ayyy yorma kndini yasen bu ara müfettişleri de stres yatın ztn... yorulduun an dinlnme moduna geç
üçümüzün bebişleri de 1 er gün arayla
dün bitti allahtan müfettiş stresi. çabuk yoruluyorum ya artık, son derste pilim bitmiş oluyor(( bir de okul zamanı erken yatmayı beceremiyorum. neyse perşembe, cuma dersim yok 4 gün evdeyim artık. dinlenirim iyice.
sen nasılsın?? burak beyimiz nasıl?
manyakkk neye dikkat etmişşş
:)) en küçük benim oğluş:))
hoşgeldin canım, yeni görüyorum seni buralarda ?merhaba ablalarım nasılsınız ben buradayım?
iyiyim canım, çabuk yorulmak dışında:))) sen ve güzel kızın nasılsınız??
bircecim nasılsın bebişin nasıl?
evet haklısın. korkak annesi sezaryan istiyor zaten, erken doğar benimki:)))belli olmaz canım yaa bakarsın biz sonra doğururz veya önce... biliyorsun bu bebişlerin ne zaman gelceği belli oluyor ama zamanında gelsinler insallah bizim sıpalar
aynen yaa bende sezaryena odaklanmış vaziyetteyim neden böyleyim bilmiyorum ama hep sezaryen olucakmışım gibi düşünüyor öyle hareket ediyrumiyiyim canım, çabuk yorulmak dışında:))) sen ve güzel kızın nasılsınız??
evet haklısın. korkak annesi sezaryan istiyor zaten, erken doğar benimki:)))
aynen yaa bende sezaryena odaklanmış vaziyetteyim neden böyleyim bilmiyorum ama hep sezaryen olucakmışım gibi düşünüyor öyle hareket ediyrum
ben de çabuk yoruluyorum, iyiyiz kızımla,gördün mü fotomuzu:) geçen hafta çekildik pamuk şekerim benim.iyiyim canım, çabuk yorulmak dışında:))) sen ve güzel kızın nasılsınız??
evet haklısın. korkak annesi sezaryan istiyor zaten, erken doğar benimki:)))
ben zaten daha evlenmeden derdim hamile kalırsam sezaryan olurum diye. hiç düşünmedim normal doğum yapabileceğimi. inşallah benim isteğim dışında gelişmez olaylar çok gülerim
gördüm gördüm, çok tatlı maşallah...ben de çabuk yoruluyorum, iyiyiz kızımla,gördün mü fotomuzu:) geçen hafta çekildik pamuk şekerim benim.
hahayyy ben de evlenmeden önce sezeryanla doğurcam derdim, fikrimdeğişmedi tabi de, Allah a kalmış, kısmet...
ne biliyim öyle de kesilip biçilcen böyle de... çok yıpranıyor kadın doğum yaparken ya, ben ki adet sancısına dayanamıyorumbilmiyorum valla 2 ablamda sezaryen doğurdular... 1 haftada toparlandılar... offf bilmiyorum kararsızım bircecim
neyse kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar, Allah'a emanetsiniz...
neyse kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar, Allah'a emanetsiniz...
günaydınnnnnnnnnnnn....
evin kapısını açtımmm hadi gelin artık
(_)D....(_)D....(_)D....(_)D...(_)D....(_)D.......çayda yaptım herkes kupasını alsınnnn..afiyettt olsunnn
günaydınnnnnnn......
valla bi çay süper giderdi başım çatlıyor sabah sabah ağrıyla kalkmaktan bıktım. hava kasvetli kapalı ya bende bugun kapalıyım:)))))))))
sen nasılsın
Günaydın kızlarrrrrr, bugün erkenciyim bende.. Kızım ve eşim benden kahvaltı istiyorlar son zamanlarda sabahın köründe onlara kahvaltı ettirdim.. Şimdi de burdayım.. Nasılsınız kızlar... Ege sen daha içme o magnezyumu tabi ağrır her yerin hatta kramplar başlarsa ben sana sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?