kız yiyen olsada bogazda kalırsın sen
kız yiyen olsada bogazda kalırsın sen
kız gercekten ben bıse gormedım takılıyodur onlar bacım bacakların felan gayet zayıf ben anlamadım valla neren cıkmıs
benımde arka tampon buyudu ama cok zayıftı sıkayetcı degılm artık dolgun popolu kadınlara hem ımrenırdım
hee ok o zamansenin tarih 3 Haziran mıydı?
bebeeeeekkkkkkkk,
seni seviyoruz bacım kızımlaaaa....
Bunlara kalsa, ne danalığımız kaldı, ne inekliğimizzz...
Sana bi sürü öpücük gönderiyoruz...
Boğazdan geçersem bile, mideye otururum garanti...
benim aklımda 3 haziran kalmış... geçen gün rüyamda doktor bana sezaryen 4 Hazirana gün veriyor, aa diyorumm kuzu da 3 haziranda sezaryen olucaktı aramızda 1 gün mü olucak diye içimden geçiriyorum4 haziran...
68 günümüz kaldı kızımla buluşmaya..
hade beeeeeeeeeeeeeee
bebek sende körlük mü var bacım. Kocaman karıyı görmedim diyor neren çıkmış neresi yokki meme göbek herşey var gıdıya baksana:)))))))))))))))))))))
şişkoooooooo şişkooooooooooo şişşkoooooooooooooo
Kızlar ben acıktım muz yedim kesmedi yemek söyledim dışardan. öğlen yemeğide yemiştim. Ama valla acıktım.
benim aklımda 3 haziran kalmış... geçen gün rüyamda doktor bana sezaryen 4 Hazirana gün veriyor, aa diyorumm kuzu da 3 haziranda sezaryen olucaktı aramızda 1 gün mü olucak diye içimden geçiriyorumayy gerçek gibiydi bi heyecn yapıyorum ki sorma. ama normalde öyle bişi olursa 2,5 hafta erken doğurmuş olurum onun için istemem 4 Hazirana yani
yarın inş.bende ekleyimde görün.en zayıf hamile benim heralde.42 ile başladım 50 kiloyum şu anda.
önde top gibi accık göbek var sadece
ohh 8 kilo mu aldın ne güzel, ben 25 haftada 10 kiloydum şuan tartılmak istemiyorumyarın inş.bende ekleyimde görün.en zayıf hamile benim heralde.42 ile başladım 50 kiloyum şu anda.
amin inşallah kuzucummm...Hayır olsun inşallahh..Gününde gelsin paşa oğlun, erken gelmesin...Hepimizin bebeleri gününde sağlıklı sıhhatli gelir inşallah...
yerim senide anammmmmmmmmağaaam, gel beni yeee...
Beni ye, beni ye, beni yeee...
Bak garanti veriyom, doğuma kadar bi daha açlık çekmezsin...
yarın inş.bende ekleyimde görün.en zayıf hamile benim heralde.42 ile başladım 50 kiloyum şu anda.
yerim senide anammmmmmmmm
senin nedediğini kulakların duyuyormu kızzzzzzzzz
git aralık annelerine bi dahada uğrama buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?