2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eleviti bende içemiyorum kokuyo yaaa

Çilek doktrinde tartışma var demekki tekme konusunda :)))))))))) biz ortasınıbulalım sen 12 satte 10 hareket ten az olursa meraklan biraz telaş et 24 saati geçip hala 10 hareketi geçmemişse kork doktora koş...:))))))))))99

sağol teyzesi aramızda bir hafta var seninle tam benim de kan oranım 11,9 çıktı bu sefer baya düştü 14 lerdeydi ama demir vermedi de ben içeyim diyorum bide kanım bulunmaz kan nerden bulacaklar kanlı canlı gireyim doğuma:)))))
aldım ama çok az

tebrik ettim valla

hadi maşallah..
32,haftada 2600gr doğurmuş bence gayet mükemmel walla millet 40 haftada 2600doğuruyo, kadın iyi bakmış..
banada wermişti donaxyl 6tane war hergece 1 tane ben kullandım bi kaç gün etki etti sonra yine aynı

Ay hadi inşallah bizim için de geçerlidirrrr

Kooptummm sidik sorununaaa

Ahahahahaha ölüyorum karakan burda gülmekten, ben 12 saat ile devam edeyim, 2 saatten sonra bana iyi bi süre
Ben manyaklar gibi günlerce 2 saatte 10 hareket bekledim sonra dedim ki benim bebek demek ki hareketsiz
ay ne salağım yaaaaaaa, Ege duymasın yolar beniii, ,ruhsuzdan sonra şuursuz diye

çileeeeeeeeeek nerdesin bugünde seni özledim ben yaaaaa

Kız iki saatte naptın sen bebek bu :)))))))) telaş yok sen rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…