2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

valla annem okudu daha görmedim pazarteside diğer tahliller çıkacak

geçmiş olsun canım...

Kizlar utanarak bir sorum olacakti sizlere
Gebelikte cinsellik hakkinda ne düsünüyorsunuz, bir sakincasi varmi diye biraz arastirdim, insan tedirgin oluyor... biz ne zamandir yapmiyoruz.. devam edenler varmi..

Ay açma o konuyu topic karışıyor sonra
Bizde tık yok çok uzun süredir

Diğer tahliller hangileriydi?

kusur kalmazsın canım
kusur bulmaya gelenler kendi kusurlarına baksın
yetişir herşey inş.

inş.canım yetişir annem dio zaten herseyi bitirdin nerdeyse ne hala panik yapıyorsun ama yapı itibariyle engel olamıyorum işte

Kaç kilo almışsınn yaniii :)
E dünür bi de boy var sende kaldırır :)))

İnşallah canım çok teşekkür ederimm

75le hamile kaldım işde 9 kilo falan.. hilmi yi aradım moral olsun diye öküüüüzz bana kahkaha atıyo hava atıyodun noldu diyo bana öküzz dana bende az daha gül diye suratına kapattım telefonu manyak yaa iice sinir etti:84::84:

anladım tammm tmmm ama ne gerek var 3 kademeye.
Chicco da baktım 450 tl ye var yuh dedim ama dehşet bişey yandan açılıyor bebek emekliyor felan..

şimdi en alt kademeyi 6-9 aylıkken kullanacaz ya. üst kademeyide 6 aya kadar. üstteki kademeye bide sünger yatak konulunca çok yükseliyo, bebek biraz hareketlenince düşme tehlikesi daha çok diyorlar. 3 kademelide ortadada 1 kademe olduğundan yatağı koyunca okadar yüksek olmuyomuş. gene burda bi topikte okudum geçen gün.

canım internetten baktım ama göremedim evde bu akşama bakayım yarın söyleyeyim bulamadım netten ama 270 küsur liraydı
ok cnmm.. Babymax var oda güzel 140 tl bakıcam işte

ufff ben 90 nı geçerim kesin... Uffffff
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

kizlar utanarak bir sorum olacakti sizlere
Gebelikte cinsellik hakkinda ne düsünüyorsunuz, bir sakincasi varmi diye biraz arastirdim, insan tedirgin oluyor... Biz ne zamandir yapmiyoruz.. Devam edenler varmi..
yok gülüm bizim top,k çoğunlukla akıllı çoktan beri yapmıyoruz hatta öğrenince bıraktık. Nisan annelerinde yazmışlar hatta bugun okudum ilişki doğumu tetiklemiş. Yapmayın artık kocaman karın yaaaaaa.

ben chicconun aldım 2 kademeli daha kurmadım yer ayarlamam lazım cunku odam kucuk onun için en ufak boyunu aldım 75*110 cok hoşuma gitti
modeli nedir bakalım netten. Fiyatı nedir.

ay açma o konuyu topic karışıyor sonra
Bizde tık yok çok uzun süredir

diğer tahliller hangileriydi?

idrar kan sayımı ve idrar kültürü. Kültürde çıktı kansayımında da demir düşük çıkar.. Kesinnnnnnnnn her ay yapılıyor bana bok var sanki

Kizlar utanarak bir sorum olacakti sizlere
Gebelikte cinsellik hakkinda ne düsünüyorsunuz, bir sakincasi varmi diye biraz arastirdim, insan tedirgin oluyor... biz ne zamandir yapmiyoruz.. devam edenler varmi..
ben hiç istemedim libidom en alt seviyeye indi zaten ama dr bize 7 ayla birlikte yasak getirdi buradaki drum anne bebek ve babanın bütünleşeceğini bir bağ kurulacağını söylüyor

canım çok geçmiş olsun müzmin oldu bu enfeksiyon sende inşallah bu verecekleri ilaçlarla geçer kurtulursun ilaçlardan sen istemedikçe peşinden geliyor ilaçlar((

ben çok gülüyorum sizin dialoglarınıza yaaaaa

al bi daha gül.. suratına kapattım ya manyak herif .. aradım sen niye benim arkamdan aramıyorsu diye bi fırça çekim dershane kalabalıkmışda. vs vs vs.. verirmişim dogumdan sonra pis herif dövesim geldi :84::84:

delimavi sorma ben ki viamin bile kullanmak istemezken her ay bir kutu antibiyıtik içtim. Bakalım yine verecek sanırım. Bebişe bişey olmuyordur inşallah.

Hahahahha dr beni baya güldürdü yaa bebkle anne baba bütünleşecekmiş. Ayıp kız bebek bi bakacak içeriye doğru gelen bişey var korkacak çocuk:))))))))))))

egecim geçmiş olsun, kurtulamadı şu enfeksiyon belasından. bu ara benim de akıntım arttı, kesin bende de var bir şeyler(

çocuk der ışığı gören geliyo ışığı gören geliyo diye ( spermlere) bu iş der bebek artık

al bi daha gül.. Suratına kapattım ya manyak herif .. Aradım sen niye benim arkamdan aramıyorsu diye bi fırça çekim dershane kalabalıkmışda. Vs vs vs.. Verirmişim dogumdan sonra pis herif dövesim geldi :84::84:
hahahahahah benimki olsa manyak karı senlen mi uğraşacam der. Yemeseydin almazdın der.

egeeeeee bide inşallah diyo yaaaa :84::84:

sen benim arkamdan şişkooooo derken iyiydi tombalak

egecim geçmiş olsun, kurtulamadı şu enfeksiyon belasından. Bu ara benim de akıntım arttı, kesin bende de var bir şeyler(

bircemmmmmmmmm nasılsın dünürüm sesin çıkmıyor..
Valla bütünleştim hayatımda içmediğim kadar ilaç içtim. Allah bebişimi korusun valla..
Yamanım nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…