geçmiş olsun canım varisle mantar niye olmuş acaba
canım dediğim gibi doktor tamamen hamilelikten dedi ama varis için ben ağdadan şüpheleniyorum. son 3 seferdir ağdaya gitmeye başlamıştım. zaten çok hassastır benim cildim ve acaip şişiodu ağdadan sonra.
Kötü bişey yok canım takma sakın kafana, üzme bebeğini de..
Egeeeeeee Duru hanımın resmini getir bizeee :)
Dünürüm yaaaaa ben evde olmak istiyorum yaaaaaaaaa
Çok sıkıldım çalışma hayatından da, manyak insanlardan daaaaaaaa![]()
valla eşim zaten her lafı bana getiren. kendisi itiraf etti geçenlerde, annem onun sevgisinin yerine seninkini koycam sandı dedi. benim hatam eşim bana dediklerini söylediğinde gidip onunla konuşmamak oldu. senle ilgilenmedik mi kınada demek lazımdı. o zaman içim rahat ederdi. güya kınada bizim tanıdıklar demiş ki asıl kardeşini almak lazımdı vs, bunlar hep iftira. inş kızına da atacaklar ben de duyacam..neyse yaa, düşündükçe daha kötü oluyor. ben kayınvalide olursam inşallah böyle saçmalıklar yapmıcam.
aman kaynanaya ne yaa :) ben ona sormam zaten şekerden falan haberi de yoktur benimkinin :)) ben de lavanta koyabilirim iyi fikir..hem açılmamış olur.
canım geçmiş olsun. mantar enfeksiyon gayet normal. kardeşim de diyor idrar tahlili yapılsa da sürekli enfeksiyon var çıkar diyor. ilaç alırsın geçer çaresi var neticede. fitili de doktor önerdiyse al hiçbişey olmaz, doktoruna güven.
görüşürüz tatlım![]()
sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi önemli bişey yoktur. ama işte beni en iyi siz anlarsınız insan hamile olunca herşeyi 2 kat dert ediyor.