o zaman çeyizleri hemen yapalım çilekiyidir erken evlenmek :) ben evlenmedim ya çok özeniyorum o yüzden :)) evlensin benim kız erkenden
Selam Kızlar.. biz geldik
selam kızlar.. Biz geldik
kızlar işlerimi toparlıyım akşam uğrarım belki.
hadi öptüm hepinizi
o zaman çeyizleri hemen yapalım çilek
Selam Kızlar.. biz geldik
Görüşürüz canımmm
Kız sen oğlana bi parça kıyafet aldın mı daha, bi de çeyiz diyor :)))))
erkek çeyizi olmaz Allah'tan, don-atlet koyarsın işte oldu bitti :)
hoşgeldinnn
geçmiş olsun cnm söyle bence haberi olsun ekg çekildiğini de söyle bakalım belki bebek raahatsız ediyordur sıkıntı veriyordur.slm kızlar bende geldım ya kızlar bende 3-4 gundur kalbımde bıagrı hıc gecmıyo acıle gıttım gecen ekg cektılr bıse stresten dedıler ama hıc gecmıyo kafama takılmaya basladı kendı doktoruma solemem gerekırmıkı
kızlar channel nerde bu arada? Haberi olan var mı?
evt kız bi don bile almadım daha burda bi hastane çantası hazırlıcam yeter osmaniyeden alacam herşeyini burda öle hoşumagiden yokki:):):):) kızz altın almak lazım geline ne takcaz bilezik alacam... beyaz eşyalarını alırım..yani merak etme sen..
geçmiş olsun cnm söyle bence haberi olsun ekg çekildiğini de söyle bakalım belki bebek raahatsız ediyordur sıkıntı veriyordur.
bende sorcaktım tel var bende arasam mı ki
Kızlar Channel nerde bu arada? Haberi olan var mı?
geçmiş olsun cnm söyle bence haberi olsun ekg çekildiğini de söyle bakalım belki bebek raahatsız ediyordur sıkıntı veriyordur.
bebekskıntı verse bıle adamın yapabılecegı bıse varmıkı budurumda sıkılma stres yapma dıcek
Channeli aradım tel açmıyor.(((((((( ne oldu ki acep 
dünür walla ne düşünceli kadınsın :))) rahat eder benim kız seninle :) keşke benim de böyle kaynanam olsaydııı
kadın hiçbişeye elini sürmedi evlenirken :)
Ara istersen canım,
Dün burdamıydı kafam karıştı benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?