günaydın cnmm... sanada hayırlı cumalar.
ipek abinin işi ne oldu birden aklıma geldi
Canım çok geçmiş olsun, pre eklamsiden neden şüphelendiler, tansiyonun mu yükseldi..
Ya deneyeyim dedim olmadı.. Çok önemli değil de yine siyah bişi buldum göstereyim dedim size... Taktım siyaha... Limago dan nüsh diye bir marka da pijama gecelikler vardı da.. ordan aldım..
günaydın hayırlı cumalar
günaydın cnmm... sanada hayırlı cumalar.
ipek abinin işi ne oldu birden aklıma geldi
Sagol canim. Yok tansyonum iyi ama nabzim sürekli yüksek oldugu icin doktora gitmistim. Idrara bakinca protein cok fazla cikti hemen hastaneye yolladi doktorum. Ordada emin olmak icin yatirdilar 3-4 gün. Ama bisi cikmadi cok sükür.
anammmm tüh üzüldüm şimdi. bak nazarım değdi..egeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bak mudurumuz değişti kımden ızın alcamızı bıle bılmıyoruzzz offf bende sans olsaaa zatııı:):):)
geçmiş olsun cnmm inşallah kötü bişeydeğildir..selam hanimlar ben geldim. Tam bir hafta oldu gelemiyordum. Cumada p.tesiye kadar hastanedeydim maalesef. Preeklampsiden süphelendiler. Ama suan hersey yolunda cok sükür. P.tesi tekrar hastaneye kontrole gitmem lazim.
ne oldu tepikledimi oğluşungeldim beeeeeeeeeeeen
a tevekkeli değil aklıma geldi. hayırlı olsun allah tamamına erdirsin. dikkat et yollarda.yorulmayarın ankaraya gidiyoruz canım kız isteme ve söz olucak inşallah
Bakı bu işte...
günaydın kızlar,
aşımızı olduk kan verdik geldik.
siz napıyosunuz?
hoşgeldiniz geçmiş olsun aşının bir dozu daha bitti
günaydın canım
neden kan verdin . sağlık ocağımı istedi ki.
hoşgeldiiiin...geçmiş olsun
hoşbulduk bebiş nasılsın?
fatma göbek deliğim acıyor diyordum ya sabah baktım mosmor olmuş etrafı.
sende oldu mu böyle bişey? çok şaşırdım.
hoşbulduk bebiş nasılsın?
fatma göbek deliğim acıyor diyordum ya sabah baktım mosmor olmuş etrafı.
sende oldu mu böyle bişey? çok şaşırdım.
canım benim de göbek deliğimin etrafı karardı 2-3 haftadır öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?