2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

suda problem yok yürüyüşü de evde yapıcam yyürüyüş bandında

öyle bir imkanın varsa saat kaç olursa olsun yürüyeblirsin yanına biri de lazım değil ama dışarıda yürrümek için kesin biriyle gitmek lazım artık çünkü ne olacağımız belli değil geçen yürüyüşten dönerken kasıklarım fena ağrıdı çok pişman oldum yanlız gittiğime... suyu ben de2,5 lt civarı içiyorum ama yine azmış gibi geliyor bana normali neki bunun

çocugu maratoncu sandın herhalde

çileeekk msjına baktın mı kızz

Ehehehe maratoncu benim kızım, gelin kaynana toprağından olur derler, senin gibi hareketli olacak gelin anacım :)
Baktım cevap yazdım sanaaaaaa

vallah, arkadaşlar ozelde hergittiğin muayenede para alıyorlar iki haftaya indiya benimki her gidiş muayeneymiş kontrol değilmiş ((((((((((((((

Yuh daha neler, dünyanın parası yahu.. Hani 15 gün içerisinde gidince kontrol oluyordu?

selam güzel anneler
nabersiniz
benim kasık ağrım oluyo zaman zaman belim de tutuluo buna bağlı bişey mi acaba
sizde böyle şeyler oluyomu:26:

selam kızlarrrr
sabahki kontrolümüzde doktorcum alttan muayene etti ki ne görelim...rahmim açılmaya başlamış...hemmen rapor verdi...şu an için 7 günlük raporluyum, idrar tahlili sonucuma göre ilaç da verecek
şu an endişelenecek bişey yok dedi doktor ama bi yandan da işi sağlama alıyo tebi...Allah yardımcımız olsun bundan sonra ne diyim

maaşallah gözün aydın canım seninkide benimki gibi tosuncuk olmuş
sağol canımm
dayaanaamadım geldim biraz..
Maşallah kuzucuğa kocaman oldular. Gözünaydın cnm. Bende gittim bugun güzel haberler aldım rahatladım
sağol egecm aldım haberni fatmadan

günde 30 bardak içiiyorm

geçmiş olsun canım kendine dikkat et dinlen bol bol

selam güzel anneler
nabersiniz
benim kasık ağrım oluyo zaman zaman belim de tutuluo buna bağlı bişey mi acaba
sizde böyle şeyler oluyomu:26:

Ay bende her türlü ağrı var ,
Hoşgeldin bu arada nasılsın?

Dünürümmmm gördün mü mesajımıııııııııııı

Sakın kalkma yat dinlen boool bool
Önlemini aldıktan sonra bişey olmaz Allah korusun,
Bak Bodrumda da vardı dinlendi kalmadı bişeyi

ultrasonda anlaşılmıomuymuş ki bende haftaya gidicem ama şiddetli kasık ağrılarım var..sende bi belirti oldumu ki doktor muayene etti canım

aayyy sonunda gırebıldım burası arı kovanı gıbı valla cok ozledım sızlerı neler oldu kontroller nasıl ıns. ıyıdır haberler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…