2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldn geç kaldın bugün

hoşgeldin canımmm

kızlar paramini de azumun kampanyası var. Bilginize..

Görüşürüz canımmm

Kız sen oğlana bi parça kıyafet aldın mı daha, bi de çeyiz diyor :)))))
erkek çeyizi olmaz Allah'tan, don-atlet koyarsın işte oldu bitti :)

hoşgeldinnn

Kızlarrrrrrr uyuyom sanmayın haaaa annem varya gelmem anca sürüyo:))))))))))))))

ayyy meraklandırdın bizi heeee

Ay korktuk Allah'a şükür :)

kızlar iyi günler..dünden beri benim oglanın hareketleri cok azaldı yaa..evhamlandım..kıpır kıpır oynayan cocuk da tık yok..cok nadir hareket ediyo..normal mi ki anlamadım..

Merak etme hayatım.. bi çikolata yiyip uzansana kendine gelir o zaman... olmazsa doktorunu ararsın

gelin kaynana toprağından olurmuş işte :)) ama bak ben kendi kaynanama benzemiycem söz :)

kızlar iyi günler..dünden beri benim oglanın hareketleri cok azaldı yaa..evhamlandım..kıpır kıpır oynayan cocuk da tık yok..cok nadir hareket ediyo..normal mi ki anlamadım..

evhamdır. Ama rahatlamak için şöyle diyim
ya bebek büyüdü yer kalmıyor harekete dönmeye başladı. Yada sen yorgunsun hareketlisin ondan oluyor. Bi sorun olmaz bugun çiko ye uzan bak nasıl delircek

evhamdır. Ama rahatlamak için şöyle diyim
ya bebek büyüdü yer kalmıyor harekete dönmeye başladı. Yada sen yorgunsun hareketlisin ondan oluyor. Bi sorun olmaz bugun çiko ye uzan bak nasıl delircek

saolun kızlar..inşallh öledir..cok şaşırdım cünkü geceden beri acayip sessiz..

ooo iyimiş iyimiş kız çocukları oldugunda nöbetleşe bakarız

yarın İzmire gidiyorum..hem doktor kontrolüm var hem de cocuk odası bakıcam..belki artık kıyafet bişeylerde alırım..

merhabalar kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.malum bende net olmadığı için herzaman giremiyorum.ablama geldim sizede bir bakayım dedim.

fmg dışında bebek odasını fotolayıp yayınlayan var mı kızlar?? epeydir girmiyorum da fikir verir belki almadan..

yarın İzmire gidiyorum..hem doktor kontrolüm var hem de cocuk odası bakıcam..belki artık kıyafet bişeylerde alırım..
AL TABİ ANNESİ ARTIK KOKUSU ÇIKSIN ODASININ.
GÜZEL HABERLER GETİRİN BİZE..

merhabalar kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.malum bende net olmadığı için herzaman giremiyorum.ablama geldim sizede bir bakayım dedim.

hoşgeldin burdakilerin çenesi durmaz anacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…