hoşgeldn geç kaldın bugün
hoşgeldin canımmm
kızlar paramini de azumun kampanyası var. Bilginize..
Görüşürüz canımmm
Kız sen oğlana bi parça kıyafet aldın mı daha, bi de çeyiz diyor :)))))
erkek çeyizi olmaz Allah'tan, don-atlet koyarsın işte oldu bitti :)
hoşgeldinnn
OZMAN Bİ UZAN DİNLEEME KENDİNİ BAKALIM BELKİ RAHATLARSIN..geçmiş olsun cnm söyle bence haberi olsun ekg çekildiğini de söyle bakalım belki bebek raahatsız ediyordur sıkıntı veriyordur.
bebekskıntı verse bıle adamın yapabılecegı bıse varmıkı budurumda sıkılma stres yapma dıcek
canımmmmmmmmmmmmmm
ıyıyımm ben ama telefonu acacak sesım cıkmıyorrrrrrrrrrr ses tellerım cok kotuuu offff hergun de yenı mudurler geşlcek dıye gelıyorummm ızın alıcak kımse bıle yok resmen bgn olum geldı
OHH ÇOK ŞÜKÜRRRR
MERAK ETTİK. GEÇMİŞ OLSUN .. BETER OLDU DEMEKKİ SENİN ORASI DA. AZ KALDI SABRET. KONUŞMA BARİ İYİCE YORMA KENİDİNİGEÇMİŞ OLSUN
canımmmmmmmmmmmmmm
ıyıyımm ben ama telefonu acacak sesım cıkmıyorrrrrrrrrrr ses tellerım cok kotuuu offff hergun de yenı mudurler geşlcek dıye gelıyorummm ızın alıcak kımse bıle yok resmen bgn olum geldı
OZMAN Bİ UZAN DİNLEEME KENDİNİ BAKALIM BELKİ RAHATLARSIN..
kız bezaten hep uznıyom pc basında
Ay korktuk Allah'a şükür :)canımmmmmmmmmmmmmm
kızlar iyi günler..dünden beri benim oglanın hareketleri cok azaldı yaa..evhamlandım..kıpır kıpır oynayan cocuk da tık yok..cok nadir hareket ediyo..normal mi ki anlamadım..
gelin kaynana toprağından olurmuş işte :)) ama bak ben kendi kaynanama benzemiycem söz :)kız ben kaynanamdan hep ii şeyler gördüm yaparım ben elimden geldikçe merak etme şu kiradan kurtulalım valla gözü kararttım bi ev daha alıcam biini oğlana veririmkız biz hiç borçsuz evlendik rahatını biliyom ondan kuzucuklarıda öğle evlendiririz
kızlar iyi günler..dünden beri benim oglanın hareketleri cok azaldı yaa..evhamlandım..kıpır kıpır oynayan cocuk da tık yok..cok nadir hareket ediyo..normal mi ki anlamadım..
Ay korktuk Allah'a şükür :)
Merak etme hayatım.. bi çikolata yiyip uzansana kendine gelir o zaman... olmazsa doktorunu ararsın
gelin kaynana toprağından olurmuş işte :)) ama bak ben kendi kaynanama benzemiycem söz :)
evhamdır. Ama rahatlamak için şöyle diyim
ya bebek büyüdü yer kalmıyor harekete dönmeye başladı. Yada sen yorgunsun hareketlisin ondan oluyor. Bi sorun olmaz bugun çiko ye uzan bak nasıl delircek
kız bezaten hep uznıyom pc basında
ALLAH ALLAH BİDE GÜLÜYOR.. BİZ İKİ BÜKLÜM OTURDUĞUMUZ İÇİN DÜŞÜNEMİYORUZ PC BAŞINDA YAYILARAK YATMAK NASIL BİŞEY DİYE.. BAK DÖVERİM SENİ HEEEEEEE
Merak etme hayatım.. bi çikolata yiyip uzansana kendine gelir o zaman... olmazsa doktorunu ararsın
gelin kaynana toprağından olurmuş işte :)) ama bak ben kendi kaynanama benzemiycem söz :)
ALLAH ALLAH BİDE GÜLÜYOR.. BİZ İKİ BÜKLÜM OTURDUĞUMUZ İÇİN DÜŞÜNEMİYORUZ PC BAŞINDA YAYILARAK YATMAK NASIL BİŞEY DİYE.. BAK DÖVERİM SENİ HEEEEEEE
benım koca ben hamıle kalınca laptopu plazmaya bagladı bıde kablosuz klavyele mause aldı ben koltukta yayılıom bı elımde mause bı elımde klavye
benım koca ben hamıle kalınca laptopu plazmaya bagladı bıde kablosuz klavyele mause aldı ben koltukta yayılıom bı elımde mause bı elımde klavye
ohh keyfe bak
OHH ÇOK ŞÜKÜRRRR
MERAK ETTİK. GEÇMİŞ OLSUN .. BETER OLDU DEMEKKİ SENİN ORASI DA. AZ KALDI SABRET. KONUŞMA BARİ İYİCE YORMA KENİDİNİGEÇMİŞ OLSUN
ayyy meraklandırdın bizi heeee
canlarımmm cok saolun ama sabah okadar kotuydum kı bılgısayarı bıle acamdımmmm kahvaltı bıle yapmadım daha dusununn yenı yenı kendıme gelıyorummmm....
egee tel de uzaktaydı esım arıyo dıe bakmadımm dedımkı ıs telınden arasında kıpırdamımmm:):):)):
süpermiş ya. ben de laptopu sehpaya koyup karşısında uzanıyorum genelde ama senniki kadar rahat olmuyor tabii:))
süpermiş ya. ben de laptopu sehpaya koyup karşısında uzanıyorum genelde ama senniki kadar rahat olmuyor tabii:))
yanı hep dınlenıom anlıcanız ama gemıyo bu agrı arkadaslar napsamkı
benden aynen senin pozisyondayım genelde
AL TABİ ANNESİ ARTIK KOKUSU ÇIKSIN ODASININ.yarın İzmire gidiyorum..hem doktor kontrolüm var hem de cocuk odası bakıcam..belki artık kıyafet bişeylerde alırım..
OLSUN SEN İYİ OLDA .. Bİ KAHVALTI YAP SICAK ÇAY İÇ BOĞAZLARIN YUMUŞAR. YOKSA KENDİNE GELEMZSİN. BEBİŞİNİDE AÇ BIRAKMAcanlarımmm cok saolun ama sabah okadar kotuydum kı bılgısayarı bıle acamdımmmm kahvaltı bıle yapmadım daha dusununn yenı yenı kendıme gelıyorummmm....
egee tel de uzaktaydı esım arıyo dıe bakmadımm dedımkı ıs telınden arasında kıpırdamımmm:):):)):
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
KLAVYEYİ ÖNÜME ÇEKİYORUM KARNIM MASADAN GEÇEMİYOR MASANIN ALTINA GİRİYO. SONRA SIRTIM AĞRIYOR KANBURUM ÇIKTI KARNIM BACAKLARIMA DEĞİYOR. UYUZLARRRRRRRRRRR
merhabalar kızlar sayfalar bayağı ilerlemiş geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.malum bende net olmadığı için herzaman giremiyorum.ablama geldim sizede bir bakayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?