normal normal meraklanma hepimizde bir sidik sorunu oluyor. Sormana bile gerek yok
ben eleviti içmiyorum dedim içme dedi ama demiri iç dedi sezeryanda çok kan kaybedersin dedi. Içmiyorum ilaç artık sadece vifer içiyorum demir.
Duru baya büyümüş teyzesi seninkinede maşallahhhhhhh oda paşa olmuş..
çok şükür channeel valla .. Sağlıklı olsunda..
bircecim kesin geçersiniz zaten topikteki bebişlerin hepsine maşallah ..
12 saatte 10 hareket
çilekçim sağol kızımda büyüyor ya maşallahh çok şükür diyorum..
Valla 2 haftayı yeni yasa çıktı dedi ebe ama memurlar içinmi bizim için mi bilmiyorum biz olmuycak gibi düşünelim olursa güzel olur..
sağol teyzesi aramızda bir hafta var seninle tam benim de kan oranım 11,9 çıktı bu sefer baya düştü 14 lerdeydi ama demir vermedi de ben içeyim diyorum bide kanım bulunmaz kan nerden bulacaklar kanlı canlı gireyim doğuma:)))))ben eleviti içmiyorum dedim içme dedi ama demiri iç dedi sezeryanda çok kan kaybedersin dedi. Içmiyorum ilaç artık sadece vifer içiyorum demir.
aldım ama çok az
hadi maşallah..hasret canım bebiş 1366 gr ve 38 cm olmuş oğluşum
fitili şimdilik verdi yanlış hatırlamıyorsam donaxil gibi bişey canım kültür sonucu çıkınca yazacakmış ilaçlarımı dr da öyle diyor 3 kere dolananına gördüm diyor dün dr da bi hanımla tanıştım 3 kez dolanmış 32. haftadaymış çocuğun hareketleri azalmış sezeryanla almışlar bebeiğini kadının 2600 gr mış kilosu şimdi minnacık bişey
hee yaa bnde şaşıp kalıyorum böyle şeyleri duydukça bize züğürtleri denk gelmiş37demi çıkacaksın izne peki?
bebişine maşallah canım.. bnde çok merak ediorum baksana rüyalarıma giriyo
hahaaa ücret mii? kızım üstüne para istemediklerine şükret bnce, bizimkilerde nerdeyse 3 aydır burdalar, beklentileri bitmiyo.. çocuumun doğum günü oldu bi çorap almadılarnefret ediyorum hepsindennnn nefrettttt
hahhahhahahah koptummm :)))
ya canım; kuzenimin kaynanası var..hem arkadş gibi hemde kadın melekk yaa..bebeğin odasını baştan ağaşı döşemiş ya,mobilyası perdesi halısı ayy pek tatlıydı..kuzenşm seçior kaynanası alıyor..valla bizde şans yok :) bizm kaynanalar cimriii...
benim dr da elewitin bitince içme dedi demir şurubu (ferplex) günde 2 şişe iç dedi (minik tek içimlik şişeler) we balık yağı..normal normal meraklanma hepimizde bir sidik sorunu oluyor. Sormana bile gerek yok
ben eleviti içmiyorum dedim içme dedi ama demiri iç dedi sezeryanda çok kan kaybedersin dedi. Içmiyorum ilaç artık sadece vifer içiyorum demir.
ama bn yinede elewiti içiyorum:26:
Kızlar işler fena yoğun çıkıyorum malum ay sonu:))) öptüm
Kızlar işler fena yoğun çıkıyorum malum ay sonu:))) öptüm
tebrik ettim valla
kokuyo mu:26: ben hiç alamadım o kokuyu:))))eleviti bende içemiyorum kokuyo yaaa
kokuyo mu:26: ben hiç alamadım o kokuyu:))))
kokuyo mu:26: ben hiç alamadım o kokuyu:))))
kaç litre içiyorsun mesela su hergün yürüyebilmek de güzel ben fırsat buldukça yürüyebiliyorum ancakyaaa aslında çok yiyorum ama suyu çok içiyorum + yürüyüş spor fln iyi geliyo yani
kaç litre içiyorsun mesela su hergün yürüyebilmek de güzel ben fırsat buldukça yürüyebiliyorum ancak
çok şükür channeel valla .. Sağlıklı olsunda..
bircecim kesin geçersiniz zaten topikteki bebişlerin hepsine maşallah ..
12 saatte 10 hareket
çilekçim sağol kızımda büyüyor ya maşallahh çok şükür diyorum..
Valla 2 haftayı yeni yasa çıktı dedi ebe ama memurlar içinmi bizim için mi bilmiyorum biz olmuycak gibi düşünelim olursa güzel olur..
normal normal meraklanma hepimizde bir sidik sorunu oluyor. Sormana bile gerek yok
Çilek doktrinde tartışma var demekki tekme konusunda :)))))))))) biz ortasınıbulalım sen 12 satte 10 hareket ten az olursa meraklan biraz telaş et 24 saati geçip hala 10 hareketi geçmemişse kork doktora koş...:))))))))))99
evet kokuyor kendimi içmeye zorluyorum..ne biliyim bana kokuyo geliyo yaaa
eleviti bende içemiyorum kokuyo yaaa
bnmde yürüyüş yapmam lazımmmmyaaa aslında çok yiyorum ama suyu çok içiyorum + yürüyüş spor fln iyi geliyo yani
Ay hadi inşallah bizim için de geçerlidirrrr
Kooptummm sidik sorununaaa
Ahahahahaha ölüyorum karakan burda gülmekten, ben 12 saat ile devam edeyim, 2 saatten sonra bana iyi bi süre
Ben manyaklar gibi günlerce 2 saatte 10 hareket bekledim sonra dedim ki benim bebek demek ki hareketsiz
ay ne salağım yaaaaaaa, Ege duymasın yolar beniii, ,ruhsuzdan sonra şuursuz diye
şuan kasıklarım nasıl agrıyo ufffffffffffffff:84:
Ay hadi inşallah bizim için de geçerlidirrrr
Kooptummm sidik sorununaaa
Ahahahahaha ölüyorum karakan burda gülmekten, ben 12 saat ile devam edeyim, 2 saatten sonra bana iyi bi süre
Ben manyaklar gibi günlerce 2 saatte 10 hareket bekledim sonra dedim ki benim bebek demek ki hareketsiz
ay ne salağım yaaaaaaa, Ege duymasın yolar beniii, ,ruhsuzdan sonra şuursuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?