benim gönlümden geçen bebek kilosu 3,5 ege keşke sipariş verebilsek ne küçük ne büyük oluyolar hoşuma gidiyo hayırlısı bakalım doğum konusundada hiç ısrarcı değilim doktor ne isterse o olur bu işin uzmanı o hepimize hayırlı doğum nasip etsin rabbim sağlıkla inşallahay bu da benden.. Bende kızlarımı anneme emanet ettim. Allah o yolda kimseyi bırakmasın yarabbim amin
senin geçmiş pek parlak değil 4 ler 6 lar allahhhhhhhh
ohhh süperr bi güzel haber daha..
Bende yarın böyle güzel haberlerle gelmek istiyorum .. Gözünaydın bebişim
afiyet olsunnnnnnnn
hahahaha süper yaaaaaaaaa
riske atma tüp bebekti senin boşver sezeryan ol
canım gözünaydın oğluşun 1,5 olmuş vay bee :) benim oğlum 10 gün önce 700 gr dı. sizinkileri gördükçe hep az geliyor yavrumun kilosu :) maşallah diyeyim. sağlıkla dünyaya da gelsinler hepsi inşallah...
anammmmm gıdısına bak hele kurban olurum ben onun asık suratınaa.. Oyyyyyyy maşallahblue sağol canım ekleyebildim herhal
slm ben geldım askıtom kocaman kız olmusssssssssssssssssssssssss 1.400 geldiii neysekı kıloda almamısım ama cok tatlıydıııııııııı hıc durmuyod bıde bugunkı gobusumun resmıEki Görüntüle 168890 Eki Görüntüle 168891
iyiyim canım çok şükür, haftaya açık öğretim sınavlarım var ders çalışcamben iyiym şükür sen nasılsın?.
anammmmm gıdısına bak hele kurban olurum ben onun asık suratınaa.. Oyyyyyyy maşallah
bi güzel haber daha maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
göbüşüde maşallah
bugun keyfinize diycek yoktur..
saol cnm darısı na ınsallahhhhhhhhhhh
bugun okadar güzel haber alınca dayanamadım cuma olan randevuyu yarına aldım... Bende sabırsızlandım inşallah güzel haberlerle gelirim
insanın zaten hergün gidip bebişini göresi geliyor
bugun okadar güzel haber alınca dayanamadım cuma olan randevuyu yarına aldım... Bende sabırsızlandım inşallah güzel haberlerle gelirim
canım senin ikinci doz aşı ne zaman?
evet ya resmen bir ay var aramızdabluee sen benden 1 ay gerisin
azkaldı şimdilik ultrasonda görelimde 2 ay sonra kucağımıza alırız inşşallah
15 nisan
15 martta olmuştum 15 nisanda olcam
sen???
Kızlar ben bi yemeğe gidiyim sonra gelirimmm kızçem beslensin 1300 olması lazım yarına kadar:)))))))))))
Kızlar ben bi yemeğe gidiyim sonra gelirimmm kızçem beslensin 1300 olması lazım yarına kadar:)))))))))))
kızlar ben de kaçtım afiyet olsun öğleden sonra gelebilirsem görüşürüz byee
kızlar hu huuuu :79: nasılsınız bakalımm?
kızlar hu huuuu :79: nasılsınız bakalımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?