yok cnm aga o onu sinirlendircek bişey yaparmıyım hiç.göbek resimlerine bakınca aklıma geldi.banada erkekmi diyolar top gibi duruyor ya kız ama.
yarın inş.bende ekleyimde görün.en zayıf hamile benim heralde.42 ile başladım 50 kiloyum şu anda.
önde top gibi accık göbek var sadece
Kızlarrrr, kociş aradı, bodruma gönderebilirlermiş 1 haftalığınaaa...Göndermesinlr yaaa...Moralim bozuldu...gidemem demiş ama, inşallah göndermezler...
Gitme desem canım,
Kalır mısın benimle?
Gitme desem canım,
Sever misin beni yine?
Gitme ah gitme
Geceler sabahsız
Ömrüm baharsız
Sensiz kalırsam
Ölürüm yalansız
Gitme.. gitme, ne olur
gitmesin yaa, biz kızımla kimsesiz kalırız o zaman....
gitmez merak etme eşim yanlız hamile bırakamam böle der göndermezler
ay inşallah gitmez canım. şarkıyı da yazınca benim bile ağlayasım geldi, bana noluyosa
Kızlarrrr, kociş aradı, bodruma gönderebilirlermiş 1 haftalığınaaa...Göndermesinlr yaaa...Moralim bozuldu...gidemem demiş ama, inşallah göndermezler...
Gitme desem canım,
Kalır mısın benimle?
Gitme desem canım,
Sever misin beni yine?
Gitme ah gitme
Geceler sabahsız
Ömrüm baharsız
Sensiz kalırsam
Ölürüm yalansız
Gitme.. gitme, ne olur
ay inşallah gitmez canım. şarkıyı da yazınca benim bile ağlayasım geldi, bana noluyosaama ben de hiç dayanamıyorum ayrı kalmaya, hele de hamieyken dah zor. inşallah insaflı davranır patronları.
isnirlendirdin beni dua et 2012 haziran annelerine sürmedim seni. Dalga geçiyor bide marabaya bak..:) oo ege aralık çok bacım ya.doğsunda seveyim o kadar nasıl bekleyelim..
Hele dün düğünde halay çekiyorum ekrandada görüyrum ya kendimi pantolaon üzreine tunik gibi bişey giydim bilekler bacaklar herşey ince.öyle yüüzmde şişlik filanda yok ya normal eski halim.sanki karna yuvarlak koltuk yastığı koymuşum.resimler evde yarın bi ekleyim en iyisi ben
anooommmmm kıyamet alametlerinden birriii.. Kuzu napar koocasızzz
Kızlarrrr, kociş aradı, bodruma gönderebilirlermiş 1 haftalığınaaa...göndermesinlr yaaa...moralim bozuldu...gidemem demiş ama, inşallah göndermezler...
Gitme desem canım,
kalır mısın benimle?
Gitme desem canım,
sever misin beni yine?
Gitme ah gitme
geceler sabahsız
ömrüm baharsız
sensiz kalırsam
ölürüm yalansız
gitme.. Gitme, ne olur
hoşgeldin nbr nasılsınnnselam kızlaarr :80:
Bi de son dakika söylenir mi ya....Gidemem demiş ama, inşallah gitmez yaa..Belli olunca yazarım hemen size de...
Kilo alımından bahsediyorsanız bende söliiimm tam 20 kiloo aldım ....
isnirlendirdin beni dua et 2012 haziran annelerine sürmedim seni. Dalga geçiyor bide marabaya bak..
15 kilo geçen aydı yarın söylerim 80 olmuşum kızlar diye:)))))))))))))
kız bizimki borumuydu kaç hafta gitti. Iş ne yapsın adam ekmek parası..
şaka beee inşallah gitmez
hoşgeldin nbr nasılsınnn
kız bizimki borumuydu kaç hafta gitti. Iş ne yapsın adam ekmek parası..
şaka beee inşallah gitmez
gelde o patronuu ay ne gıcıklar ya sızın patronunuz var bızımde komutanımız evet komtanım emret komtanım bıde ıtırazda edemesssın buyuklerı benımkını benımkıde kendınden rutbesızlere kayıyoda kayıyo
kilo alımından bahsediyorsanız bende söliiimm tam 20 kiloo aldım ....
su ana kadarmı yoksa bundan once bır gebelık dahamı gecırdın yanı oncekı gebelıgın boyuncamı
su ana kadarmı yoksa bundan once bır gebelık dahamı gecırdın yanı oncekı gebelıgın boyuncamı
ağan öyle deme, senin avunacak eylülün var, benim buralarda kimsem yokk...(böyle yazınca da duygu sömürüsü gibi oldu..)ya olsalar bile, kociş yoksa kimsenin önemi yok...sen alışmışsın, benimkini ilk defa bi yere gönderecek oldular, gücüme gitti....
Hayatta askerle subala evlenmem dedim evlenmedim, memurla evlenmem dedim o da nasip olmadı...
Tuttum barmenle evlendim, adamın da gecesi gündüzü yok yaa...
Yanlış dilemişim, keşke zengin, işe gitmeyen bütün gün evde benimle birlikte olacak bi herif dileseymişim...
Kız sende herifine söyle, rütbesizler ana kuzusu değilmiymişş...fırça mırça kaymasınnn...yazık, günah yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?