua edin bana kızlar...

evet 50lik yüklendi sınırda 139 çıkmıştı.şimdi de 50 liğe güvenmiyorum 100lükyapcaz yarın dedi.
bişey çıkmaz yaaa bir gün öncesi dikkat et şekerli tatlı eşyler yeme

senin dediğin iyi ama evler yakınmış işte o avantaj..ben napcam bilmiyorumm...
en iyisi düşünmemekk...ama yapamıyorumm

düşünme yaa zamanı geldiğinde herşey yoluna girer. bak benim eşimde annem bakar vs gelir buraya diyordu kayınpederde yok ondan çok istiyordu hilmi. hilminin ameliyatında geldi buraya kadın duramadı buhranlar geçirdi anladı ki bakamayacak. kendiside dedi bakıcı bulun diye. belli olmaz bu işlere zamana bırak

haydaaaa bu bebişlere noluyo böle canım bişey olmaz inş. dikkat et yaa

saolun kızlar..sorunca fikir oluyo bana..paylaşınca sanki rahatlıyorum...iyi düşünmek lazım, gelseler git diyemezsin, başta tavrımızı koyup ona göre devam ettirmeliyiz..en başta olsun nolcaksa..evet öle olmalı..başkalarına pek akıl veririm, takma , düşünme, üzülme...kendimeede söz geçirebilsem
dur bakalım zaman neyi gösterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…