canım sıkılmasın canın kordon dolanması problem değilmiş antibiyotik herkes kullanıyor ben kullanmadım ama sonuçta hem narkoz aldım hemde tansiyon ilaçı kullanıyorum ama içim çok rahat çünkü iyileştiriyor çözüm oluyor Allah çözümsüz sorun vermesin için rahat olsun bebeğin hareketine gelince 24 saat içinde 10 u geçmeliymiş seninki şimdiden beş yapmış dinleme fazla onlar kafalarına göre takılıyorlar
37demi çıkacaksın izne peki?
bebişine maşallah canım.. bnde çok merak ediorum baksana rüyalarıma giriyo
hahaaa ücret mii? kızım üstüne para istemediklerine şükret bnce, bizimkilerde nerdeyse 3 aydır burdalar, beklentileri bitmiyo.. çocuumun doğum günü oldu bi çorap almadılarnefret ediyorum hepsindennnn nefrettttt
hahhahhahahah koptummm :)))
ya canım; kuzenimin kaynanası var..hem arkadş gibi hemde kadın melekk yaa..bebeğin odasını baştan ağaşı döşemiş ya,mobilyası perdesi halısı ayy pek tatlıydı..kuzenşm seçior kaynanası alıyor..valla bizde şans yok :) bizm kaynanalar cimriii...
yaaaaaa canım sıkılıyoooooo benim
çok şükür channeel valla .. Sağlıklı olsunda..egeeeeeeeeee kuzum hosgeldınnnnnn masallah duru hanımaaa cok buyumus yaaaa kucuk kucuk deye deye kızcagıza masallah bayagı buyuttunnnnn
bircecim kesin geçersiniz zaten topikteki bebişlerin hepsine maşallah ..şüphem yok iyi baktığından zaten:)) cumartesi 1054 gr.dı benimki. Bakalım 30.haftamızda büyüyecek miyiz sizin kadar.
Gemiş olsun canım. Bozma moralini, bazen benimki de akşama kadar hareket etmiyor. Mantar da hamilelikte çok olan bir şey zateni herkeste oluyor.
karakan 2 saatte mi 10 hareket, 24 saatte mi? Ben 2 saatte diye biliyordum onu, boşu boşuna panik yapıyorum demek kii
egeeeeee maşallahhhh duru kuzuyaaaaa, kocaman olmuş, herşey yolundaymış :) bak ben kendime yiyorum diyordun demek ki kuzuna yiyormuşsun maşallahhhh
Bi de bişey sorucam, iznin sonrasına ekleyecekler demişsin kalanı. Herkese mi yapıyorlar aynı şeyi torbadan sonra yoksa bu özel bi durum mu?
yorma kızı aaaaaaaaa ben çok yürüyorum sonra su gibi oluyr altım..
Karakan 2 saatte mi 10 hareket, 24 saatte mi? Ben 2 saatte diye biliyordum onu, boşu boşuna panik yapıyorum demek kii
EGEEEEEE maşallahhhh Duru kuzuyaaaaa, kocaman olmuş, herşey yolundaymış :) Bak ben kendime yiyorum diyordun demek ki kuzuna yiyormuşsun maşallahhhh
Bi de bişey sorucam, iznin sonrasına ekleyecekler demişsin kalanı. Herkese mi yapıyorlar aynı şeyi torbadan sonra yoksa bu özel bi durum mu?
dünürüm gelinine iyi bakmaya çalışıyorum. Yamanımda büyümüştür annesi. Ama çok şaşırdım ben daha düşük bekliyordumm.. çok şükür allah hepsine sağlık versin
normal normal meraklanma hepimizde bir sidik sorunu oluyor. Sormana bile gerek yok
canım ya sen tecrübeli annesin..bazen hapşuruken hafiften kaçıyor idrar normalmi acaba..dr uma soramadım utandım
Bu arada bebişinede maşalhhhhhhhhh teyzesiii yesinn onuuu
ege canımm maşallah durumuzaSen vitamine devam ediyormusun benim dr vitamini değiştirdi decavit diye bir ilaç verdi onu bitirdim elevite dönmeyi düşünüyorum
maşallah sana ve bebişine canım ne güzel bacakların hiç kilo almamış senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?