2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yakamozum nasılsın canım. Kızın nasıl
özledim seni denk gelemiyoruz bayadır. Alıştınmı işine evine kocana:)))))))

canım pasif değilim de kavga edersem pis ederim ben o yüzden birdaha da gitmem ona zaten o yüzden.ama gaza geldim hakketenbozdum niyeti

valla biz fatmayla pc başında sinir olduk, baksana halimize...
hem benim doktorum erkek, nolmuş yani..çokta memnunum Allah razı olsun.
doğum anında sanki utanmayı aklına getirceksin can havlinden..o aklına bile gelmez...erkek doktora git, bu çokmu iyi sanki...konuşmaktan aciz baksana...

valla sinirden köpürdüm ateş bastı :84::84:

hadi hepinizi öptüm kociş geliyomuş hazırlanıım ben byby

valla sinirden köpürdüm ateş bastı :84::84:

hadi hepinizi öptüm kociş geliyomuş hazırlanıım ben byby

güle güle canımmm..dikkat et kendine.
sizde , biz gibi aynı yerde çalışıyosunuz demek ki fatmacım!!
benim mesaide bitti..bende çıkıyorum, benim kocişte şimdi damlar
öptümmmm..

nabersiniz kızlar bugün canım sıkkın biraz okuldakilerle atıştık anlatmıyım hiç hepsi anlayışsız insanlar sürekli tartışmak için tetikte olan muhallif kişilikler konuşmaya gelmiyor hiçbiri hemen seslerini yükseltip konuşmayı tartışmaya çeviriyorlar nasıl insanlar anlamadım, bende okulda strese girip evde adamdan çıkarıyorum sinirimi sanki onun ne suçu var dün yok yere evde tartışma çıkarıp ağlama krizine girdim hormonlarmı değişiyor stres beni fazlamı etkiliyor anlamadım ama herşeye alınır oldum niyeyse buluttan nem kapıyorum bu aralar stresten huysuz bi bebekim olmasa bari cumartesi şeker yüklemesi için gidecem bende siz nasılsınız?

Son düzenleme:
Gecmisi okuyacagim diye helak oldum, bitiremedim de vallahi.
Yemekten sonra kaynanamla baglandik, yine soktu sokacagi lafi. bebek 1 kilo olmus dedim, ayy yemek yemiyor musuuun dedi Kucuk buldu hanfendi bebisimi. Dogurunca da sutun yetmiyor muhabbeti yapar yine. Halbuki her ay 1 kilo alirdi benim oglan sadece sutle. Olur musun oldurur musun. Bir de karnima takti, ilk bebegimde de ayni seyi yapmisti, yok oglan karni yok memenin ucuna bakiim kara mi... Simdi de diyor ki bu kesin kiz karni. Ee doktor kiz dedikten sonra muneccimlik yapmak kolay tabii. Halbuki oglumda da ayni sekilde buyumustu karnim. Yani bu kocakarilar yorum yapmasa olmaz. Kiz karni ne oglan karni ne beee.. Doktorlar bosuna okuyorlar. Benim kaynanada ihtisas yapmalari lazim yoksa bi halt bilmiyorlar demektir
Cok sinirlendim yine, bu gece zor uyurum.
Size iyi muhabbetler kizlar

canım değmez ya işiçin moral bozmaya. Bende de var hatta bütün kızlarda var bu dengesiz haller sinirleniyoruz herşeye. Geçici bir durum.

Inşallah şeker yüklemen iyi çıkar.. Bebişi üzme annesi

ben geldim az kalıcam var mı gelişme.
Naaptınız?

blue nun kanama olmuş .
5 gün rapor vermişler
sorun yokmuş istrahat vermişler iş yapmış biraz ondan olabilirmiş.

Selin hastaneden geldi şeker sınırda çıkmış 100 lük yapılcak

bende fazla giremedim ama rasladığım bunlardı....

anaaaa baya bişey olmuş yine alllah korusun
kanama niye olmuşki. ah şu iş güç yüzünden başımıza gelenler.
üzüldüm valla.

esra erol da baya irileşti.. 5 aylıkmışşşş..

tombalak olmuş o da

selam kızlar...aaa buluşma olmuş fotoları gördüm süpersiniz vallla

evet buluştuk biz.
sen napıyosun?

anaaaa baya bişey olmuş yine alllah korusun
kanama niye olmuşki. ah şu iş güç yüzünden başımıza gelenler.
üzüldüm valla.

tombalak olmuş o da

evet buluştuk biz.
sen napıyosun?

canım napayım yaa..benim ev hala bitmedi hergün bişeyle ugraşıyom..bugün de banyo dolabı sectim..başkada yaptıgım bişey yok..senide gördüm herkesi gördüm görünce daha bi başka oluyo:) tanımış kadar oldum sizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…