2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba ben temmuz annesi topiginden bi bakayım dedim herkese hayırlı dogumlar ama sanırım ben haziran annesi olucam 26 haziran ve 02 temmuz verildi dogum için heyecan dorukda ve bi seyleri yetiştirmeme telaşı var sizin bitti mi hazırlıklar

anam bu velet benim idrar torbamı ittirip duruyo tuvaletim grelmiş gib oluyo..

ooo hoşgeldin... bende bi don ble yok yetişririz

yürüyüşe cıkıp geldim grip de oluyorum ya hapşırıp durdum yolda hapşırdıkca vıııjtt akıntı idrar arası kaçak oluyor ya uyuz oldum öksürüncede oluo kontrol edemiyorum

ben bi sağlık ocagına gidip geleyim ilaçlarımı yazdırayım

neredeyse hiçbir şey almadım herkes yavaş yavaş hazırlan diyor, yetişir inşallah:)
bu arada ben de çatlak için düzenli krem kullanmıyorum, sadece banyo sonrası mustela kullanıyorum. inşallah çatlamaz, çatlasa anlar mıyım acaba? kızarıyo sanırım di mi?

gelin tabi bklerim ama gidersem de osmaniyede yaylada olucam oraya gelin

Ohhh yaylada püfür püfürrrrrr

görmedim cevabını canım zaten ben öğle arasından döneen kadar sayfalar coşmuş:) kızının odasını sormuştum ona mı yazmıştın cevap...

Efet canım, 5778. sayfada :))))

selam kızlar.şimdi size uzmanlık sorusu geliyor. şu lıerak jeli nasıl ve günde kaçdefa kullanıyoruz?

Ben aklıma geldikçe akşamları sürüyorum ama sabah akşam sürmek lazımmış..
Benmim ancak 2 gecede bir akşamları aklıma geliyor

merhaba hoş geldin
beş kışında çok gezdim ama bişey almadım çünkü herşey kalın kalın ve kışlıktı
yazlıklar yeni gelmeye başladı bu aydan itibaren alırız artık

merhaba hoş geldin
beş kışında çok gezdim ama bişey almadım çünkü herşey kalın kalın ve kışlıktı
yazlıklar yeni gelmeye başladı bu aydan itibaren alırız artık

hoşbulduk evet ya gerci ben butun bady olaylarını park yatagını kuvet falan halletim aldım da yine de ne bileyim oda olayı boyası falan yapılacak bebek sekeri sanki bisey olacak ben kusur kalacakmısım gibi geliyor bu kosturmadan

anam bizim sinekler hormonlu bir odada 6-8 tnae öldürüyoz.
Vakalım cibinlik olursa rahat eder diye düşünüyroum

okadar çok cam varki balkon varki hangi birine. Olmuyor olmuyorrrr
raid takcaz bi bakcaz bakalım
bişey yapmıyor raid sorarım dr a

hepiniz buraya geliiiinnnn... Serin yer sinekde fazla yok beklerim
tarif et yolu gelene kadar doğum yaklaşır zaten.

maşallah bebişine hoşgeldin valla yıkama ütülem işlerinin dışında badana boya bile yapılmadı bekliyor. Haziran anneleri tembel

kusur kalmazsın canım
kusur bulmaya gelenler kendi kusurlarına baksın
yetişir herşey inş.

hoşgeldin . bende park yatak almak istiyorum. sen ne marka ve kaç kademeli aldın? kurdunmu?

anacım senin cibinlik alman şart olmuş o zaman
kıyamam kuzucuğuma o nsl dayanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…