2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende geldım ya kızlar bende 3-4 gundur kalbımde bıagrı hıc gecmıyo acıle gıttım gecen ekg cektılr bıse stresten dedıler ama hıc gecmıyo kafama takılmaya basladı kendı doktoruma solemem gerekırmıkı

Görüşürüz canımmm

Kız sen oğlana bi parça kıyafet aldın mı daha, bi de çeyiz diyor :)))))
erkek çeyizi olmaz Allah'tan, don-atlet koyarsın işte oldu bitti :)

hoşgeldinnn

evt kız bi don bile almadım daha burda bi hastane çantası hazırlıcam yeter osmaniyeden alacam herşeyini burda öle hoşumagiden yokki:):):):) kızz altın almak lazım geline ne takcaz bilezik alacam... beyaz eşyalarını alırım..yani merak etme sen..

kızlar ya ömer çelakılın programında bi adam var huzursuzluğun sıkıntının giderilmesi için dua söyledi hani bizde durduk yere sıkılıp daralıyoruz ya 786 besmele 613 "selamun kavlen min rabbirrahiym" demeliymiş bide girdiğimiz ortamlardaki huzursuzluğun gitmesi pozitif enerji oluşması içinde 51 besmele demeliymiş valla ben denemeyi düşünüyorum

geçmiş olsun cnm söyle bence haberi olsun ekg çekildiğini de söyle bakalım belki bebek raahatsız ediyordur sıkıntı veriyordur.

kızlar channel nerde bu arada? Haberi olan var mı?

bende sorcaktım tel var bende arasam mı ki

dünür walla ne düşünceli kadınsın :))) rahat eder benim kız seninle :) keşke benim de böyle kaynanam olsaydııı
kadın hiçbişeye elini sürmedi evlenirken :)

geçmiş olsun cnm söyle bence haberi olsun ekg çekildiğini de söyle bakalım belki bebek raahatsız ediyordur sıkıntı veriyordur.

Ara istersen canım,
Dün burdamıydı kafam karıştı benim?

ara bakalım yaa işlerimi yogun acaba....

canımmmmmmmmmmmmmm

ıyıyımm ben ama telefonu acacak sesım cıkmıyorrrrrrrrrrr ses tellerım cok kotuuu offff hergun de yenı mudurler geşlcek dıye gelıyorummm ızın alıcak kımse bıle yok resmen bgn olum geldı

kızlar iyi günler..dünden beri benim oglanın hareketleri cok azaldı yaa..evhamlandım..kıpır kıpır oynayan cocuk da tık yok..cok nadir hareket ediyo..normal mi ki anlamadım..

kız ben kaynanamdan hep ii şeyler gördüm yaparım ben elimden geldikçe merak etme şu kiradan kurtulalım valla gözü kararttım bi ev daha alıcam biini oğlana veririm kız biz hiç borçsuz evlendik rahatını biliyom ondan kuzucuklarıda öğle evlendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…