hahahahahah benimki olsa manyak karı senlen mi uğraşacam der. Yemeseydin almazdın der.
sen benim arkamdan şişkooooo derken iyiydi tombalak
delimavi sorma ben ki viamin bile kullanmak istemezken her ay bir kutu antibiyıtik içtim. Bakalım yine verecek sanırım. Bebişe bişey olmuyordur inşallah.
Hahahahha dr beni baya güldürdü yaa bebkle anne baba bütünleşecekmiş. Ayıp kız bebek bi bakacak içeriye doğru gelen bişey var korkacak çocuk:))))))))))))
delimavi sorma ben ki viamin bile kullanmak istemezken her ay bir kutu antibiyıtik içtim. Bakalım yine verecek sanırım. Bebişe bişey olmuyordur inşallah.
Hahahahha dr beni baya güldürdü yaa bebkle anne baba bütünleşecekmiş. Ayıp kız bebek bi bakacak içeriye doğru gelen bişey var korkacak çocuk:))))))))))))
ok cnmm.. Babymax var oda güzel 140 tl bakıcam işte
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
yok gülüm bizim top,k çoğunlukla akıllı çoktan beri yapmıyoruz hatta öğrenince bıraktık. Nisan annelerinde yazmışlar hatta bugun okudum ilişki doğumu tetiklemiş. Yapmayın artık kocaman karın yaaaaaa.
modeli nedir bakalım netten. Fiyatı nedir.
idrar kan sayımı ve idrar kültürü. Kültürde çıktı kansayımında da demir düşük çıkar.. Kesinnnnnnnnn her ay yapılıyor bana bok var sanki
bircemmmmmmmmm nasılsın dünürüm sesin çıkmıyor..
Valla bütünleştim hayatımda içmediğim kadar ilaç içtim. Allah bebişimi korusun valla..
Yamanım nasıl
ay ne güzel işte her ay bakıyolarmış
en başta bendede çıkmıştı fitil kullandım şimdi soran yok valla
bende korukdan soramıyorum da kesin vardır ama yine
sölemesekte böle gitsek doğuma ne olur acaba
gldiiiimmm... 84 kilo olmuşum beeeeeeennnn
orasıda dogru yemeseydin de diyebilirdi... onlar kendilerine baksın biz gene bebek taşıyos o ise boşu boşuna yag taşıyooo...
söz sana demicem sana şişko diye
iyiyim canımcım, temizlik yapıyordum ara verdim bakayım biraz dedim. yaman bey çok hareketli son birkaç gündür, coştu sıpa:))
Allah korur Duru'mu. zararlı olsa doktor vermez, kötü düşünme.
bircem kan uyuşmazlığı tahililini verdin mi ben unuttum şimdi seni görünce hatırladım
sakın öyle bir şüphen varsa idrar kültürü alsınlar. Bebek gelişmez dedi doktor ve erken doğum riski var dedi. Bir günde bile dehşet üreyebiliyorlarmış. Cuma çıkacak dedim sonuçlar pazartesi hemen getir sakın gecikme dedi doktor.ay ne güzel işte her ay bakıyolarmış
en başta bendede çıkmıştı fitil kullandım şimdi soran yok valla
bende korukdan soramıyorum da kesin vardır ama yine
sölemesekte böle gitsek doğuma ne olur acaba
maşallah koçuma beeeeeee erkekim benim. Allah hepsini korusun inşallahiyiyim canımcım, temizlik yapıyordum ara verdim bakayım biraz dedim. Yaman bey çok hareketli son birkaç gündür, coştu sıpa:))
allah korur duru'mu. Zararlı olsa doktor vermez, kötü düşünme.
egeee çok mu çıktı bakteri?
yaptırdım canım aşımı. o dediğin testi de yaptılar, negatif çıkması gerekiyormuş onun (hala ne testini olduğunu tam anlamadım ama) sen de yaptır bir an önce, 28.haftada yapılması gerekiyor iğnenin.
ayyy bu çok oşuma gitti yaaaa
Dersaneden dönerken ben seviyorum diye simit alıp gelen bir oğlum var. Hemen kahvaltıyı hazırlayan bir de ben... Oturup beraber hem yiyen hem günün olayları konusunda konuşan ana oğul ikilisi... Evet, biliyorum, şanslıyım.
enfeksiyon şüphen varsa baktır derim erken doğuma neden olabiliyormuş çünkü ihmal etme canım
sakın öyle bir şüphen varsa idrar kültürü alsınlar. Bebek gelişmez dedi doktor ve erken doğum riski var dedi. Bir günde bile dehşet üreyebiliyorlarmış. Cuma çıkacak dedim sonuçlar pazartesi hemen getir sakın gecikme dedi doktor.
maşallah koçuma beeeeeee erkekim benim. Allah hepsini korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?