slm cnm hos geldın
hoşbulduk şekerimmm kimse kalmamış herkes bebişlerini doyurmaya mı gitti
yaaa niye söylemiyorsun kızzz nasılmş benim kızım? gelinim değil o benim kızım kızım gelin ne beeeeeeeeeeeevet cnm oyle gıttıler ay mıdem agrıdı ya sevınctenmı heyecandanmı bılmıom kı bugun gelınını gormeye gıttım de
yaaa niye söylemiyorsun kızzz nasılmş benim kızım? gelinim değil o benim kızım kızım gelin ne beeeeeeeeeeehiç sevmem gelin tabirini
kaç kg olmuş sağlığı nasılmış anlat kızzzzzzzzz
ooo maşallah aferin iyi bakmışsın kızımavalla bacım 1400 olmus gayet ıyı dedı dr kıpır kıpır ama oynayınca acıtıo ya mıdemden ınmıyor
offff merve hıc sorma iş gucten vakıtmı bulabılyoz bırak bebısı gormeyi bır yemege bıle cıkamıoz iyice pasiflestık
hiç sorma kızım yaa son günlerimiz zaten bebek doğsun 1 sene kadr sosyal aktivite denilen bişi kalmazşuan nasıl gezsek kâr kârdır yani offf off offffffffffffffffffffffffffffffff
bana gezmek haram oldu anca ccuk dogar memlekete gıderız tamamdır sonra evde oturrr oturrr vakıt gecsın gercı kızdan nasıl oturcam orası ayrıda
neyse bu konuları konuşmayalım bencedaha bu çocukların 2 si glicek 3ü gelicek... zaten maximum 3 düşünüyorum Allah kısmet ederse ama burak anamı ağlatırsa 2 de kalırım belki
umarım aglatmaz
bu ünlülerde de hamile kalma modası başlamış hee
Ebru Gündeşle Işın Karaca da hamileymiş... Işını pek sevmem ama Ebruyu tek geçerim inşallah bebişlerini kucaklarına sağ salim alır onlar da
selam kızlaaaaaar
nasılsınız
biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik
hossss geldınnnnnnnnnnn
yeni gelenler wylma fatmaa hoşgeldiniz...:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?