bende bende kesin başlıcam hem hava artık daha geç kararmaya başladı
içtiğim su miktarını da artıracağım
selam kızlar biz geldik doktordann
28+1 de 1.313gr. 37 cm olmuşuzz
herşey normal... amaaa 14 kilo almışım toplamda
selam kızlar biz geldik doktordann
28+1 de 1.313gr. 37 cm olmuşuzz
Herşey normal... Amaaa 14 kilo almışım toplamda
öle tabi canımorası öyle canımmm bi eksik bi eksiktir onun için
özelde bir ayda para alıyorlar 2. gidişi kontrole sayıyorlar:))))
dayaanaamadım geldim biraz..
Maşallah kuzucuğa kocaman oldular. Gözünaydın cnm. Bende gittim bugun güzel haberler aldım rahatladım
orası öyle canımmm bi eksik bi eksiktir onun için
özelde bir ayda para alıyorlar 2. gidişi kontrole sayıyorlar:))))
suda problem yok yürüyüşü de evde yapıcam yyürüyüş bandında
çocugu maratoncu sandın herhalde
çileeekk msjına baktın mı kızz
vallah, arkadaşlar ozelde hergittiğin muayenede para alıyorlar iki haftaya indiya benimki her gidiş muayeneymiş kontrol değilmiş((((((((((((((
vallah, arkadaşlar ozelde hergittiğin muayenede para alıyorlar iki haftaya indiya benimki her gidiş muayeneymiş kontrol değilmiş((((((((((((((
sağol canımmmaaşallahgözün aydın canım seninkide benimki gibi tosuncuk olmuş
sağol egecm aldım haberni fatmadandayaanaamadım geldim biraz..
Maşallah kuzucuğa kocaman oldular. Gözünaydın cnm. Bende gittim bugun güzel haberler aldım rahatladım
öyle bir imkanın varsa saat kaç olursa olsun yürüyeblirsin yanına biri de lazım değil ama dışarıda yürrümek için kesin biriyle gitmek lazım artık çünkü ne olacağımız belli değil geçen yürüyüşten dönerken kasıklarım fena ağrıdı çok pişman oldum yanlız gittiğime... suyu ben de2,5 lt civarı içiyorum ama yine azmış gibi geliyor bana normali neki bunun
en son 21 de mi gittinnn
Acıktım yaaaaaaaaa yine
dayanamıyorum yemiycem sıkcam dişimi banane bıktım sürekli aç modunda gezmekten
selam kızlarrrr
sabahki kontrolümüzde doktorcum alttan muayene etti ki ne görelim...rahmim açılmaya başlamış...hemmen rapor verdi...şu an için 7 günlük raporluyum, idrar tahlili sonucuma göre ilaç da verecek
şu an endişelenecek bişey yok dedi doktor ama bi yandan da işi sağlama alıyo tebi...Allah yardımcımız olsun bundan sonra ne diyim
selam güzel anneler
nabersiniz
benim kasık ağrım oluyo zaman zaman belim de tutuluo buna bağlı bişey mi acaba
sizde böyle şeyler oluyomu:26:
Ehehehe maratoncu benim kızım, gelin kaynana toprağından olur derler, senin gibi hareketli olacak gelin anacım :)
Baktım cevap yazdım sanaaaaaa
Yuh daha neler, dünyanın parası yahu.. Hani 15 gün içerisinde gidince kontrol oluyordu?
selam kızlarrrr
sabahki kontrolümüzde doktorcum alttan muayene etti ki ne görelim...rahmim açılmaya başlamış...hemmen rapor verdi...şu an için 7 günlük raporluyum, idrar tahlili sonucuma göre ilaç da verecek
şu an endişelenecek bişey yok dedi doktor ama bi yandan da işi sağlama alıyo tebi...Allah yardımcımız olsun bundan sonra ne diyim
günde 30 bardak içiiyorm
selam kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?