2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

e tabi kızım kardeş kardeşe benzemiyor da bebekler farklı olur tabi.. Birde kız bebeklerde çok olmaz derler ama doğru mudur bilmem.

herbebk farklıdıra katılıyorumda kız bebekler az gazlıdıra katılmıyorum ben eylülü gece acillere götürürdüm lağman yaparlardı karnı şiş yana düşmüş olurdu...

herbebk farklıdıra katılıyorumda kız bebekler az gazlıdıra katılmıyorum ben eylülü gece acillere götürürdüm lağman yaparlardı karnı şiş yana düşmüş olurdu...

İşte demek ki bu da doğru değil... Bu bebekler bütün tezleri çürütüyor...

selam hanimlar ben geldim. Tam bir hafta oldu gelemiyordum. Cumada p.tesiye kadar hastanedeydim maalesef. Preeklampsiden süphelendiler. Ama suan hersey yolunda cok sükür. P.tesi tekrar hastaneye kontrole gitmem lazim.

selam hanimlar ben geldim. Tam bir hafta oldu gelemiyordum. Cumada p.tesiye kadar hastanedeydim maalesef. Preeklampsiden süphelendiler. Ama suan hersey yolunda cok sükür. P.tesi tekrar hastaneye kontrole gitmem lazim.

Canım çok geçmiş olsun, pre eklamsiden neden şüphelendiler, tansiyonun mu yükseldi..

yok acıl acılmıyor canımmm

sıtenın ısmını solee bız bakalım cnm

Ya deneyeyim dedim olmadı.. Çok önemli değil de yine siyah bişi buldum göstereyim dedim size... Taktım siyaha... Limago dan nüsh diye bir marka da pijama gecelikler vardı da.. ordan aldım..

gecmıs olsunnn cnmmm. ya benbılmıyorum o nekıııı

Doktorumun anlattigina göre vucut hamileligi kabul etmiyormus bunun sonucunda tansyon olabilir veya idrarda fazla protein vs. buda hem anne hem bebek icin iyi degilmis. allah korusun bebegi daha önce alabiliriz demislerdi öyle bisi cikarsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…