2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sordum canım daha önceleri ama ben söylemiyorum kil genelde nette yazılanlarla aynı oluyo dedi napıyım ki başka

Allah Allah nasıl bi işmiş bu anlamadım söylemesi gerekiyor... özele gidiyormuşsun bi de enteresan... o zaman o doktora bu smili yollamak istiyorum

sordum canım daha önceleri ama ben söylemiyorum kil genelde nette yazılanlarla aynı oluyo dedi napıyım ki başka

tövbee nette yazılanlar aynı oluyosa ben niye dr geliyorum o zaman de söle valla çekinme ama ne sinir oldum heee

valla sen iyi sabırlısın güzelim..ben olucam o doktorun karşısında çoktannnn kavga etmiştimm...ne demek yani hem özel hastane, hem sana gereklı bilgi verilmiyor..sorsana sende yaa, sölemezse bidaha sor, cazgır ol gerekırse...çıkıver hanımefendi çizginden...bakalım sölüyomu sölemiyo mu görürüzzz.....

heheheheeee.... nbr kız merveee...sende sür elini memene..canın çektiyse...

yok canım a onuda vermedi bu zaten 2.gidişim dr.değiştirdim güya al birini vur ötekine

allahım yaa iyice ifrit oldum hee kaç zamandır nasıl dayandın sen anacım kaç para veriyonuz onuda merak ettim kızım de ya gittiğinde

canım sen bakıcı tut.. bide eve kamera koy bitsin gitsin .. bakıcıya da güvenlik amacıyla koyduk kamerayı hırsızlık çok oluo bizim mahallede de..

bidaha gittiğimde ısrar edicem gaza geldim belki kavga da ederim

söle canım vallaha... çocugumun kilosunu boyunu merak ediyorum dersin. gene aynılarını derse ben niye buraya geliyorum açar internetten bakarım madem öle ise nedne tüm çocuklar aynı kiloda dogmuyor o zaman de. eli kolu nerde bu çocugun merak ediyoum de söle aaa benim içim şişti

canım sen bakıcı tut.. bide eve kamera koy bitsin gitsin .. bakıcıya da güvenlik amacıyla koyduk kamerayı hırsızlık çok oluo bizim mahallede de..

bakıcaz artık ipekcim..Allah yardımcım olsun..çalışan bütün annelerin yardımcı olsun...zor gerçekten.
bidaha gittiğimde ısrar edicem gaza geldim belki kavga da ederim
yazdıklarımı görmüş olman lazım..yine yazıyorum, sen çok iyi dayanmışsın bu vakte kadar..ben olsam çoktannnn kavga etmiştimm...sabrına hayran kaldım selincim..ama seninde yaptığın yanlış, o kadar pasif olma.

çok kararsızım zaten buna gitmekte ama başka yok erkek var o da 5.yılı genç.tecrübelimi bilmiyorum hm çekinirim erkek diye buna kaldım işte

erkek olsun ne var yani bu gittiğin akdın tecrübelide mi bişey demiyo sana. internttekilerle aynı demiş yaa ben kafayı yerdim orda gözüm dönerdi valla

canım pasif değilim de kavga edersem pis ederim ben o yüzden birdaha da gitmem ona zaten o yüzden.ama gaza geldim hakketenbozdum niyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…