2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cnm oyle gıttıler ay mıdem agrıdı ya sevınctenmı heyecandanmı bılmıom kı bugun gelınını gormeye gıttım de
yaaa niye söylemiyorsun kızzz nasılmş benim kızım? gelinim değil o benim kızım kızım gelin ne beeeeeeeeeee hiç sevmem gelin tabirini

kaç kg olmuş sağlığı nasılmış anlat kızzzzzzzzz

yaaa niye söylemiyorsun kızzz nasılmş benim kızım? gelinim değil o benim kızım kızım gelin ne beeeeeeeeeee hiç sevmem gelin tabirini

kaç kg olmuş sağlığı nasılmış anlat kızzzzzzzzz

valla bacım 1400 olmus gayet ıyı dedı dr kıpır kıpır ama oynayınca acıtıo ya mıdemden ınmıyor

valla bacım 1400 olmus gayet ıyı dedı dr kıpır kıpır ama oynayınca acıtıo ya mıdemden ınmıyor
ooo maşallah aferin iyi bakmışsın kızıma iyi bakmasaydın böyle döverdim seni bizim de yarına kaldı, yarın da gitmezsem esimle buyuk kavga beni bekler yeter artık işlerinden dolayı oğlumu göremedim:84:

offff merve hıc sorma iş gucten vakıtmı bulabılyoz bırak bebısı gormeyi bır yemege bıle cıkamıoz iyice pasiflestık

offff merve hıc sorma iş gucten vakıtmı bulabılyoz bırak bebısı gormeyi bır yemege bıle cıkamıoz iyice pasiflestık

hiç sorma kızım yaa son günlerimiz zaten bebek doğsun 1 sene kadr sosyal aktivite denilen bişi kalmaz şuan nasıl gezsek kâr kârdır yani offf off offffffffffffffffffffffffffffffff

hiç sorma kızım yaa son günlerimiz zaten bebek doğsun 1 sene kadr sosyal aktivite denilen bişi kalmaz şuan nasıl gezsek kâr kârdır yani offf off offffffffffffffffffffffffffffffff

bana gezmek haram oldu anca ccuk dogar memlekete gıderız tamamdır sonra evde oturrr oturrr vakıt gecsın gercı kızdan nasıl oturcam orası ayrıda

bana gezmek haram oldu anca ccuk dogar memlekete gıderız tamamdır sonra evde oturrr oturrr vakıt gecsın gercı kızdan nasıl oturcam orası ayrıda

neyse bu konuları konuşmayalım bence daha bu çocukların 2 si glicek 3ü gelicek... zaten maximum 3 düşünüyorum Allah kısmet ederse ama burak anamı ağlatırsa 2 de kalırım belki

bende ısın karacayı gorsellık olarak pek sevmem ma sesı guzel benım hosuma gıder ebruda hep yapmacık gelmıstr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…