2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy yorma kndini ya sen bu ara müfettişleri de stres yatın ztn... yorulduun an dinlnme moduna geç

dün bitti allahtan müfettiş stresi. çabuk yoruluyorum ya artık, son derste pilim bitmiş oluyor(( bir de okul zamanı erken yatmayı beceremiyorum. neyse perşembe, cuma dersim yok 4 gün evdeyim artık. dinlenirim iyice.

sen nasılsın?? burak beyimiz nasıl?

iyi dinlenirsin de atarsın üstünde şu stres :))

Burak Bey iyi hıçkırıklar içersinde şuan çok sinir oluyor hışçkırık tuttuğu zaman hemen sağa sola savuruyor kendisini

bircecim nasılsın bebişin nasıl?
iyiyim canım, çabuk yorulmak dışında:))) sen ve güzel kızın nasılsınız??
belli olmaz canım yaa bakarsın biz sonra doğururz veya önce... biliyorsun bu bebişlerin ne zaman gelceği belli oluyor ama zamanında gelsinler insallah bizim sıpalar
evet haklısın. korkak annesi sezaryan istiyor zaten, erken doğar benimki:)))

aynen yaa bende sezaryena odaklanmış vaziyetteyim neden böyleyim bilmiyorum ama hep sezaryen olucakmışım gibi düşünüyor öyle hareket ediyrum

aynen yaa bende sezaryena odaklanmış vaziyetteyim neden böyleyim bilmiyorum ama hep sezaryen olucakmışım gibi düşünüyor öyle hareket ediyrum

ben zaten daha evlenmeden derdim hamile kalırsam sezaryan olurum diye. hiç düşünmedim normal doğum yapabileceğimi. inşallah benim isteğim dışında gelişmez olaylar çok gülerim

ben de çabuk yoruluyorum, iyiyiz kızımla,gördün mü fotomuzu:) geçen hafta çekildik pamuk şekerim benim.
hahayyy ben de evlenmeden önce sezeryanla doğurcam derdim, fikrimdeğişmedi tabi de, Allah a kalmış, kısmet...

Son düzenleme:
ben zaten daha evlenmeden derdim hamile kalırsam sezaryan olurum diye. hiç düşünmedim normal doğum yapabileceğimi. inşallah benim isteğim dışında gelişmez olaylar çok gülerim

ne biliyim öyle de kesilip biçilcen böyle de... çok yıpranıyor kadın doğum yaparken ya, ben ki adet sancısına dayanamıyorum bilmiyorum valla 2 ablamda sezaryen doğurdular... 1 haftada toparlandılar... offf bilmiyorum kararsızım bircecim

gördüm gördüm, çok tatlı maşallah...

daha vakit var, doktorunla da konuşursun. hayırlısı artık...

günaydınnnnnnnnnnnn....
evin kapısını açtımmm hadi gelin artık
(_)D....(_)D....(_)D....(_)D...(_)D....(_)D.......çayda yaptım herkes kupasını alsınnnn..afiyettt olsunnn

günaydınnnnnnnnnnnn....
evin kapısını açtımmm hadi gelin artık
(_)D....(_)D....(_)D....(_)D...(_)D....(_)D.......çayda yaptım herkes kupasını alsınnnn..afiyettt olsunnn

günaydınnnnnnn......
valla bi çay süper giderdi başım çatlıyor sabah sabah ağrıyla kalkmaktan bıktım. hava kasvetli kapalı ya bende bugun kapalıyım:)))))))))
sen nasılsın

günaydınnnnnnn......
valla bi çay süper giderdi başım çatlıyor sabah sabah ağrıyla kalkmaktan bıktım. hava kasvetli kapalı ya bende bugun kapalıyım:)))))))))
sen nasılsın

Günaydın kızlarrrrrr, bugün erkenciyim bende.. Kızım ve eşim benden kahvaltı istiyorlar son zamanlarda sabahın köründe onlara kahvaltı ettirdim.. Şimdi de burdayım.. Nasılsınız kızlar... Ege sen daha içme o magnezyumu tabi ağrır her yerin hatta kramplar başlarsa ben sana sorarım

Ya söylim mi söylemim mi bilemedim sizi de üzmek istemezdim ama paylaşmak zorundayım, çok fenayım ya, dün face den bir lise arkadaşımın amniyosentez sonucu çıkıcaktı onu bekliyordum bende, çokta samimi değiliz aslında sadece face den görüşüyorduk arada ama beni durumu çok çok etkiledi.. Dünden beri durup durup ağlıyorum... Trizomi 18 çıkmış bebekte... Bu sabah hemen açtım neti, baktım bebeğine veda etmiş, beni affet falan demiş.. koptum ya sabah sabah, durmadan ağlıyorum.. Ya Allah sabır versin kıza ve eşine.. Çok çok zor bir karar...Çok şükür ki öyle kararlar almak zorunda kalmadık arkadaşlar..

günaydın bacım. ohhh ne güzel banada kahvaltı hzırlayan olsada yesem.. yaaaa öyküm sevmiyorum vallahi ilaç içmeyi.
başım ağrıyor başka yerim değil.bide havada kasvetli yaa.bana gün geçmez bugun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…