Kizlar Merhaba,
Bu sabah uyaninca agladim. kendimi 200 yasinda gibi hissediyorum dedim. Esim de uzuldu. Son 2-3 gune kadar tum hamileligim cok rahat gecti, cok sukur. tabi kas agrilari, kasilmalar disinda. Ama artik kendimi cok agir, halsiz hissediyorum. yere egilmek bile bir iskence oldu. ayni durumda miyiz?
pardon acmasaydim keske...aman karismasin... sadece merak iste...
al bi daha gül.. suratına kapattım ya manyak herif .. aradım sen niye benim arkamdan aramıyorsu diye bi fırça çekim dershane kalabalıkmışda. vs vs vs.. verirmişim dogumdan sonra pis herif dövesim geldi :84::84:
Kizlar Merhaba,
Bu sabah uyaninca agladim. kendimi 200 yasinda gibi hissediyorum dedim. Esim de uzuldu. Son 2-3 gune kadar tum hamileligim cok rahat gecti, cok sukur. tabi kas agrilari, kasilmalar disinda. Ama artik kendimi cok agir, halsiz hissediyorum. yere egilmek bile bir iskence oldu. ayni durumda miyiz?
çok güzel ben unuttum onu 29 haftadayım bişey olur mu acaba
uffffffff bu hamilelik akıl bırakmadı bende
negatif mi çıktı senin
kizlar merhaba,
bu sabah uyaninca agladim. Kendimi 200 yasinda gibi hissediyorum dedim. Esim de uzuldu. Son 2-3 gune kadar tum hamileligim cok rahat gecti, cok sukur. Tabi kas agrilari, kasilmalar disinda. Ama artik kendimi cok agir, halsiz hissediyorum. Yere egilmek bile bir iskence oldu. Ayni durumda miyiz?
Kizlar Merhaba,
of yaaabilmiyorum işte sonradan tekrarladımı ama ben kendi kendime şüpheleniyorum çok aşırı bi akıntı yok ama içim rahat diil.
18 nisana randevumuz o zaman deyim artık
bak bide şu var bebeğin gelişiminde bi sorun yok hatta baya önde gidiyo
acaba enfeksiyon yokmu
amaaaaaaaan kafayı yicem en iisi 18 inde sormak
Hahaha canim ya, ayni haldeyim. Bir dehafiften saga sola sallanarak yurudugumu farkediyorum bazenTakılıyorum canım ben yaa, aç ne olacak, anlatacak bişey yok zatennn
Ben de aynı durum var, bugün farkettim ki elim belimde yürüyorum , çok gülerdim öyle yürüyen hamilelere meğer haklılarmışşş
çok güzel ben unuttum onu 29 haftadayım bişey olur mu acaba
uffffffff bu hamilelik akıl bırakmadı bende
negatif mi çıktı senin
aynennn 100.000 bakteri:))))))))))))
ne diyim artık bilmiyorum. Pazartesi gidicem bakalım yine ampisina verir. Off offffffff bu ayyda içeyimde mayısta evdeyim zaten temiz tutarım ıslak kalmaz..
Sen nasılsın
Kizlar Merhaba,
of yaaaBilmiyorum işte sonradan tekrarladımı ama ben kendi kendime şüpheleniyorum çok aşırı bi akıntı yok ama içim rahat diil.
18 nisana randevumuz o zaman deyim artık
bak bide şu var bebeğin gelişiminde bi sorun yok hatta baya önde gidiyo
acaba enfeksiyon yokmu
amaaaaaaaan kafayı yicem en iisi 18 inde sormak
eşim aradı, erken çıkmış, piknik yapalım dedi. Ne yemek yapsam diye düşünüyordum nasıl iyi oldu:)) hadi görüşürüz kızlar...
eşim aradı, erken çıkmış, piknik yapalım dedi. ne yemek yapsam diye düşünüyordum nasıl iyi oldu:)) hadi görüşürüz kızlar...
aynıyız tabiki. Buraya takıl sen motive oluyoruz . Bende dün akşam ağladım sonrada rahatladım.. Yatamıyorum oturamıyorum sırtım ağrıyor evde bakıma ihtiyacı olan küçük bir çocuğum daha var. Ve okula gidiyor .........
ayyy fatma duymasın piknik sayıklıyordu.. Ne güzel benim içinde ye kız
Kizlar Merhaba,
eşim aradı, erken çıkmış, piknik yapalım dedi. ne yemek yapsam diye düşünüyordum nasıl iyi oldu:)) hadi görüşürüz kızlar...
ya sende eşimi görüyrum. Adam eve erken gelince de bilgisayarda biişeyler yapıyor. Hiç dinlenmiyor. Mesain varmı bugunde.canım yaa senin ihmalinden kaynaklandığını zannetmiyorum. Dikkat etsen de bünye yapıyor.
Oluyor işte, sıkma canını.
Ben bunaldım işler yine coştu.
Hava kasvetli bir yandan.
Idare ediyorum işte.
sağol cnm allah hepimizinkini bağışlasın inşallahhhhh.....ayy allah bagislasin canim. Bir cocuk daha olunca sorumluluk daha fazla tabi..kolay gelsin. Benim ilk bebek.
Hahaha canim ya, ayni haldeyim. Bir dehafiften saga sola sallanarak yurudugumu farkediyorum bazen
bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmm:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?