2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim. Yok tansyonum iyi ama nabzim sürekli yüksek oldugu icin doktora gitmistim. Idrara bakinca protein cok fazla cikti hemen hastaneye yolladi doktorum. Ordada emin olmak icin yatirdilar 3-4 gün. Ama bisi cikmadi cok sükür.

Sagol canim. Yok tansyonum iyi ama nabzim sürekli yüksek oldugu icin doktora gitmistim. Idrara bakinca protein cok fazla cikti hemen hastaneye yolladi doktorum. Ordada emin olmak icin yatirdilar 3-4 gün. Ama bisi cikmadi cok sükür.

Ay bende sabah paylaştım kızlarla da, tansiyonum yüksek ve nabzım 135 den aşağı düşmüyor.. Bende mi gitsem doktora.. Protein neden çıkarmış ki.. bende en çok preeklamsien korkuyorum da... Sen böyle diyince merak ettim..

egeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak mudurumuz değişti kımden ızın alcamızı bıle bılmıyoruzzz offf bende sans olsaaa zatııı:):):)
anammmm tüh üzüldüm şimdi. bak nazarım değdi..
yeni müdür gelir merak etme..

selam hanimlar ben geldim. Tam bir hafta oldu gelemiyordum. Cumada p.tesiye kadar hastanedeydim maalesef. Preeklampsiden süphelendiler. Ama suan hersey yolunda cok sükür. P.tesi tekrar hastaneye kontrole gitmem lazim.
geçmiş olsun cnmm inşallah kötü bişeydeğildir..

geldim beeeeeeeeeeeen
ne oldu tepikledimi oğluşun

yarın ankaraya gidiyoruz canım kız isteme ve söz olucak inşallah
a tevekkeli değil aklıma geldi. hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. dikkat et yollarda.yorulma

Bakı bu işte...

süper çok coollll

öyküm benim pijamam da seninkine benziyor ama ben kırmızı aldım siyah puanlı puanlı alt kısmı
üst kısmı da uğur böcüklü kırmızılı

hoşgeldiniz geçmiş olsun aşının bir dozu daha bitti

evet canım 3. yü ağustosta olacakmışım.
5 doza tamamlanacakmış.
ömür boyu korur 5 doz yaptırırsan dediler.

günaydın canım
neden kan verdin . sağlık ocağımı istedi ki.

günaydın.
doktorum kan sayımı istedi kansız kalmış olabilirmişim.
tam idrar tahlili de istedi.

ben çok sinirli uyandım bu sabah sebepsiz yere bu hormonlar beni mahvediyo
sen nasılsın?

hoşbulduk bebiş nasılsın?
fatma göbek deliğim acıyor diyordum ya sabah baktım mosmor olmuş etrafı.
sende oldu mu böyle bişey? çok şaşırdım.

bebişde ses seda yok :26: bakmadım yaaa göbek deliğime eve gidince bakayım :26:

EGE04 sagol canim.

Oykum canim benim anladigim kadri ile zaten hamilelerde idrarda protein olurmus ama bunun miktari önemli olan. Bendede cok cikmisti o yüzden panik yapti doktorum. Ama sende rahat olmak icin bence git bi kontrol ol cünkü allah korusun varsa öyle bisi bebek icin zararli tabi anne icinde öyleymis.
Bebegi hemen alabiliyorlarmis. Icin rahat etsin git baktir bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…