bende çok kullanıyorum ısıtmak için çok büyük kolaylık
Güle güle kullanın birce...Ya ben çok kullanıyorum...Süt ısıtıyorum mesela, bardağa koyunca hemen hazır, cezve batmıyo, süt taşmıyo...Makarna yapıyorum beşamel sos-kaşar mikrodalgada pişiyo, normal fırından çok pratik oluyo...sufle yapıyorum...Ne bileyim çok aşırı kullanıyorum, demin aklıma geldi..Acaba kızlardan kullanan var mı diye merak ettim...
sağol canım. en çok da süt yüzünden istiyordum zaten. cezvede taşmasın diye başında beklemek çok sıkıcı.sonra o cezveyi yıkamak da:)))
sağol canım. en çok da süt yüzünden istiyordum zaten. cezvede taşmasın diye başında beklemek çok sıkıcı.sonra o cezveyi yıkamak da:)))
bacılar,
aklıma bişii geldi sorucam...mikrodalga kullanımı ile ilgili ne düşünüyorsunuz siz...benim elim ayağım çok kullanıyorum..ama tereddütteyim bebişe etkisi oluyor mu diye..doktorum olmaz dedi ama, bn çalışırken mutfaktan çıkıyorum...
Sizde kullanan var mı ???
süt ısıtırken yemek ısıtırken çok kolay oluyo yediğimiz tabakalrda ısıtıyorum bulaşıkta az çıkıyo
mikrodalgamı kaldırdım kullanmıyorum. Hamileyken içinde ısıtılanları da yemiyorum .. Dr radyosyon yayıyor dedi yemyorum.
Tabi farklı görüşler var ama ne gerek var bi cezve batacaksa batsın .. Sağlıklı değil bence. Yemekhanede ısıtılan yemekten de yemiyorumm
huhuuu kizlar soruma cvp gelmedi. Doguma esleriniz girecek mi??
selam kizlar insallah bebisler de sizlerde iyisinizdir... biz kizimla iyiyiz...kipir kipir bebisim su an bile tekmeliyor:)))
bir sorum var kizlar.. ben haziran sonu dogum yapacam, bebegimin yatagi besigi geldi. Kurmak pek istemiyorum zaten cok yerim yok bide duydum ki erkenden kurmak ii degildir!!! sizce ne yapayim... dolabini kuarrim ama yatagi düsünmüyorum ama kayinvalidemler burda görmek isterlerse napicam??? 2 hafta sonra dönecekler Tr ye...
X-ray cihazlarından geçerken dr bazıları bişey olmaz diyorlar ama güvenliktekiler geçirmiyor beni hamilesiniz girmeyin diyor. Sonuçta ışın veriyor.
Bilmiyorum tedirgin olduğum konuşarda hassasım
X-ray cihazlarından geçerken dr bazıları bişey olmaz diyorlar ama güvenliktekiler geçirmiyor beni hamilesiniz girmeyin diyor. Sonuçta ışın veriyor.
Bilmiyorum tedirgin olduğum konuşarda hassasım
aklına kötü şey getirme ama kızlar odasını çoktan yaptılar benim park yatak olcak badanam olcak bekliyorumselam kizlar insallah bebisler de sizlerde iyisinizdir... Biz kizimla iyiyiz...kipir kipir bebisim su an bile tekmeliyor:)))
bir sorum var kizlar.. Ben haziran sonu dogum yapacam, bebegimin yatagi besigi geldi. Kurmak pek istemiyorum zaten cok yerim yok bide duydum ki erkenden kurmak ii degildir!!! Sizce ne yapayim... Dolabini kuarrim ama yatagi düsünmüyorum ama kayinvalidemler burda görmek isterlerse napicam??? 2 hafta sonra dönecekler tr ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?