2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

heh şimdi daha net görebiliyoruz maşallah maşallah

maşallah maşallah... iyice kasalmışsın ha birde

Bende eylülde öyleydim de bunda çalışıyorum ya kumaş giymemiz lazmm o yüzden takılamıyorum
kuzu senin göbekle meme bir olmuş:) ama çok tatlı yaaaaaaa

kuzummmm masallah ya oykucuge kocaman olmuss... offffffff bnmkıde her gun hatta saat buyuyoooooooooo.........
ya kuzu bnmkı sureklı haret halınde ckmu zayıf acepppp:):):)

Değildir yaaa, zayıfsa da üzülme kız..Ebru şallı kılıklı kız doğuracam ben diyorum, sen de öyle dersin..
Zayıf olsun varsın ama sağlıklı olsun bacım, en önemlisi sağlıklı olması..

Maaşallah canım bebişine..tabi ya gerek yok almana az kaldı zaten

heh şimdi daha net görebiliyoruz maşallah maşallah

Koca göbüşüm, koca bebişim....

maşallah maşallah... iyice kasalmışsın ha birde

Leyynn kafamı attırma, zaten 1.55 boy var...Top gibi yuvarlanıp gidecem yakındaa..

Bende eylülde öyleydim de bunda çalışıyorum ya kumaş giymemiz lazmm o yüzden takılamıyorum
kuzu senin göbekle meme bir olmuş:) ama çok tatlı yaaaaaaa

Valla ben de işteyim ama, bunlar bana alışık, donsuz gezsem ne yapıyon demezler...
Memişleri sorma yaa, hollanda ineklerini geçtim, eşim daha da büyümesinler artık yeter diyor...Ya bide süt geliyo yaa, ilk sütü bebişe vermek gerek sözde, benimki akıp akıp gidiyorr...

halamı geliyor süt maşallah tosunuma:)))))))) montofonum benim

kuzucum çok tatlısııııınnn

kuzuuuuu yenı gordum resmını mutfaga gomulmusüm resmen ya yemek yemekten bakamadım cok tatlı gobegın ayrıca bıse dıcem kılo almıs olabılırsın ama ben fazla bır cıkıntı gormedım yemın edıyorum bak hatta

halamı geliyor süt maşallah tosunuma:)))))))) montofonum benim

Geliyor yaa, hem de çamaşırımı ıslatacak kadar..Korkuyom valla erken doğuracam diye, bi yandan gezmekten de geri kalmıyorum...Sokaklarda doğuracam bu gidişle...

kuzucum çok tatlısııııınnn

Biliyorum şekerimmm...Tadımdan yenmiyorum da artıkkkk...yiyenim yokkk...

Bebeeeeekkkkkkkk,
seni seviyoruz bacım kızımlaaaa....
Bunlara kalsa, ne danalığımız kaldı, ne inekliğimizzz...
Sana bi sürü öpücük gönderiyoruz...

kız yiyen olsada bogazda kalırsın sen

kuzu sen izne çıktığında nasıl hbrdar olucaz senden kızım

Ben gene gelirim ofise..2 ev var arada..
Zaten yasal iznime çıkıcam da, işe gelmeye devam edicem gelebildiğim kadar..Ne zaman işi bırakırsam o zaman başlayacak benim rapor...Rapor param geç kalmasın diye izin haftamı uzatmıyorum, erken alıyorum..
Hem acil bişey olursa doğurursam, ağanın telefonu var bende,arar doğurdum ben derim kız merak etme..Hiç merakta bırakır mıyım sizi...

hee ok o zaman senin tarih 3 Haziran mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…