2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar günaydııın bugün erkenciiyim ilk defa eşimle kalkıp kahvaltı yaptım sonrada temizlik ohhhhhh çok rahatladım 2 saat sonrada gezmeye gidicez oğlumla hergün böyle yapsam ne güzel olacak ya dün akşam annemler kırklık getirdiler çok güzeldi ya park yatağını odasını kurduk oğluşumun halısıda gelsin resimleri çekip koyucam inş. şimdi bebk şekerimiz kaldı onuda haydi haydi yetiştiririrm inş benden böyle işte ha bu arada JUSE diye bi arkadaşın kasılmaları noldu merak ettim

allahım yarabbim mmmmmmmm kız ben seni döverim heeeeeeeeeee
nedir bu kızın senden çektiği . ruhsuz karı..
2 saatte 10 tekmeyi ben sana atıcam el kadar bebeden beklentilerine bak

ben onu bi yerde okudum ama yaa gerçektennn
sanırım benim kız bana bakacak ben ona değil :)) anne sapıtma diyecek, yalan yanlış konuşmaaa :))

kız ege bu çocuk büyüncede böle yapar hee kız ders çalışır hiçd ers çalışmıyo bu çocuk hep 99 alıyo niye 100 almıyo der heee

benimde yaa yediklerim sanki boğazımda duruyor..

korkunun ecele faydası yok kızım. siz özelde doğurcaksınız sizi bağırtmazlar bile. ıhh deseniz hemen alırlar ameliyata.

aman biz ıh demeden de alacaklar ameliyata , ben eminim
bi de benim doktor prof. hayatta uğraşmaz yatırır hemen bi de parasına bakar
ben doktoru değiştirecem galiba bu arada
acıbadem maslakta doğurmak istemiyorum, sigortam bile olsa çoook pahalı

ayyy yazık yaaaaa.
evet canım çok zor. allah yardımcısı olsun çok duydum böyle hikayeler.
annem ve teyzemde aynı böyle şeyler yaşamış. paramparça olmuşlar.
birde iki yıl önce yakın bir arkadaşım son haftasında bebeği karnında öldü.
cerrahpaşa mı haseki mi ikisinden biri.
stajerlere vermişler doğurtsun nasıl olsa bebek ölü diyeç kızcağızı mahvetmişler.
üzüntüden mahvolmuştum.
kızcağız bebeğine mi yansın. çektiği eziyete mi. çok zor.
işte böyle şeyler sezeryana itiyor insanları.

ben onu bi yerde okudum ama yaa gerçektennn
sanırım benim kız bana bakacak ben ona değil :)) anne sapıtma diyecek, yalan yanlış konuşmaaa :))

ben de okumuştum öyle bir şey ama bebeğin en hareketli oldu saatlerde yatıp dinleyin diyordu. her 2 saatte bir değildi. belki oradan kalmıştır aklında.

yadaa;
bu kız ders çalışmıyor diye yırtarmış kenidni meğer kız okulda etüd de yaparmış derslerini :))))))))

yapar bu çocuga acıdım bak oğlana diyimde hemen alsın kızı da hayatı kurtulsun vallaha hilmiye klsa oğlanı 24-25 de evlendirecekmiş

ben olsam hereketsiz geçen ilk 2 saatte doktora koşardım sen yine soğukkanlı davranmışsın:))

ay daha da beteri
ben ders çalışmıyor diye üzülürmüşüm meğer çocuk mezun olmuşşşş
Fatma biz bunları erken evlendirelim gerçekten yaa :) erkenden çoluk çocuğa karışsınlar da torun sevelim :)

ayy hadi güle güle kullansın bebik

ya kıyamammmmmm Allah korusunnn

ben de okumuştum öyle bir şey ama bebeğin en hareketli oldu saatlerde yatıp dinleyin diyordu. her 2 saatte bir değildi. belki oradan kalmıştır aklında.

kesin benim de ordan kaldı aklımda

canım meraba.kasılmalar önemsenmedi yazdım burda.topaklanma sertleşme artık çok normal dediler.bende böbrek taşı çıktı kasık ağrıları ve sancılarım ondanmış.doğuma kadar idare etcem işte.karnımdaki sertleşmeler devam ediyo ama doktorum rahat bu konuda.şu an taşa takmış durumda.

aynı düşüncedeyiz kızz benim adam 32 sinde anca baba olunca çocugu erkenden evlendirecek

yapar bu çocuga acıdım bak oğlana diyimde hemen alsın kızı da hayatı kurtulsun vallaha:d:d hilmiye klsa oğlanı 24-25 de evlendirecekmiş :d:d

acıbadem maslak mimli hastane:))))))))))

iyi canım ya en azından sebebinin erken doğum kaynaklı olmadığını biliyosun kasılmayada takılma çoğumuzda olmaya başladı zaten hatta benimki akşamları 4 5 defa arka arkaya oluyo ama doğum için pratik yapıyo rahmim ha bide ben kasılma değilde bebeğimin kafası yada pposu diye düşünüyorum çünki hissediyorum o tarafda toplandığını o yüzden rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…