Eki Görüntüle 168957
Alın bu da yandan yandannn....
Zaten saç uzun olmasa kafada erkeğe benzedim iyice..Göbeğim kıllandıı....
Ama kocişin swettleri eşortmanları çok rahat yahu...Hamilelik almayı düşünmüyorum yazlık, kocişin gardrobuna takılacağım bundan sonra..
Eki Görüntüle 168957
Ama kocişin swettleri eşortmanları çok rahat yahu...Hamilelik almayı düşünmüyorum yazlık, kocişin gardrobuna takılacağım bundan sonra..
Ay birce gidicekmisin bol bol eğlen
resmini çek bakalım yaa senikinede
Eki Görüntüle 168957
alın bu da yandan yandannn....
Zaten saç uzun olmasa kafada erkeğe benzedim iyice..göbeğim kıllandıı....
Ama kocişin swettleri eşortmanları çok rahat yahu...hamilelik almayı düşünmüyorum yazlık, kocişin gardrobuna takılacağım bundan sonra..
kuzummmm masallah ya oykucuge kocaman olmuss... offffffff bnmkıde her gun hatta saat buyuyoooooooooo.........
ya kuzu bnmkı sureklı haret halınde ckmu zayıf acepppp:):):)
Eki Görüntüle 168957
heh şimdi daha net görebiliyoruz maşallah maşallah
maşallah maşallah... iyice kasalmışsın ha birde
Bende eylülde öyleydim de bunda çalışıyorum ya kumaş giymemiz lazmm o yüzden takılamıyorum
kuzu senin göbekle meme bir olmuş:) ama çok tatlı yaaaaaaa
Maaşallah canım bebişine..tabi ya gerek yok almana az kaldı zaten
halamı geliyor süt maşallah tosunuma:)))))))) montofonum benimkoca göbüşüm, koca bebişim....
Leyynn kafamı attırma, zaten 1.55 boy var...top gibi yuvarlanıp gidecem yakındaa..
Valla ben de işteyim ama, bunlar bana alışık, donsuz gezsem ne yapıyon demezler...
Memişleri sorma yaa, hollanda ineklerini geçtim, eşim daha da büyümesinler artık yeter diyor...ya bide süt geliyo yaa, ilk sütü bebişe vermek gerek sözde, benimki akıp akıp gidiyorr...
kuzucum çok tatlısııııınnnKoca göbüşüm, koca bebişim....
Leyynn kafamı attırma, zaten 1.55 boy var...Top gibi yuvarlanıp gidecem yakındaa..
Valla ben de işteyim ama, bunlar bana alışık, donsuz gezsem ne yapıyon demezler...
Memişleri sorma yaa, hollanda ineklerini geçtim, eşim daha da büyümesinler artık yeter diyor...Ya bide süt geliyo yaa, ilk sütü bebişe vermek gerek sözde, benimki akıp akıp gidiyorr...
halamı geliyor süt maşallah tosunuma:)))))))) montofonum benim
kuzucum çok tatlısııııınnn
Evet, almayacağım deli paralar veriyoruz..
Sadece yazlık bi şortlu takım, bi de kapri alsam yter herhalde..Zaten şunun şurasında kaç gün kaldı izne çıkmama...Evde ne bulsam giyer otururum..
kuzuuuuu yenı gordum resmını mutfaga gomulmusüm resmen ya yemek yemekten bakamadım cok tatlı gobegın ayrıca bıse dıcem kılo almıs olabılırsın ama ben fazla bır cıkıntı gormedım yemın edıyorum bak hatta
Geliyor yaa, hem de çamaşırımı ıslatacak kadar..Korkuyom valla erken doğuracam diye, bi yandan gezmekten de geri kalmıyorum...Sokaklarda doğuracam bu gidişle...
Biliyorum şekerimmm...Tadımdan yenmiyorum da artıkkkk...yiyenim yokkk...
kuzu sen izne çıktığında nasıl hbrdar olucaz senden kızım
Bebeeeeekkkkkkkk,
seni seviyoruz bacım kızımlaaaa....
Bunlara kalsa, ne danalığımız kaldı, ne inekliğimizzz...
Sana bi sürü öpücük gönderiyoruz...
hee ok o zamanBen gene gelirim ofise..2 ev var arada..
Zaten yasal iznime çıkıcam da, işe gelmeye devam edicem gelebildiğim kadar..Ne zaman işi bırakırsam o zaman başlayacak benim rapor...Rapor param geç kalmasın diye izin haftamı uzatmıyorum, erken alıyorum..
Hem acil bişey olursa doğurursam, ağanın telefonu var bende,arar doğurdum ben derim kız merak etme..Hiç merakta bırakır mıyım sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?