2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hahahahahah benimki olsa manyak karı senlen mi uğraşacam der. Yemeseydin almazdın der.

sen benim arkamdan şişkooooo derken iyiydi tombalak

orasıda dogru yemeseydin de diyebilirdi... onlar kendilerine baksın biz gene bebek taşıyos o ise boşu boşuna yag taşıyooo...

söz sana demicem sana şişko diye

üzülme bende kullandım. çoğumuz kullandık sanırım. benim antibiyotik kullanıp doğum yapmış arkadaşlarım var. bebekleri gayet sağlıklı. hem ilk 3 ayda risk varmış zaten.o da risk oladabilir olmayadabilir.biz artık sonuna yaklaştık.bişeycik olmaz .

olmuyordur canım ilk 3 ay önemliymiş ilaç konusu hem ona göre de yazıyorlradır muhakkak
inşallah tez zamanda geçer

ayyy evet yaaa öyle diyor dedim koca göbek onun bi yolu bulunur diyo kadın anne bebek baba bütünleşecekmişş ayy istemiyorum zaten eksik kaslın doğunca bütünleşelim ... öyle bi fıkra varya çocuk babasının alnına alnına vuruyo :78::78:

ay ne güzel işte her ay bakıyolarmış
en başta bendede çıkmıştı fitil kullandım şimdi soran yok valla
bende korukdan soramıyorum da kesin vardır ama yine
sölemesekte böle gitsek doğuma ne olur acaba

bircemmmmmmmmm nasılsın dünürüm sesin çıkmıyor..
Valla bütünleştim hayatımda içmediğim kadar ilaç içtim. Allah bebişimi korusun valla..
Yamanım nasıl

iyiyim canımcım, temizlik yapıyordum ara verdim bakayım biraz dedim. yaman bey çok hareketli son birkaç gündür, coştu sıpa:))
Allah korur Duru'mu. zararlı olsa doktor vermez, kötü düşünme.

enfeksiyon şüphen varsa baktır derim erken doğuma neden olabiliyormuş çünkü ihmal etme canım

iyiyim canımcım, temizlik yapıyordum ara verdim bakayım biraz dedim. yaman bey çok hareketli son birkaç gündür, coştu sıpa:))
Allah korur Duru'mu. zararlı olsa doktor vermez, kötü düşünme.

bircem kan uyuşmazlığı tahililini verdin mi ben unuttum şimdi seni görünce hatırladım

bircem kan uyuşmazlığı tahililini verdin mi ben unuttum şimdi seni görünce hatırladım

yaptırdım canım aşımı. o dediğin testi de yaptılar, negatif çıkması gerekiyormuş onun (hala ne testini olduğunu tam anlamadım ama) sen de yaptır bir an önce, 28.haftada yapılması gerekiyor iğnenin.

okudugum yazılardan paylaşayım size bi tanesi d

''Çok hastayım nefes alamıyorum, burnum tıkandı'' diye nazlandığımda ''Zurna mı çalacaksın? Yat işte, bir şey olmaz!'' diyen bir adamla evliydim bir zamanlar...

sakın öyle bir şüphen varsa idrar kültürü alsınlar. Bebek gelişmez dedi doktor ve erken doğum riski var dedi. Bir günde bile dehşet üreyebiliyorlarmış. Cuma çıkacak dedim sonuçlar pazartesi hemen getir sakın gecikme dedi doktor.

iyiyim canımcım, temizlik yapıyordum ara verdim bakayım biraz dedim. Yaman bey çok hareketli son birkaç gündür, coştu sıpa:))
allah korur duru'mu. Zararlı olsa doktor vermez, kötü düşünme.
maşallah koçuma beeeeeee erkekim benim. Allah hepsini korusun inşallah

ayyy bu çok oşuma gitti yaaaa

Dersaneden dönerken ben seviyorum diye simit alıp gelen bir oğlum var. Hemen kahvaltıyı hazırlayan bir de ben... Oturup beraber hem yiyen hem günün olayları konusunda konuşan ana oğul ikilisi... Evet, biliyorum, şanslıyım.

çok güzel ben unuttum onu 29 haftadayım bişey olur mu acaba
uffffffff bu hamilelik akıl bırakmadı bende
negatif mi çıktı senin

okurken gözlerim doldu. bende böyle olurum inşallah.

Kizlar Merhaba,
Bu sabah uyaninca agladim. kendimi 200 yasinda gibi hissediyorum dedim. Esim de uzuldu. Son 2-3 gune kadar tum hamileligim cok rahat gecti, cok sukur. tabi kas agrilari, kasilmalar disinda. Ama artik kendimi cok agir, halsiz hissediyorum. yere egilmek bile bir iskence oldu. ayni durumda miyiz?

2 yaşındaki oğlumun ateşlendiği bir akşam, hastaneye götürmek için apar topar hazırlanırken, oğlum o telaşın içinde o alev gibi yanan ellerini dudaklarıma getirip ilk defa "Anne vuj (ruj) sür" dedi. Kırmadım tabi, sürdüm kırmızı rujumu, gittim aslanlar gibi acile. Bakmayın ya öyle!

enfeksiyon şüphen varsa baktır derim erken doğuma neden olabiliyormuş çünkü ihmal etme canım

of yaaa bilmiyorum işte sonradan tekrarladımı ama ben kendi kendime şüpheleniyorum çok aşırı bi akıntı yok ama içim rahat diil.
18 nisana randevumuz o zaman deyim artık
bak bide şu var bebeğin gelişiminde bi sorun yok hatta baya önde gidiyo
acaba enfeksiyon yokmu
amaaaaaaaan kafayı yicem en iisi 18 inde sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…