2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlr ben de çıkıyorum .bugün komşuya gezmeye gidcez oğlumla.yemek yapmam lazım akşam için.öptüm hepinizi hoşçakalın

kızlr ben de çıkıyorum .bugün komşuya gezmeye gidcez oğlumla.yemek yapmam lazım akşam için.öptüm hepinizi hoşçakalın
ayy negüzel çok severim komşuculuk oynamayıııı.. bende izinli olunca gezmem lazım yoksa depresyona girerim:)))) hadi kolay gelsin iyi oturmalar..

canım geçmiş olsun canım kanaman olduğunu şimdi öğrendim... ders çalışıyomuşsun kolay gelsin...

günaydın cnmm. sağol seninde...

gelmiycen miii

maşallahhhhhh demek benimki doydu gerçi ilgisiz alakasız değilde adamın kendine ayırcak vakti yokki:)))))))

Bence de artık o kadar merak etmiyorlardır, yaklaşık olark neyle karşılaşıcakları belli zaten.. Doğunca ilgilenmesi önemli bence benimki ben bakçam falan diyor ama pek inanasım gelmiyor

itıyacın yoksa alma canım yaaaa.....

ya bence senın esın oykumcummm cok ılgılenırrr bana oyle gelıyo senınle ne kadar cok ılgılenıyor masallahh

hep hamıle lafıdaaa superrrrrrrrrrrrrrrrr:):)::):)))

Bence de artık o kadar merak etmiyorlardır, yaklaşık olark neyle karşılaşıcakları belli zaten.. Doğunca ilgilenmesi önemli bence benimki ben bakçam falan diyor ama pek inanasım gelmiyor

bende bakar çünkü adamcağız bebeklik dönemlerini görememiş ilk gibi olacak onunki...

uyku bastı yaa.
bende evde yarın bi bakayım nevresim takımlarına felan eylülden kalanlara ona göre alaıyım. baya vardı. bende de bi huy var atlatınca bu işleri kaldırıp birilerine veriyorum sonrada bulamıyorum ne yaptım diye:))

yok yaaa ewdeyim ben bebiş olsa sıkılmam ama şimdi nerdeyse bunalıma giricem yaaa gelen giden de yok

cnm bilirim sıkıntı oluyor nnsanda şimdi yapacak bişeyde yok temizlik felanda yapamıyorusn .. nerede oturuyorsaun ailen felan nerde. kimse yokmu etrafında. ben evde olsam sülalem burda 1 sokak var aramızda bide konu komşuarkadaşta çok evde kalmaya vakit olmaz.

itıyacın yoksa alma canım yaaaa.....

ya bence senın esın oykumcummm cok ılgılenırrr bana oyle gelıyo senınle ne kadar cok ılgılenıyor masallahh

hep hamıle lafıdaaa superrrrrrrrrrrrrrrrr:):)::):)))

İnşallah bakar, zaten şimdi şansı yok zorla da olsa bakıcak.. Ya adam sıkıldı benim hamileliklerden..

Evet o ilk bebek gibi bekliyor bunu, ilkinde bişey anlamadı, sonrasında da ben burnundan getirdim.. Şimdi biraz korkudan üstüme düşüyor

Ege bende Aslının tüm eşyalarını vermişim.. Öyle güzel şeyler vardı ki, hiçbiri yok, ilk 1-2 yıllık hiçbirşeyi kalmamış.. atmışım hep...

aynen yaa şimdi bi toparlamam lazım nerde ne var bulmam lazım olanı da tıkmışım bi yerlere.

antalyada oturuyorum ailemde burda ama annemle pek geçinemeyiz eşimin akrabaları var ama onlarlada samimi değilim hepsi benden yaşça büyük o yüzden birtek komşum var başka kimse yok

antalyada oturuyorum ailemde burda ama annemle pek geçinemeyiz eşimin akrabaları var ama onlarlada samimi değilim hepsi benden yaşça büyük o yüzden birtek komşum var başka kimse yok
kız annendir o bende bağırırm çağırır kavga ederiz ama annemdir .. günde 50 kere konuşuruz. evde olsam yanımda dır hep.. sende takmıycan bi kulağından gircek bi kulağından çıkcak

bana dıyen arkadasım normal dogurdu heralde ona ondan fayda etmıs

kesin ondandır......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…