2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hasret canım bebiş 1366 gr ve 38 cm olmuş oğluşum
fitili şimdilik verdi yanlış hatırlamıyorsam donaxil gibi bişey canım kültür sonucu çıkınca yazacakmış ilaçlarımı dr da öyle diyor 3 kere dolananına gördüm diyor dün dr da bi hanımla tanıştım 3 kez dolanmış 32. haftadaymış çocuğun hareketleri azalmış sezeryanla almışlar bebeiğini kadının 2600 gr mış kilosu şimdi minnacık bişey

Karakan 2 saatte mi 10 hareket, 24 saatte mi? Ben 2 saatte diye biliyordum onu, boşu boşuna panik yapıyorum demek kii

EGEEEEEE maşallahhhh Duru kuzuyaaaaa, kocaman olmuş, herşey yolundaymış :) Bak ben kendime yiyorum diyordun demek ki kuzuna yiyormuşsun maşallahhhh

Bi de bişey sorucam, iznin sonrasına ekleyecekler demişsin kalanı. Herkese mi yapıyorlar aynı şeyi torbadan sonra yoksa bu özel bi durum mu?

egeeeeeeeeee kuzum hosgeldınnnnnn masallah duru hanımaaa cok buyumus yaaaa kucuk kucuk deye deye kızcagıza masallah bayagı buyuttunnnnn
çok şükür channeel valla .. Sağlıklı olsunda..

bircecim kesin geçersiniz zaten topikteki bebişlerin hepsine maşallah ..

12 saatte 10 hareket
çilekçim sağol kızımda büyüyor ya maşallahh çok şükür diyorum..
Valla 2 haftayı yeni yasa çıktı dedi ebe ama memurlar içinmi bizim için mi bilmiyorum biz olmuycak gibi düşünelim olursa güzel olur..

ege canımm maşallah durumuza sen vitamine devam ediyormusun benim dr vitamini değiştirdi decavit diye bir ilaç verdi onu bitirdim elevite dönmeyi düşünüyorum

canım doktorum bana 24 saatte dedi sabahtan sabaha bak 10 dan az olursa haber ver dedi

dünürüm gelinine iyi bakmaya çalışıyorum. Yamanımda büyümüştür annesi. Ama çok şaşırdım ben daha düşük bekliyordumm.. çok şükür allah hepsine sağlık versin

siz ciddi ciddi dünür oldunuz hemi

şimdikiler pek fırlama olur....başkalarına aşık oluverirler ama :))

canım ya sen tecrübeli annesin..bazen hapşuruken hafiften kaçıyor idrar normalmi acaba..dr uma soramadım utandım

Bu arada bebişinede maşalhhhhhhhhh teyzesiii yesinn onuuu
normal normal meraklanma hepimizde bir sidik sorunu oluyor. Sormana bile gerek yok

ege canımm maşallah durumuza Sen vitamine devam ediyormusun benim dr vitamini değiştirdi decavit diye bir ilaç verdi onu bitirdim elevite dönmeyi düşünüyorum

ben eleviti içmiyorum dedim içme dedi ama demiri iç dedi sezeryanda çok kan kaybedersin dedi. Içmiyorum ilaç artık sadece vifer içiyorum demir.

Duru baya büyümüş teyzesi seninkinede maşallahhhhhhh oda paşa olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…