sordum canım daha önceleri ama ben söylemiyorum kil genelde nette yazılanlarla aynı oluyo dedi napıyım ki başka
sordum canım daha önceleri ama ben söylemiyorum kil genelde nette yazılanlarla aynı oluyo dedi napıyım ki başka
ilahii
Allah Allah nasıl bi işmiş bu anlamadım söylemesi gerekiyor... özele gidiyormuşsun bi de enteresan... o zaman o doktora bu smili yollamak istiyorum
selin kızz ultrason çıktısı veriyo mu bari
yok canım a onuda vermedi bu zaten 2.gidişim dr.değiştirdim güya al birini vur ötekine
allahım yaa iyice ifrit oldum hee kaç zamandır nasıl dayandın sen anacım kaç para veriyonuz onuda merak ettim kızım de ya gittiğinde
mutlaka yanında biri olsun..aç olacağın için kötü olabilirsin....
çok geçmiş olsun canım ya, ilk aylar ve son aylar çok önemli...dikkat et yorulmaa..dinlen.
benimde plasenta aşağıdaymış, doktor kendini yormayacaksın demişti...bende korkuyorumm:18:
bu 2.ayım gdişte daha önce başkasına gidiyordum.30tl.veriyoz canım
bidaha gittiğimde ısrar edicem gaza geldim belki kavga da ederim
allahım yaaaa.... manyak bu dr içindekileri söle gitin olur mu öle şey yaaa
canım sen bakıcı tut.. bide eve kamera koy bitsin gitsin .. bakıcıya da güvenlik amacıyla koyduk kamerayı hırsızlık çok oluo bizim mahallede de..
yazdıklarımı görmüş olman lazım..yine yazıyorum, sen çok iyi dayanmışsın bu vakte kadar..ben olsam çoktannnn kavga etmiştimm...sabrına hayran kaldım selincim..ama seninde yaptığın yanlış, o kadar pasif olma.bidaha gittiğimde ısrar edicem gaza geldim belki kavga da ederim
çok kararsızım zaten buna gitmekte ama başka yok erkek var o da 5.yılı genç.tecrübelimi bilmiyorum hm çekinirim erkek diye buna kaldım işte
çok kararsızım zaten buna gitmekte ama başka yok erkek var o da 5.yılı genç.tecrübelimi bilmiyorum hm çekinirim erkek diye buna kaldım işte
bakıcaz artık ipekcim..Allah yardımcım olsun..çalışan bütün annelerin yardımcı olsun...zor gerçekten.
yazdıklarımı görmüş olman lazım..yine yazıyorum, sen çok iyi dayanmışsın bu vakte kadar..ben olsam çoktannnn kavga etmiştimm...sabrına hayran kaldım selincim..ama seninde yaptığın yanlış, o kadar pasif olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?