2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm ben geldim çok yoruldum yürümekten kızımda yorulmuş artık bukadar yeter evimize dönelim dedi

kıslar ben geldim giremedim uzun zamandır
herekes iyidir umarım

dün kontrole gittim bende kordon hala dolanık vaziyette 1 kere ona canım sıkıldı mantar gibi bişey olmuşum anormal akıntım var fitil verdi kültür aldı ona göre antibiyotik yazacak bendeki durumlar bu bi de bugün çok hareketsiz oğlum saydım daha 5i geçmedi hissettiğim tekme sayısı 4 e kadar pür dikkat dinleyeceğim bakalım napıyor kereta

hayır olsun cnmm

öncelikle enfeksiyon mantar bizimle bütünleşen bir varlık olmakla beraber her ay tekrarlanan idrar kltürünü bugunde yaptılar.. Delimavi ben fitil antibyotik kullanmaktan gına geldim.. Birde bazen harektler düzensiz oluyor ama sen dikkat et kordon mordon bozma moralini canım. Dinlenme modundadır oğluşun...

kızlaaar merhabaaa..... işim yoğun olduğu için size pek katılamıyorum ama bende bir haziran annesiyim... 31. haftayım ve 12 kilo aldım... hep bişeyler yemek istiyorum.... iştahımı nasıl bastırabilirim... help meeee

dünürüm gelinine iyi bakmaya çalışıyorum. Yamanımda büyümüştür annesi. Ama çok şaşırdım ben daha düşük bekliyordumm.. çok şükür allah hepsine sağlık versin
şüphem yok iyi baktığından zaten:)) cumartesi 1054 gr.dı benimki. bakalım 30.haftamızda büyüyecek miyiz sizin kadar.

gemiş olsun canım. bozma moralini, bazen benimki de akşama kadar hareket etmiyor. mantar da hamilelikte çok olan bir şey zateni herkeste oluyor.

canım sıkılmasın canın kordon dolanması problem değilmiş antibiyotik herkes kullanıyor ben kullanmadım ama sonuçta hem narkoz aldım hemde tansiyon ilaçı kullanıyorum ama içim çok rahat çünkü iyileştiriyor çözüm oluyor Allah çözümsüz sorun vermesin için rahat olsun bebeğin hareketine gelince 24 saat içinde 10 u geçmeliymiş seninki şimdiden beş yapmış dinleme fazla onlar kafalarına göre takılıyorlar

hoşgeldin tabi ne demek .....

Hosgeldin canım ..........

teşekkür ederim :) bugün 16.15 te randevumuz çıkıcaz birazdan var geçen hafta şeker yüklememiz yüksek çıkmış biraz sanırım diyesiyene gönderecekmiş hemşire öle söledi telefonda. sizlerden şekeri fazla çıkıp diyetisyene gönderilen oldumu nelere dikkat etmemiz gerekiyor

Ben geldimmmm

31. Haftada iznimi açıyorlarmış 2.doğum olduğu için ve sezeryan olduğu için..
Sonrasınıda ekliyorlarmış 1600 gr olmuş başı aşşaya dönmüş
37demi çıkacaksın izne peki?
bebişine maşallah canım.. bnde çok merak ediorum baksana rüyalarıma giriyo
hahaaa ücret mii? kızım üstüne para istemediklerine şükret bnce, bizimkilerde nerdeyse 3 aydır burdalar, beklentileri bitmiyo.. çocuumun doğum günü oldu bi çorap almadılar nefret ediyorum hepsindennnn nefrettttt
bnmkide 1050 olması gerekirken 1300dü bakalım cuma ne çıkacak..
sen benim göbüşü görsen kesin böle olursun:18: çok ürkütücü
Eki Görüntüle 169396 bıde bana bakın popom buyudu ama ben hıc sıkayetcı deglm kız valla cok kucuktu
bak işte ideal kibar bi göbüş
afiyet olsun yarasın.. bnde yaklaşıyorum 72,73 arası gözüküyorum kantardabenim 10 oldu tabi
senin bebiş kilo falan nasıl canım?
1kez dolanması anormal bi durum değilcanım sıkma canını.. fitil,n adı ne?
hayır olsun cnmm
...
saol canum

100lük de yüksek mi çıktı?? benim 50lik yüksek çıkmıştı, 100lük düşük çıktı. o yüzden diyetisyene yönlendirmedi.

valla doğru artık kasıklarım ağrıyor enfeksiyondan napalım içiyoruz hapları yapacak bişey yok inşallah öğledir ya dinleniyordur
canım ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum ama yapacak bişey yok faydası zararından fazla oluyor tansiyonum çıktığında alfamed alıyordum ben de sonuçta bebişlere zararı olacak bişey vermezler herhalde kordon dolanmasında bebeğe giden 3 ana damar varmış besin ve oksijen sağlayan eğer onlar sıkışmış olursa çok kötü sonuçlar olabilirmiş korkuyorum şimdi ister istemez skıştımı damarlar diye işte annelik merak ediyorum ister istemez

öyle haklsın canım da dr çok ii dinle hareketlerini dedi kordon mevzusundan ötürü

Canım benim sen kafana takma..millet yorum yapmaya geldimi başı çekerler :) hamilelikte şişme olacaktır...benim biraz eller şişti.yüüzklerimi çıakrıdm.. ve ayaklarım şişiyor....ama tuzlu fazla yememeye çalış.bide sol tarafa yattığımızda şişme daha az olurmuş....

bendeki bel ağrısı kimsede yok..feci şekilde çekiyorum..hele bi yatayım sağa dönemiyorum öldürüyor ağrı.bıcak saplıyorlar snaki 1. aydan beri böyle..dua ediyorum az kaldı bitecek inşalah :) bebişler için herşeye katlanıyoruz..

bu arada görmeyeli göbüşünü bayağı büyümüş öykü hanımcık..maşalh fıstığa...yer onu teyzesii... haftaya 4 boyutluya mı gitcen canım..

onun çaresi yok canım maalesef bnde sen gibiyim:)) şimdi elemanı gönderip pide arası döner aldırıyorum:))

hoş gedin armıza canım..

şeker yüklemesinde bende de yüksek çıktı..diyetteyim şu anda..senden de beyaz ekmeği kestirecek..şekeri kestirecek.tatlı çikolata hamur işi..ıvır zıvır herşey kesiliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…