2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım. en çok da süt yüzünden istiyordum zaten. cezvede taşmasın diye başında beklemek çok sıkıcı.sonra o cezveyi yıkamak da:)))

mikrodalgamı kaldırdım kullanmıyorum. Hamileyken içinde ısıtılanları da yemiyorum .. Dr radyosyon yayıyor dedi yemyorum.
Tabi farklı görüşler var ama ne gerek var bi cezve batacaksa batsın .. Sağlıklı değil bence. Yemekhanede ısıtılan yemekten de yemiyorumm

süt ısıtırken yemek ısıtırken çok kolay oluyo yediğimiz tabakalrda ısıtıyorum bulaşıkta az çıkıyo

evet kesinlikle:)) ben hep erteliyordum almayı zararlıdır diye, annemde kullandıkça eşim baskı yapıyordu bak ne kadar pratik diye. cidden rahat ama..

Ya ben yiyorum işte...aklıma takıldı bi sorayım dedim kızlara...Aslında en güzelini yapıyorsun içinde kuşku olmuyor..Ama benim doktorum pişerken başında durma bişey olmaz dedi...Ne bileyim, kullanıyorum...İnşallah bişey olmuyordur..

selam kizlar insallah bebisler de sizlerde iyisinizdir... biz kizimla iyiyiz...kipir kipir bebisim su an bile tekmeliyor:)))

bir sorum var kizlar.. ben haziran sonu dogum yapacam, bebegimin yatagi besigi geldi. Kurmak pek istemiyorum zaten cok yerim yok bide duydum ki erkenden kurmak ii degildir!!! sizce ne yapayim... dolabini kuarrim ama yatagi düsünmüyorum ama kayinvalidemler burda görmek isterlerse napicam??? 2 hafta sonra dönecekler Tr ye...

Valla ben de park yatak alıcam, annem kafama soktu, alma iyi değildir diye.Almıyorum...Doğum olunca eşimle annem gidip alıcaklar...

X-ray cihazlarından geçerken dr bazıları bişey olmaz diyorlar ama güvenliktekiler geçirmiyor beni hamilesiniz girmeyin diyor. Sonuçta ışın veriyor.

Bilmiyorum tedirgin olduğum konuşarda hassasım

X-ray cihazlarından geçerken dr bazıları bişey olmaz diyorlar ama güvenliktekiler geçirmiyor beni hamilesiniz girmeyin diyor. Sonuçta ışın veriyor.

x-ray cihazından ben de geçmedim hiç hamileliğim boyunca..Hatta cep telefonu kullanımını bile azalttım...Sonuçta o daha zararlı bence, kulağında duruyor...Ama mikrodalgamdan vazgeçemedim ege yaaa..Keşke vazgeçebilsem...Ya 5 dakikada browni yapıyorum, çok pratik oluyor..Eşim sever akşamları bişeyler yemeyi...çok sık kullanıyorum hem de..

ben geçmiyorum x-ray cihazlarından ben istesemde eşim saolsun geçirmiyo

aklına kötü şey getirme ama kızlar odasını çoktan yaptılar benim park yatak olcak badanam olcak bekliyorum

huhuuu kizlar soruma cvp gelmedi. Doguma esleriniz girecek mi??

hayır girmiycek dayanamaz bende istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…