2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yeter hatun sonra yaparsın yavaş yavaş yorma kendini bak allah korusun.
Sonra kıymeti kalmaz evin. Aaaaaaa istirahat et bakiiim

şimdi daha iyi
kuzu bu hafta hiç gelmeyecek mi?
yok kuzu kuluçkaya yattı:))))
bu hafta yok

sen de mi taşıncan yoksa???

yokbe kız badana boya temizlik offfffffffff en sevmediğim şey allahtan başındasın ben evde de yokum annem delirtir beni şimdi

iki günde bir içiyim bari.
Olmayacak böyle baksana. Bi ishalim eksikti
içme cnm yaa. Boşver

ben çıkıyorum bebişler.
Kendinize çok iyi bakın.
Allaha emanet olun
görüşürüz byeeeeeee.

ben eleviti içmiyorum demiri içiyorum başkada bişey içmiyorum yeter.
Bayıldım ilaç içmekten yaa
bu sağlık ocaklarıda baya kendilerini bişey sandılar heeeeeee

valla ishali tercih ederim kabızlıga..ben iki gündür felaketim bugün düzeldi şükür

aynen bende ya kabızlık çok sinir bozucu bu arada ben ara ara kabız olmaktan hemoroid oldum sanırım doktora nasıl gidicem bilmiyorum bi totomu açmadığım kalmıştı yani şaka bi yana kalıcımıdır ki kızlar ?

ay sorma bide uzun uzun anlatıyo benim hemşire cok fena..kendi hamileligini de dinledim maşallahh cok bilgilendirdi beni ay hele ilk kayıt ederken beni odanın bi ucundan neyle korunuyodunuz diye bagırdı koptum orda öff kayınvaldem falan da vardı rezil etti beni salak

aynen aynen benim de öle oldu sanırım..ara sıra agrı yapıyo..ben kahvaltıdan sonra giremezsem hemen iki gün boyunca düzenim bozuluyo cok fena ya..

çok fena olmuşş...

yok cnm sonra bünyen düzene grer sende rahatlarsın.

bluenun az kanaması olmuş açılma felan yokmuş 5 gün istrahat vermiş.
çilek evde istrahatli onunda erken doğum riski var.
kuzu kocasıyla evde izinde
başkada bişey aklıma gelmedi:))))))))

üşenmez de herkesede özet gecer..allah razı olsun sen olmasan napardık valla yaa

VAY BEEE SAAT 6 yı geçmişşş ne güzel artık geç kararıo... haftaya da zaten saatler ileri alıncakmıs..daha da geç kararıcak yupppiiiiii

Her sene yapılan yaz saati uygulaması bu sene saatler 28 Mart 2011 Pazartesi tarihinde yapılacak. Saatler, 28 Mart 2011 Pazartesi gecesi (Pazarı Pazartesiye bağlayan gece) 1 saat ileri alınacak.

üşenmez de herkesede özet gecer..allah razı olsun sen olmasan napardık valla yaa
sizden de razı olsun canım. Ne demek . Merak ediyorsunuz napalım

sen iyisinn
Neden daha cikmadin
iyiyim cnm. çıkıcam birazdan toparlanıyorum:))

vay beee saat 6 yı geçmişşş ne güzel artık geç kararıo... Haftaya da zaten saatler ileri alıncakmıs..daha da geç kararıcak yupppiiiiii

evet bu günde bitti şükür.
Yz geliyor hava geç kararıcak:)

evettttt güzel bayanlarrrrrrrrr yarın görüşmek ümidiğle bebişlere iyi bakın hoşçakalınnnnnnnn

güle güle git canım..ben de cıkıyorum yemek yapayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…