fatmacığım yani bugün yemiyim tatlı dimi yarın yüklencek ya .canım da bi tatlı çekiyodu ki bugün
ya cnm sen kacıncı haftadasınkı donmedııı doktor bana daha ole hıcbısı demedı son haftalarda donmesı gerekmıyormu???
arkadaşlar yanımda birisinin olması şart mı sizce yükleme için kendim alledebilirmiyim sizce nasıl oluyo yaptıran var mı 100 lük?
anammmm hemşom ya allah korusun dikkatli ol temizlik yapma sakınnnnnn.merhaba kızlar nasılsınız?
Dün eşimle temizlik yaptık, aslında çok yorulmadım, oturma odasında uyuyakalmışız ikimiz de :) sabah 6da uyandım, oğluşum da oynuyordu baya hareketliydi. Wcye gittim, peçeteye bi kaç damla kan geldi. 8 e kadar bekledim doktoru aradım, gittik rahim ağzı kapalı incelme vs yok herşey yolunda çokşükür. Dinlenmen gerek kendini yormayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. Rapor verdi evdeyim yine. 5 gün dinlenicem. Hala çok az olmak üzere akıntımla karışık geliyor. Ama çok az.
Dua edin bana kızlar...
arkadaşlar yanımda birisinin olması şart mı sizce yükleme için kendim alledebilirmiyim sizce nasıl oluyo yaptıran var mı 100 lük?
merhaba kızlar nasılsınız?
dün eşimle temizlik yaptık, aslında çok yorulmadım, oturma odasında uyuyakalmışız ikimiz de :) sabah 6da uyandım, oğluşum da oynuyordu baya hareketliydi. wcye gittim, peçeteye bi kaç damla kan geldi. 8 e kadar bekledim doktoru aradım, gittik rahim ağzı kapalı incelme vs yok herşey yolunda çokşükür. dinlenmen gerek kendini yormayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. rapor verdi evdeyim yine. 5 gün dinlenicem. hala çok az olmak üzere akıntımla karışık geliyor. ama çok az.
dua edin bana kızlar...
haydaaaa bu bebişlere noluyo böle canım bişey olmaz inş. dikkat et yaa
anammmm hemşom ya allah korusun dikkatli ol temizlik yapma sakınnnnnn.
Dinlen uzan hiç kalkma dualarım seninle.
ya bi anlat ne dedi dr direk 100 lük şeker yükliycekler lafından başka ayrıntı okuyamadım. Bebişin nasıl kilo boy pos endam ne neden 100 lük. şekerin yüksekmi çıktı
yalnız gitme
bu haftalardan sonra dönecek ne diye tuutturdunuz dönmesini anlamadım
daha var
bende anlamadım valla daha erken değil mi ya? dönerse kötü bence ne biliyim, tecrübeli olanlar daha iyi bilir ama valla anlamadım bu dönme işini...bu haftalardan sonra dönecek ne diye tuutturdunuz dönmesini anlamadım
daha var
ya bi anlat ne dedi dr direk 100 lük şeker yükliycekler lafından başka ayrıntı okuyamadım. Bebişin nasıl kilo boy pos endam ne neden 100 lük. şekerin yüksekmi çıktı
yalnız gitme
mutlaka yanında biri olsun..aç olacağın için kötü olabilirsin....arkadaşlar yanımda birisinin olması şart mı sizce yükleme için kendim alledebilirmiyim sizce nasıl oluyo yaptıran var mı 100 lük?
merhaba kızlar nasılsınız?
dün eşimle temizlik yaptık, aslında çok yorulmadım, oturma odasında uyuyakalmışız ikimiz de :) sabah 6da uyandım, oğluşum da oynuyordu baya hareketliydi. wcye gittim, peçeteye bi kaç damla kan geldi. 8 e kadar bekledim doktoru aradım, gittik rahim ağzı kapalı incelme vs yok herşey yolunda çokşükür. dinlenmen gerek kendini yormayacaksın ayakta kalmayacaksın dedi. rapor verdi evdeyim yine. 5 gün dinlenicem. hala çok az olmak üzere akıntımla karışık geliyor. ama çok az.
dua edin bana kızlar...
dinlen cnm temizliktendir. ne kadar yorulmadım desende çocuk kasılmış olabilir, bişey olmaz hepimiz benzeri şeyler yaşadk... dinlen bişeyciğin kalmaz...
canım şekerim 26.haftada 50 lik yüklemede sınırda çıkmıştı139 sınır 140 tı. şimdi de asıl bu haftalarda önemli yarın 100lük yaptır dedi.bebek iri dedi.sonra sen de irisin bişey çıkmayabilir ama yaptırmamız lazım 50 liğe güvenmiyorum dedi böyle işte.boy kilo söylemiyo benim antika
değerler falan yazılı değilmi elinde fl değeri falan banada sölemiyo kilo falan ben tahminen bişey söleyin diyorum
bol bol bol bol bakteri çıkmıştı..kız merak ettım bı donmedır gıdıyoooo:):):)
egeee senın ıdrar kulturunde ne cımıstı yaaa ???
bol bol bol bol bakteri çıkmıştı..
Döner döner dönmezse beklerler.
Ay canım döner istedi.
Ay canım döner istedi.
yok ya bişey vermiyo dr. ben de istemedim.2dk.bakıyo tamam.özel hastane birde
Ay canım döner istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?