egeeee maşallah benim duru'ma... Kocaman olmuş, benim oğluş küçük kaldı yanında:)))
hayır olsun cnmmhahaaaa kilo dedinizdee rüyamda dr.a gidiyomuşum bebeği ölçüyomuş ooo bu 2 kiloyu aşmış doğuma kadar 4ü geçer normal doğuramazsın bu gidişle diyodu banaBebeişim tombul onamı sewineyim beni kesecekler onamı yanayım şaşmıştım
kıslar ben geldim giremedim uzun zamandır
herekes iyidir umarım
dün kontrole gittim bende kordon hala dolanık vaziyette 1 kere ona canım sıkıldı mantar gibi bişey olmuşum anormal akıntım var fitil verdi kültür aldı ona göre antibiyotik yazacak bendeki durumlar bu bi de bugün çok hareketsiz oğlum saydım daha 5i geçmedi hissettiğim tekme sayısı 4 e kadar pür dikkat dinleyeceğim bakalım napıyor kereta
yorma kızı aaaaaaaaa ben çok yürüyorum sonra su gibi oluyr altım..[ı][sıze="2"]slm ben geldim çok yoruldum yürümekten kızımda yorulmuş artık bukadar yeter evimize dönelim dedi [/sıze][/ı]
yorma kızı aaaaaaaaa ben çok yürüyorum sonra su gibi oluyr altım..
yorma kızı aaaaaaaaa ben çok yürüyorum sonra su gibi oluyr altım..
şüphem yok iyi baktığından zaten:)) cumartesi 1054 gr.dı benimki. bakalım 30.haftamızda büyüyecek miyiz sizin kadar.dünürüm gelinine iyi bakmaya çalışıyorum. Yamanımda büyümüştür annesi. Ama çok şaşırdım ben daha düşük bekliyordumm.. çok şükür allah hepsine sağlık versin
herekes iyidir umarım
dün kontrole gittim bende kordon hala dolanık vaziyette 1 kere ona canım sıkıldı mantar gibi bişey olmuşum anormal akıntım var fitil verdi kültür aldı ona göre antibiyotik yazacak bendeki durumlar bu bi de bugün çok hareketsiz oğlum saydım daha 5i geçmedi hissettiğim tekme sayısı 4 e kadar pür dikkat dinleyeceğim bakalım napıyor kereta
herekes iyidir umarım
hoşgeldin tabi ne demek .....
hoşgeldiin
Hosgeldin canım ..........
37demi çıkacaksın izne peki?Ben geldimmmm
31. Haftada iznimi açıyorlarmış 2.doğum olduğu için ve sezeryan olduğu için..
Sonrasınıda ekliyorlarmış 1600 gr olmuş başı aşşaya dönmüş
hahaaa ücret mii? kızım üstüne para istemediklerine şükret bnce, bizimkilerde nerdeyse 3 aydır burdalar, beklentileri bitmiyo.. çocuumun doğum günü oldu bi çorap almadılarslm bayanlar keşke benim kayınvalidem olsaydı da kayınpederim olmasaydı mahalle karısından beter bizim evde olanı eltime eltimden bana yalan yanlış anlatıyor sadece eltim olsa taaa erzurumlar eve aldığımız ufacık bişeye kadar biliyorlar çok konuşuyor arkamdan kulağımla duyduğum şeyler bile olmasına rağmen demedim deyip yeminler eder kayınpederim 33 yaşında kaynım benle kalıyordu şimdi kayınpederim gitti sıra kaynımda doğrusu bıktım 2 yıldır iki yüzlü davranmalarından evimi sadece otel gibi kullanıyorlar üstelik ücrette vermeden bide yetmiyomuş gibi et pişir süt pişir derler ayy kızlar beterin beteri var şükredin sizden uzaktalar hiç değilse evleri ayrı ya benim gibi olsanız
bnmkide 1050 olması gerekirken 1300dü bakalım cuma ne çıkacak..sağol cnmm burdakilerine göre pek iri değil ama standartlarda bir bebek olacak..
Kilo önemli değilde gelişiminin olması güzel.. Beni o sevindirdi.
senin 2 yi geçmiştir.:)))))))))))))
benim nette haftasına göre 1350 olması lazımde ben ona göre seviniyorum1600 olmasına
sen benim göbüşü görsen kesin böle olursun
Hoşgeldin, ya sensiz kaynana muhabbeti olmazdı gerçekten de, konunun nasıl açıldığını bile anlamadık, coştuk bi anda hepimizde...
Benim resmimi görmedin mi kız geçmişte, 5964. sayfada...Baksana bana, ayı yogi gibi oldum yaa...
bak işte ideal kibar bi göbüş
afiyet olsun yarasın.. bnde yaklaşıyorum 72,73 arası gözüküyorum kantardageldim geldim yine arkamdan konuşun siz aferin... 5 kişilik yedim .
2 kilo almışım 78 olmuşum toplamda 19 kilo.. Ohh sefam olsun...
Karakan 31.haftada da izini açıyorlarmış sezeryan olduğum için ve tekrarlayan doğum olduğu için ebe 31.haftda açalım sen ne kadar çalışırsan çalış dedi..
Sonraki izinlerinde eklenir dedi. Bi sorun olmaz demi 32. Haftada neden açılmadı diye işyerim sorun edermi.ki
senin bebiş kilo falan nasıl canım?kıslar ben geldim giremedim uzun zamandır
herekes iyidir umarım
saol canumhayır olsun cnmm
...
teşekkür ederim :) bugün 16.15 te randevumuz çıkıcaz birazdan var geçen hafta şeker yüklememiz yüksek çıkmış biraz sanırım diyesiyene gönderecekmiş hemşire öle söledi telefonda. sizlerden şekeri fazla çıkıp diyetisyene gönderilen oldumu nelere dikkat etmemiz gerekiyor
valla doğru artık kasıklarım ağrıyor enfeksiyondan napalım içiyoruz hapları yapacak bişey yok inşallah öğledir ya dinleniyordurhayır olsun cnmm
öncelikle enfeksiyon mantar bizimle bütünleşen bir varlık olmakla beraber her ay tekrarlanan idrar kltürünü bugunde yaptılar.. Delimavi ben fitil antibyotik kullanmaktan gına geldim.. Birde bazen harektler düzensiz oluyor ama sen dikkat et kordon mordon bozma moralini canım. Dinlenme modundadır oğluşun...
canım ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum ama yapacak bişey yok faydası zararından fazla oluyor tansiyonum çıktığında alfamed alıyordum ben de sonuçta bebişlere zararı olacak bişey vermezler herhalde kordon dolanmasında bebeğe giden 3 ana damar varmış besin ve oksijen sağlayan eğer onlar sıkışmış olursa çok kötü sonuçlar olabilirmiş korkuyorum şimdi ister istemez skıştımı damarlar diye işte annelik merak ediyorum ister istemezcanım sıkılmasın canın kordon dolanması problem değilmiş antibiyotik herkes kullanıyor ben kullanmadım ama sonuçta hem narkoz aldım hemde tansiyon ilaçı kullanıyorum ama içim çok rahat çünkü iyileştiriyor çözüm oluyor Allah çözümsüz sorun vermesin için rahat olsun bebeğin hareketine gelince 24 saat içinde 10 u geçmeliymiş seninki şimdiden beş yapmış dinleme fazla onlar kafalarına göre takılıyorlar
şüphem yok iyi baktığından zaten:)) cumartesi 1054 gr.dı benimki. bakalım 30.haftamızda büyüyecek miyiz sizin kadar.
gemiş olsun canım. bozma moralini, bazen benimki de akşama kadar hareket etmiyor. mantar da hamilelikte çok olan bir şey zateni herkeste oluyor.
Ben kendimden korkar oldum, Allahtan etkilemiyor..Bel ağrısı falan olmuyor, yada yürürken zorlanmıyorum..Öyle olsa iyice bunalıma gireceğim, zaten her gören çok şişmişsin dedikçe bi bunalım oluyor..Bari kızım da büyüyor olsa, baksana duru hanım 1600 gr.olmuş maşallah..Haftaya ben de gidicem inşallah benim minnoşum da büyümüştür..
onun çaresi yok canım maalesefkızlaaar merhabaaa..... işim yoğun olduğu için size pek katılamıyorum ama bende bir haziran annesiyim... 31. haftayım ve 12 kilo aldım... hep bişeyler yemek istiyorum.... iştahımı nasıl bastırabilirim... help meeee
teşekkür ederim :) bugün 16.15 te randevumuz çıkıcaz birazdan var geçen hafta şeker yüklememiz yüksek çıkmış biraz sanırım diyesiyene gönderecekmiş hemşire öle söledi telefonda. sizlerden şekeri fazla çıkıp diyetisyene gönderilen oldumu nelere dikkat etmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?