2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kime soruyorum ayrılırken,
Aramıza girip ağlaşıyorlar,
Tanıyamıyorum dostlarımı,
Bizi çöpe atıp anlaşıyorlar,
Seviyorsun her önüne geleni,
Arıyorsun değerini bileni,
Bu zamanda tabiata güvenip,
İşe geldik.com başlanmaz,
Gidiyorsun iki kapı öteye,
Dönüyorsun bir acemi köleye,
Güvenirsen her önüne gelene,
Yüzün aklanmaz,
Sana bir önerim olacak hayatından,
Mikropları at,
Bu canda görür aşkı yok edeni,
Efendi gibi haddini bileni,
Görünce gözüm aşkı hak edeni,
Öpesim geldik.com geliyor,
Zavallı değil haysiyet olanı,
mikrop-sarki-sozu.html
İçinde yüce şahsiyet olanı,
Görünce gözüm aşkla yok olanı,
Coşasım geliyor..

canım, ben doktora izin deyince 3 hafta sonra geldiğinde vereyim dedi hemen.30. haftam oluyor. başka bir doktor normal doğumda 32den önce veremediklerini söylemişti. ama sen yine de doktorunla konuş, çalışması sakıncalıdır diye rapor yazar belki. bebek beklenen tarihte doğmazsa geciken her gün için rapor götürülüyor okula.
kocamaan bir maşallah oğluşa kocaman olmuş ya ne güzel.resimleri de çok tatlıı:)

gözünaydın ipekçim. senin oğluş da kocaman olmuş maşallah

Son düzenleme:

sağol canım hafta ilerledikçe çokşükür hızla büyüyor bebişlerimiz

ooo maşallah ben geçmişi okumamıştım valla... ne güzel hepten büyümüş bebişleriniz... bi ben öğrenemedim yaaaa artık gülüyorum sinirden

kızlar mıdem delınıyor sanı ne yapsam ıyı gelır ya rennieee surup ıctım yutamadım baska dogal olarak ne ıyı gelır off

kızlar mıdem delınıyor sanı ne yapsam ıyı gelır ya rennieee surup ıctım yutamadım baska dogal olarak ne ıyı gelır off

merhaba biz iyiyiz sen nasılsın

hoşgeldn canım iiz sen nasılsın?

ben de iyiyim kızlar sağolun, bugün saatlerin ileri alınması mağduru oldum, işe geç kaldım:)
esracım, leblebi iyi gelir mide yanmasına doğal istiyorsan, rennie içemiyorsan da gaviscon, talcid deneyebilirsin, hepsinin tadı farklı ben de gavisconu içemiyorum eğer çiğneyebiliyorsan bu ilaçların tabletini de çiğneyebilirsin. bi de karakanın dediği gibi süt iyi geliyor ama soğuk gaz yapar diye ılık içiyorum ben, yudum yudum...

iyi oldu bıraz fatma saol ama oyl boyle degıl artık nefes alamıyorum ya allahım bır an once hayırlısyla gelselerdi kurtulsaydık

herkese selam
nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz diyelim iyi olalım
mide yanması,
kızımın yaslanması sonucu hissettiğim kaburgamın altındaki ağrı ve oğluşumun peşinde koşmaktan oluşan bel ağrım haricinde iyiyim
enzor zamanlarımız başlıyo şimdiden sonra
allah yardımcımız olsun hiç anlamadan hissetmeden sağlıcakla atalım şu zamanları inşallah

insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…