2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız gercekten ben bıse gormedım takılıyodur onlar bacım bacakların felan gayet zayıf ben anlamadım valla neren cıkmıs

Kız bacaklarda bişey yok, 38 beden hamile pantolonu giyiyorum hala..Kalça da zayıf...
Ama üst taraf aldı başını gidiyoo, göbek öne sivrildi(erkek bekleyenlerin göbek gibi), ama yanlara da yayıldı..
Gıdı çıktı felakett...
Yüzüm gözüm değişti, yusyuvarlak oldu...
Pazularım çıktı kızzz..Üst tarafta şişmeyen yer yok....
Hele memişler...75 bol gelirken şu an 90 dar geliyo, anlamadım ben bu işi...

HERKESE SLMM.bizde kızınla haftasonu düğündeydik oynadık azıcık hoplayıp zıplamadan:)
bende 32.haftada izin alacağım ama çalıştığım yere kadar gelecem maaşımıda almak için.

bebeeeeekkkkkkkk,
seni seviyoruz bacım kızımlaaaa....
Bunlara kalsa, ne danalığımız kaldı, ne inekliğimizzz...
Sana bi sürü öpücük gönderiyoruz...

hade beeeeeeeeeeeeeee
bebek sende körlük mü var bacım. Kocaman karıyı görmedim diyor neren çıkmış neresi yokki meme göbek herşey var gıdıya baksana:)))))))))))))))))))))
şişkoooooooo şişkooooooooooo şişşkoooooooooooooo

Kızlar ben acıktım muz yedim kesmedi yemek söyledim dışardan. öğlen yemeğide yemiştim. Ama valla acıktım.

4 haziran...
68 günümüz kaldı kızımla buluşmaya..
benim aklımda 3 haziran kalmış... geçen gün rüyamda doktor bana sezaryen 4 Hazirana gün veriyor, aa diyorumm kuzu da 3 haziranda sezaryen olucaktı aramızda 1 gün mü olucak diye içimden geçiriyorum ayy gerçek gibiydi bi heyecn yapıyorum ki sorma. ama normalde öyle bişi olursa 2,5 hafta erken doğurmuş olurum onun için istemem 4 Hazirana yani

Ağaaam, gel beni yeee...
Beni ye, beni ye, beni yeee...
Bak garanti veriyom, doğuma kadar bi daha açlık çekmezsin...

yarın inş.bende ekleyimde görün.en zayıf hamile benim heralde.42 ile başladım 50 kiloyum şu anda.
önde top gibi accık göbek var sadece

Hayır olsun inşallahh..Gününde gelsin paşa oğlun, erken gelmesin...Hepimizin bebeleri gününde sağlıklı sıhhatli gelir inşallah...

yok cnm aga o onu sinirlendircek bişey yaparmıyım hiç.göbek resimlerine bakınca aklıma geldi.banada erkekmi diyolar top gibi duruyor ya kız ama.

ağaaam, gel beni yeee...
Beni ye, beni ye, beni yeee...
Bak garanti veriyom, doğuma kadar bi daha açlık çekmezsin...
yerim senide anammmmmmmmm

yarın inş.bende ekleyimde görün.en zayıf hamile benim heralde.42 ile başladım 50 kiloyum şu anda.
önde top gibi accık göbek var sadece

senin nedediğini kulakların duyuyormu kızzzzzzzzz
git aralık annelerine bi dahada uğrama buraya

evt cnm 8 kilo.bende daha çok almak istiyorum aslnda doğumdan sonra birazda bana kalsın diye.
ya bende öyle çok açık bi iştAH YOK.her zamanki normal istah.
sabah kahvaltımı yapıyorum işe geliyorum aralarda çikolata ceviz ceraz elma muz kivi portakal günlük meyvemi yiyrum.2 su bardağı süt içiyorum öğle yemeği akşam yemeği böyle yani.2.bi tabağı yediğmi hatırlamıyorum ama normal 1 tabak yada baze yarısını yiyorum.bünye meselesi yada bilmiyorum evde olsam daah mı çok yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…