:)) sağol cnm inşallahhhhcanım ya özeniyodur o şimdi, ama ben sence bu durumu çok iyi yöneteceksin inşallah...
dur bebişim benimkde sakin bugun . ben nette okudum sonra rahatladım. hani biz diyoruz ya sakin diye meğer bebekler gün içnde annenin hareketleri ile amniyo sıvısının beşik gibi sallanmasıyla sürekli uyurlarmış. gecede anne sakin yatarken kıprdarlarmış. o yüzden akşamlar uzanınca daha fena oluyorlar. ama sen bi çiko ye onu sevindir.yaaaa bu çocuk sabahdan beri kığırdamıyor ... sabah ani hareketler oldu istmeden yaa bişey mi oldu bebeğimeeee
cnm benim allah zihin açıklığı versin sana... çocukta yaparım kariyerde heeeeeeee.günaydın bacılar nasılsınız?
oğlumla biz iyiyiz, kanamamız çok şükür geçti dün de bişey gelmedi, bi sıkıntı yok. evdeyiz arada ders çalışıyoruz arada dinleniyoruz..
çok kalamıcam, ders çalışmam lazım dün istediğim kadar çalışamadım, öyle olunca da vicdan azabı çekiyorum :)
öpüyorum sizi, öğleden sonra mola verdğimde gelirim, kendinize iyi bakın
kızlar burda bi tanıdığımız dün sezaryen oldu ama hala bebeğini görememiş doğumda bebek pislik yutmuş ondan küveze almışlar off ben korkmaya başladım artık
yaaaa bu çocuk sabahdan beri kığırdamıyor ... sabah ani hareketler oldu istmeden yaa bişey mi oldu bebeğimeeee
kızlar burda bi tanıdığımız dün sezaryen oldu ama hala bebeğini görememiş doğumda bebek pislik yutmuş ondan küveze almışlar off ben korkmaya başladım artık
aksam benım esım dıyokııı ""ayy cok sıkıldımmm su zaman gecsede kızımız bıran once gelse""
dedım sana noluyooooooo zorlugu ceken benımmmm:))):):)
allah allah yaa deli ediyorlar bunlar beni.
sevmek onların işi zorluk bizim işimiz.
doğsunda emzir ver babasına gazını çıkarsın uyutsun ben öyle yaptım valla bi güzel uyutuyordu ki
Kızlar limango da days in colors un bebek nevresimleri var çok ucuz bir bakın isterseniz... Limango kids te...
allah allah yaa deli ediyorlar bunlar beni.
sevmek onların işi zorluk bizim işimiz.
doğsunda emzir ver babasına gazını çıkarsın uyutsun ben öyle yaptım valla bi güzel uyutuyordu ki
Kızlar limango da days in colors un bebek nevresimleri var çok ucuz bir bakın isterseniz... Limango kids te...
bızım adam akıllı kız dıokı bana 1 yasına kadar altını felan alırım sonra o cok pıs kokarr alamayabılırmmm cok bılıyosun sen dedımmmm.... cok meraklı bakar gıbıme gelıyo amaaa aksam 7 den sonra ona vercem baksın vallla cocuk dıe tutturan oyduuuuuuuuu:)
ben baktım ama bı tanede pembe begendım aslındaa...
oykummm kım englısh homedan almıstı dun ben baktımm 60 kusur felannn
herkeze günaydıınnn cumanız mübarek olsun nasılsınız
:)) sağol cnm inşallahhhh
dur bebişim benimkde sakin bugun . ben nette okudum sonra rahatladım. hani biz diyoruz ya sakin diye meğer bebekler gün içnde annenin hareketleri ile amniyo sıvısının beşik gibi sallanmasıyla sürekli uyurlarmış. gecede anne sakin yatarken kıprdarlarmış. o yüzden akşamlar uzanınca daha fena oluyorlar. ama sen bi çiko ye onu sevindir.
cnm benim allah zihin açıklığı versin sana... çocukta yaparım kariyerde heeeeeeee.
allah korusun bizim bebişler akıllı merak etme annesi..allahın izniyle kucağımıza alcaz sağlıklıca...
Fatmacım benimki de bazen çok uzun süre hareket etmiyor, ben de endişeleniyorum o zamanlar ama sanırım uyuyorlar, korkma... bi de bazı günler o kadar nazlı oluyo ki ilk hissetmeye başladığımız günlerdeki gibi hafif hareketler yapıyo...
aa tabi cnmm bendeverdim eylülü hep .. sanki öyküm yaa eylülde daha bi hevesliydi bunda belki çok çalışıyor onun için mi pek konuşmuyr bebişle yada bana öyle geliyor eylülle acayip konuşurdu babasına tepki verirdi kızda..
Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın...
Evet çok değişik geliyo onlara...Bizimki de dün korktu,arkadaşını arıyo diyo benim kız çok fena tekmeliyo sizinki de öyle mi...Onun eşi de hamile benden 2 hafta büyük..15 mayısta doğuracak...
Yazık çocuk da diyo, seninkinin anası da deli, kız da delidir...Benimkine ben daha denk gelmedim bile diyor yazık....
ama tarif edilemiyo demi chanel, yaşamayan bilemez ki ne kadar tarif edersen et...
ben çıkıyorum kızlar...Görüşürüz...
günaydın cnmm. sağol seninde...herkeze günaydıınnn cumanız mübarek olsun nasılsınız
gelmiycen miiiben çıkıyorum kızlar...Görüşürüz...
Benimki Aslıyla hiiiiiç ilgilenmedi bunda çok ilgili gibi gözüküyor ama bilemiycem.. Benim koca Aslı 18 günlükken gitti 5 aylıkken geldi zaten pek ilgilenicek vakti olmadı adamın onun için o ikinci bebeği çok istedi, onun için bunda üstüme titriyor.. İlkinde bişi anlamadı ya, zaten 25-26 yaşında falandı ya bir erkek için erken bir dönem, birde hiç babası olmamışki nasıl baba oluncağını bilmiyordu... Yani Aslı onu eğitti.. Ama şimdi çok düşkün kızına.. Ben de hiç onu zorlamadım... Bebek altı nasıl değiştirilir onu bile bilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?