canım, ben doktora izin deyince 3 hafta sonra geldiğinde vereyim dedi hemen.30. haftam oluyor. başka bir doktor normal doğumda 32den önce veremediklerini söylemişti. ama sen yine de doktorunla konuş, çalışması sakıncalıdır diye rapor yazar belki. bebek beklenen tarihte doğmazsa geciken her gün için rapor götürülüyor okula.canım bişey soracaktım da bende öğretmenim 30. haftada rapor alınması sıkıntı oluşturmaz mı onu merak ettim de.ben köy okulundayım geberiyorum aksama kadar soba yakma vs bıktım artık raporu önceden almak iyi fikir ama çocuk 8 haftadan uzun bi sürede doğarsa o zaman ne olacak
kocamaan bir maşallah oğluşaKızlar Günaydınnnnnnnnnn
Kızlar Cumartesi doktora gittik oğluşumuz 1.900 gr 42 cm olmuş doktor çok şaşırdı 2 hafta öne geçmiş 32.haftalık olmuş tansiyona rağmen çok sevindim dedi şimdi alsak yaşar hiç canını sıkma artık annesi sen hazrlıklarına başla için rahat olsun ben rahatladım dedi okadar sevindikki kızlar hafta sonu eşim tüm cicilerini yıkayıp ütüledi bende yardım ettim çok mutluyduk:))))))))))))))))))))))))
Resim ekleyebilirsen koyacağım size
günaydın hayırlı haftalar....bizimde bu sabah kontrol vardı çok şükür güzel haberler aldık oğlumuz büyümüş delikanlı olmuş1500 gr. doktor gayet iyi dedi sağlıklı aynen yolumuza devam ediyoruz dedi tedbirli olmak amacıyla ciğer geliştirici iğne verdi bazen hiç bir sorun olmadan erken doğum olabiliyo hazırlıklı olalım dedi ben şimdiye kadar 8 kilo almışım 88 kiloyum bizdeki haberler böyle ...kontrolden gelen arkadaşlarında haberlerini okudum herkesin bebişi iyi çok şükür allah bozmasın inşallah öyküm sende de tansiyon varmış galiba geçmiş olsun
canım, ben doktora izin deyince 3 hafta sonra geldiğinde vereyim dedi hemen.30. haftam oluyor. başka bir doktor normal doğumda 32den önce veremediklerini söylemişti. ama sen yine de doktorunla konuş, çalışması sakıncalıdır diye rapor yazar belki. bebek beklenen tarihte doğmazsa geciken her gün için rapor götürülüyor okula.
kocamaan bir maşallah oğluşakocaman olmuş ya ne güzel.resimleri de çok tatlıı:)
gözünaydın ipekçim. senin oğluş da kocaman olmuş maşallah
hoşgeldn canım iiz sen nasılsın?merhabalar arkadaşlarnasılsınız? keyifler yerindedir umarım...
kızlar mıdem delınıyor sanı ne yapsam ıyı gelır ya rennieee surup ıctım yutamadım baska dogal olarak ne ıyı gelır off
kızlar mıdem delınıyor sanı ne yapsam ıyı gelır ya rennieee surup ıctım yutamadım baska dogal olarak ne ıyı gelır off
merhabalar arkadaşlarnasılsınız? keyifler yerindedir umarım...
yanma degıl agrı var bacım ya dayanacak gıbı degılm tam goğüs aramda cok kotu oldum ya
merhaba biz iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldn canım iiz sen nasılsın?
bu durmda biraz hava almak en iyisi bence de bebekler baskı yapıyor artık bazen ben de nefes alamıyorum...camı açda bi derin derin nefes al
bu durmda biraz hava almak en iyisi bence de bebekler baskı yapıyor artık bazen ben de nefes alamıyorum...
iyi oldu bıraz fatma saol ama oyl boyle degıl artık nefes alamıyorum ya allahım bır an once hayırlısyla gelselerdi kurtulsaydık
herkese selam
nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz diyelim iyi olalım
mide yanması,
kızımın yaslanması sonucu hissettiğim kaburgamın altındaki ağrı ve oğluşumun peşinde koşmaktan oluşan bel ağrım haricinde iyiyim
enzor zamanlarımız başlıyo şimdiden sonra
allah yardımcımız olsun hiç anlamadan hissetmeden sağlıcakla atalım şu zamanları inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?