2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar yanımda birisinin olması şart mı sizce yükleme için kendim alledebilirmiyim sizce nasıl oluyo yaptıran var mı 100 lük?

anammmm hemşom ya allah korusun dikkatli ol temizlik yapma sakınnnnnn.
Dinlen uzan hiç kalkma dualarım seninle.

arkadaşlar yanımda birisinin olması şart mı sizce yükleme için kendim alledebilirmiyim sizce nasıl oluyo yaptıran var mı 100 lük?

ya bi anlat ne dedi dr direk 100 lük şeker yükliycekler lafından başka ayrıntı okuyamadım. Bebişin nasıl kilo boy pos endam ne neden 100 lük. şekerin yüksekmi çıktı
yalnız gitme

dinlen cnm temizliktendir. ne kadar yorulmadım desende çocuk kasılmış olabilir, bişey olmaz hepimiz benzeri şeyler yaşadk... dinlen bişeyciğin kalmaz...

haydaaaa bu bebişlere noluyo böle canım bişey olmaz inş. dikkat et yaa

sağol fatmacım ben de anlamadım pat diye nolduysa..

mevsim cim hele bi bebeğin doğsun hele bi ücretsiz iznin bitsin.. bunları dert etmek için fazla erken bence.. ama tercih olarak sorarsan ben kendi annem bile olsa aileye birinin bebek bakmak için dahil olmasını doğru bulmuyorum. özel hiçbişey kalmaz bence. görümcem hafatda 1 geliyor ona bile rahatsız oluyorum ben. kaldı ki kızın benden istediği bişey yok yani. ne yemek ne hizmet. hele bi de kaynana kayınpeder, insan ayağını uzatıp oturamaz. bakıcıdan yanayım ben..

50liliği sınırda çıkmış dru riske atmayalım demiş 139 çıkmış başka bnde bişey öğrenemedim

bu haftalardan sonra dönecek ne diye tuutturdunuz dönmesini anlamadım
daha var
bende anlamadım valla daha erken değil mi ya? dönerse kötü bence ne biliyim, tecrübeli olanlar daha iyi bilir ama valla anlamadım bu dönme işini...

canım şekerim 26.haftada 50 lik yüklemede sınırda çıkmıştı139 sınır 140 tı. şimdi de asıl bu haftalarda önemli yarın 100lük yaptır dedi.bebek iri dedi.sonra sen de irisin bişey çıkmayabilir ama yaptırmamız lazım 50 liğe güvenmiyorum dedi böyle işte.boy kilo söylemiyo benim antika

mutlaka yanında biri olsun..aç olacağın için kötü olabilirsin....

çok geçmiş olsun canım ya, ilk aylar ve son aylar çok önemli...dikkat et yorulmaa..dinlen.
benimde plasenta aşağıdaymış, doktor kendini yormayacaksın demişti...bende korkuyorumm:18:

anammmm hemşom ya allah korusun dikkatli ol temizlik yapma sakınnnnnn.
Dinlen uzan hiç kalkma dualarım seninle.

valla baya vicdan azabı çektim. eşim süpürdü ben sildim. içime sinmiyo sanki kirli olsa nolcak. yok illa ki temiz olcak :)) bundan sonra silmicem de. eşim yapar zaten ayda 1 kadın çağırırım..

dinlen cnm temizliktendir. ne kadar yorulmadım desende çocuk kasılmış olabilir, bişey olmaz hepimiz benzeri şeyler yaşadk... dinlen bişeyciğin kalmaz...

canım evet ben de başlarda sıkıntı çektim, 3 hafta yattım lekelenme yüzünden. tabi akıllanmadım :) bundan sonra yemekten başka bişey yapmıcam..

değerler falan yazılı değilmi elinde fl değeri falan banada sölemiyo kilo falan ben tahminen bişey söleyin diyorum

bol bol bol bol bakteri çıkmıştı..
Döner döner dönmezse beklerler.
Ay canım döner istedi.

canım bu dönme işi benden çıktı açıklık getiriyim:dr.bebeğin dik duruyo dedi yani yan değil başı mideme doğru ayaklarıda aşağıda işte anlarsınız.duruşla ilgili

ya hala anlatmadınız100lük yükleme işlemini.biara okumuştum hiç kıpırdamıyormuşun içtiken sonra kan alınana kadar.doğru mu bu? ben çldırırım doğruysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…