yok kuzu kuluçkaya yattı:))))ayyy yeter hatun sonra yaparsın yavaş yavaş yorma kendini bak allah korusun.
Sonra kıymeti kalmaz evin. Aaaaaaa istirahat et bakiiim
şimdi daha iyi
kuzu bu hafta hiç gelmeyecek mi?
sen de mi taşıncan yoksa???
içme cnm yaa. Boşveriki günde bir içiyim bari.
Olmayacak böyle baksana. Bi ishalim eksikti
görüşürüz byeeeeeee.ben çıkıyorum bebişler.
Kendinize çok iyi bakın.
Allaha emanet olun
ben kalsiyum hiç kullanmadım zaten..magnezyumu da kasılma olunca alıyorum..eleviti de bırak dedi bana..ama gecenlerde saglık ocagına gittim aşı için elime demir hapı tutuşurdu hemşire iç bunu diye..bide kontrole gel her ay dedi..ayy dedim zaten iki doktora gidiyom bi sen eksiktin
yok kuzu kuluçkaya yattı:))))
bu hafta yok
yokbe kız badana boya temizlik offfffffffff en sevmediğim şey allahtan başındasın ben evde de yokum annem delirtir beni şimdi
valla ishali tercih ederim kabızlıga..ben iki gündür felaketim bugün düzeldi şükür
içme cnm yaa. Boşver
görüşürüz byeeeeeee.
ben eleviti içmiyorum demiri içiyorum başkada bişey içmiyorum yeter.
Bayıldım ilaç içmekten yaa
bu sağlık ocaklarıda baya kendilerini bişey sandılar heeeeeee
aynen bende ya kabızlık çok sinir bozucu bu arada ben ara ara kabız olmaktan hemoroid oldum sanırım doktora nasıl gidicem bilmiyorum bi totomu açmadığım kalmıştı yanişaka bi yana kalıcımıdır ki kızlar ?
ay sorma bide uzun uzun anlatıyo benim hemşire cok fena..kendi hamileligini de dinledim maşallahh cok bilgilendirdi beniAy hele ilk kayıt ederken beni odanın bi ucundan neyle korunuyodunuz diye bagırdı koptum orda öff kayınvaldem falan da vardı rezil etti beni salak
aynen bende ya kabızlık çok sinir bozucu bu arada ben ara ara kabız olmaktan hemoroid oldum sanırım doktora nasıl gidicem bilmiyorum bi totomu açmadığım kalmıştı yanişaka bi yana kalıcımıdır ki kızlar ?
selamlarrrrrrr
herkes iyimi
blue ya ne olmus ya ;((
cilekten haber varmi
bluenun az kanaması olmuş açılma felan yokmuş 5 gün istrahat vermiş.
çilek evde istrahatli onunda erken doğum riski var.
kuzu kocasıyla evde izinde
başkada bişey aklıma gelmedi:))))))))
bluenun az kanaması olmuş açılma felan yokmuş 5 gün istrahat vermiş.
çilek evde istrahatli onunda erken doğum riski var.
kuzu kocasıyla evde izinde
başkada bişey aklıma gelmedi:))))))))
Her sene yapılan yaz saati uygulaması bu sene saatler 28 Mart 2011 Pazartesi tarihinde yapılacak. Saatler, 28 Mart 2011 Pazartesi gecesi (Pazarı Pazartesiye bağlayan gece) 1 saat ileri alınacak.
sizden de razı olsun canım. Ne demek . Merak ediyorsunuz napalımüşenmez de herkesede özet gecer..allah razı olsun sen olmasan napardık valla yaa
iyiyim cnm. çıkıcam birazdan toparlanıyorum:))sen iyisinn
Neden daha cikmadin
vay beee saat 6 yı geçmişşş ne güzel artık geç kararıo... Haftaya da zaten saatler ileri alıncakmıs..daha da geç kararıcak yupppiiiiii
sizden de razı olsun canım. Ne demek . Merak ediyorsunuz napalım
iyiyim cnm. çıkıcam birazdan toparlanıyorum:))
evet bu günde bitti şükür.
Yz geliyor hava geç kararıcak:)
evettttt güzel bayanlarrrrrrrrr yarın görüşmek ümidiğle bebişlere iyi bakın hoşçakalınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?