2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun. bol bol dinlen, inşallah tekrarlamaz...

canim cok gecmis olsun allah korkutmasin hemencik gecsin

bnde iyiyim karnımda gerinip duran sıpam we üstümden inmeyen kızımla uğraşıp duruyorum:))
çok hareketli ikiside doğunca nolacak şimdiden dertlenmeye başladım walla:)
ohh keyfe bakk :) yavrularla bicir bicir ben de geçen cuma gittim kontrole, kan idrar tahlili verdim, idrarda problem çıktı biraz, bakteri görününce dr idrar kültürü istedi onu verdim, bugün de sonuç için aradım, dr um; idrarda üreme var dedi,bi daha ki kontrolde gerekgörürse ilaç yazıcakmış, üreme neyse artık...:18: ona tedirgin oldum biraz

kızlarrr ben geldimm :))) nasılsınız? Esracım isme karar vermişiz bakıyorum :)) hadi hayırlısı olsun... Ezgi bebek sağlıkcakla gelsin dünyaya inşallah...

Hasretcim biri kucağında biri karnında... bundan daha mutluluk verici ne olailir ki ?:) Allah bizlere de 2yi 3ü görmeyi nasip etsin inşallah...

kızlarrr ben geldimm :))) nasılsınız? Esracım isme karar vermişiz bakıyorum :)) hadi hayırlısı olsun... Ezgi bebek sağlıkcakla gelsin dünyaya inşallah...
hoşgeldin canemmmm? iyi sayılırım işte yukarda da yazdım ya isim konusuna gelince dün kocişe bi ton laf saydım, senin isim beğenmemen yüzünden yavrum isimsiz doğacak dedim tamam ezgi koydum gitti dedi daha önceden ben söylemiştim ona ezgi yi, bizim isimlerimizde e ile başlıyo ve 4 er harfli :) çok uyumlu oluyoruz yani. nasıl güzelmi isim, bende gideyim de kızlara sorayım dedim... ee sende ne var ne yok

hmm evet okudum enfeksiyon durumları... aman be canım herkeste var o... ben ne alemdeyim bilmiyorum valla, yarın doktora gidecektik eşimin işleri yüzünden ptesiye kalıcak galiba...

Ezgi mi süper isim çok severim canım uyumlu uyumlu :)))

bu Hürrem ikinciyi doğuruyor biz hala bir tane doğuramadık

yi beğendiğine sevindim :) bu doğurma sahnelerini full yayınlamalarına anlam veremiyorum ben de, herkes nasıl ne süreli doğum yaptığını bilmek zorunda mı hürrem in? hamişlerin psikolojisi bozulur mu die düşünen yok manyak yapımcılar

sorma anıra anıra doğum yaptı bende anlamıyorum valla aile dizisi sonuçta, Allahtan tekim babamlar falan olsa kaçardım diğer odaya

Bakıyorum da Nisan Anneleri de patır patır doğum yapmaya başlamışlar

çoluk çocuk sabi sübyan herkes izliyo bu diziyi annelerine dönüp _anneee nerden çıkıyo bebek diye sorarlar tabi :))))

ben de babamla film izleyemem hiç öpüşme sahnesi neyi çıkarsa utanırım, konu değiştiririm, ne yapacağımı şaşırırım hemen, salaklaşırım bi

valla bende öyleyim

Bircee sen nasılsın canım? sessizsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…