• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çilekçim geçmişi tam okumadım, sonucunu öğrendin mi bilmiyorum ama ben 100lük yaptırmıştım kağıttaki referans aralıklarını yazayım.
açlık:70-95
60.dk: 95-179
120.dk.: 95-154
180.dk: 95-139

sonuçlardan en az ikisi belirtilen değerlerin üstündeyse GDM tanısı.

Kötü bişey yok canım takma sakın kafana, üzme bebeğini de..

Egeeeeeee Duru hanımın resmini getir bizeee :)

Dünürüm yaaaaa ben evde olmak istiyorum yaaaaaaaaa
Çok sıkıldım çalışma hayatından da, manyak insanlardan daaaaaaaa :53::53::53:

off aynen aynen yaaa kalas gibi hissediyorum endimi

çilekçim geçmişi tam okumadım, sonucunu öğrendin mi bilmiyorum ama ben 100lük yaptırmıştım kağıttaki referans aralıklarını yazayım.

Bircee geldi sonuçlarım çatlıyorum ben de meraktan dur bakiyim hemen
Allah razı olsun canım yaaaaa çok makbule geçti

Canım bende de aynı şey oluyor, eşimi aklıma getiriyorum hemen, o üzülürse çok üzülürüm.. Annesi sonuçta atsa atılmaz satsa satılmaz, ben de anne olucam diyip durmuyorum üstünde..
valla eşim zaten her lafı bana getiren. kendisi itiraf etti geçenlerde, annem onun sevgisinin yerine seninkini koycam sandı dedi. benim hatam eşim bana dediklerini söylediğinde gidip onunla konuşmamak oldu. senle ilgilenmedik mi kınada demek lazımdı. o zaman içim rahat ederdi. güya kınada bizim tanıdıklar demiş ki asıl kardeşini almak lazımdı vs, bunlar hep iftira. inş kızına da atacaklar ben de duyacam..neyse yaa, düşündükçe daha kötü oluyor. ben kayınvalide olursam inşallah böyle saçmalıklar yapmıcam.

aynen bende öyle yapıcam canım, kaynanam pek yapmamı istemiyodu, anne yapmazsam içimde kalır çok istiyorum dedim, peki dedi... örnek yapayım ekliycem hemen. bi de ben şeker kullanmayı istemedim, lavanta kalıcı, içinde şeker olduğu zaman açıyolar onu :)

aman kaynanaya ne yaa :) ben ona sormam zaten şekerden falan haberi de yoktur benimkinin :)) ben de lavanta koyabilirim iyi fikir..hem açılmamış olur.

herkese selam kızlar. nasılsınız??

cumartesi kontrolümüz vardı bizim. pek iyi geçmedi. 1220 gr olmuş oğluşum. yüzünü bize dönmüştü, sanki gözlerini bile açmış bize bakıyo gibiydi. başaşağı dönmüş artık dedi dr. buraya kadar iyiydi ama testisinde su birikmiş biraz dedi. buna zaten bi taktım kafayı. sonra bende kanama olmuştu bi kere ilişkiden sonra o yüzden alttan baktı. bakarbakmaz moralim altüst oldu. ne olmuş burası böyle mantardan görünmüyo dedi. sonra içine maşa gibi bişey sokup mantarları temizledi. çok acı hissettim. fitil verdi ben pek kullanmak istemediğimi söyledim çünkü gebelik kategorisi c fitilin. mutlaka kullan bunu kullanmazsan erken doğum bile olabilir dedi bu da yetmezmiş gibi bi de varis oluşmuş burda dedi. kanama da bundan kaynaklanmış muhtemelen dedi. ilk defa duydum böyle bişeyi dedim. evde kendin de görebilirsin dedi gerçekten gittim baktım damar vardı orda. kızlar çok moralim bozuk doğrudüzgün uyuyamadım 2 gündür kafama takmaktan.
:50:
canım geçmiş olsun. mantar enfeksiyon gayet normal. kardeşim de diyor idrar tahlili yapılsa da sürekli enfeksiyon var çıkar diyor. ilaç alırsın geçer çaresi var neticede. fitili de doktor önerdiyse al hiçbişey olmaz, doktoruna güven.
Ben çıkıyorum dr gidicem görüşürüz

görüşürüz tatlım :3:

Hepsi aralıkların içinde sorun yok demek ki o zaman .. çok sevindim canım, tekrar teşekkürler

off aynen aynen yaaa kalas gibi hissediyorum endimi

Ben de yaa ben deeee

valla eşim zaten her lafı bana getiren. kendisi itiraf etti geçenlerde, annem onun sevgisinin yerine seninkini koycam sandı dedi. benim hatam eşim bana dediklerini söylediğinde gidip onunla konuşmamak oldu. senle ilgilenmedik mi kınada demek lazımdı. o zaman içim rahat ederdi. güya kınada bizim tanıdıklar demiş ki asıl kardeşini almak lazımdı vs, bunlar hep iftira. inş kızına da atacaklar ben de duyacam..neyse yaa, düşündükçe daha kötü oluyor. ben kayınvalide olursam inşallah böyle saçmalıklar yapmıcam.

Benim koca da ne cahillikler yaptı evlenirken,
Düğüne 1 hafta kala geldi takılan altınları babama vericem falan dedi, çok saçmaladı yani... Şimdi kendisi de farkında
Biz de kaynana olucaz, gerçekten inşallah gelinlerimiz damatlarımız çok severler bizi..
Ben bayılırım kayınvaldesiyle iyi anlaşanlara, bize kısmet değilmiş kuzum ne yapalım, kayınvalde sevgisi eksik olsun da evimizin huzuru olsunnn

blueee naber canım? ne zamandır görmedim seni. jokerden göğüs kremi aldın mı??
selam canım ben de senin yazdığını alıntılıcaktım selam vermek için :)) :39: hakkaten uzun zamandır karşılaşmadık. iyiyim sağolasın sen nasılsın? jokerden aldım evet canım %50 indirime girmişti, fiyatlar çok güzel. göğüs pedi almış olmasaydım onu da alırdım lansinohun en ucuzu orda.

anaaaamm mayıs annelerinde 3 kişi dogurmuş :53::53:

fatma kız, senin çizelgenin yazısı değişmiş, diyoki "doktor doğru duruşun annemin bel ağrısına iyi geleceğini söylüyor, annemse bunun saçmalık olduğunu söylüyor.Tek çare bebek sahibi olmak" (sanırım doğmasını kastediyor burda:) )

selam canım ben de senin yazdığını alıntılıcaktım selam vermek için :)) :39: hakkaten uzun zamandır karşılaşmadık. iyiyim sağolasın sen nasılsın? jokerden aldım evet canım %50 indirime girmişti, fiyatlar çok güzel. göğüs pedi almış olmasaydım onu da alırdım lansinohun en ucuzu orda.

fatma kız, senin çizelgenin yazısı değişmiş, diyoki "doktor doğru duruşun annemin bel ağrısına iyi geleceğini söylüyor, annemse bunun saçmalık olduğunu söylüyor.Tek çare bebek sahibi olmak" (sanırım doğmasını kastediyor burda:) )

ayyy ne güzel güzel:1::1: tam benlik demiş.. yesin annesi onun pipisini:D:D:D sağolaın yaa çevirdiğin için :71:

çok geçmiş olsun

sağol canım

evt sıkılıyorum

ah canım geçmiş olsun.. kafana takma canım yoksa aksilikler üst üste gelir zaten yolun çoğunu yarıladık birazda dikkat ettinmi sağ salim bebeğini alırsın kucagına...

ya inşallah fatma bi bitseydi diyorum atık valla, doğurmak istiyorum artık biranönce

uzulme canım ya gecer ınsalkah kafaya takarsan daha kotu olur.
mantar ve varıs neden olmuskı bısey dedımı doktor?

her ikisi de tamamen hamileliktenmiş canım.

wylma geçmiş olsun ama nasıl korkuttun beni okudukça eeee diyorum nerde kötü bişey. Kız ben 3 kutu antibiyotik 2 kutu fitil bir kutuda suda eriyen şaselerden içtim. Bende sandım bebekte bişey var. Dinlen cnm evde yorma kendini ve fitilini kullan geçer. Bozma moralini.

Bak ben çıkıyorum şimdi dr bana kesin antibiyotik verecek çünkü enfeksiyon çıktı yine tahlilde....

sağol egecim. sorma zaten hep o antibiyotiklerden oldu gibime geliyor oğluşumun testisindeki su. ben bu varisi taktım en çok mantar hadi fitil falan geçer bi şekilde ama varisler için napıcam bilmiyorum :50: hamilelikte yaşanabilecek bütün problemleri yaşadım heralde.. sen nereye gidiyosun doktora kontrole mi?

ya bu resim ekleme butonu gelmicek mi... ee ben göbeğimi koyacaktım amaaaaa

ayyy ne güzel güzel:1::1: tam benlik demiş.. yesin annesi onun pipisini:D:D:D sağolaın yaa çevirdiğin için :71:
rica ederim canım ne demek benim de hoşuma gidiyo okuyorum değişince hemen :) esprili şeyler yazıyo genelde :)
sağol egecim. sorma zaten hep o antibiyotiklerden oldu gibime geliyor oğluşumun testisindeki su. ben bu varisi taktım en çok mantar hadi fitil falan geçer bi şekilde ama varisler için napıcam bilmiyorum :50: hamilelikte yaşanabilecek bütün problemleri yaşadım heralde.. sen nereye gidiyosun doktora kontrole mi?

canım varis olmaması için elimizden bişey gelmez sanırım dimi. yani kendiliğinden ve hamilelikten olan birşey. doktor ne dedi tedavisi varmı diye sordun mu?

rica ederim canım ne demek benim de hoşuma gidiyo okuyorum değişince hemen :) esprili şeyler yazıyo genelde :)

canım varis olmaması için elimizden bişey gelmez sanırım dimi. yani kendiliğinden ve hamilelikten olan birşey. doktor ne dedi tedavisi varmı diye sordun mu?

ben şu ing-türkçe çeviri sitelrine yazıyom bazen abuk subuk anlasız şeyler çıkıyo anlamıyordum ii oldu:D:D:D

ben şu ing-türkçe çeviri sitelrine yazıyom bazen abuk subuk anlasız şeyler çıkıyo anlamıyordum ii oldu:D:D:D

ben de iyiyim canım. çok iyi gerçekten fiyatlar. ama ben netten hiç alışveriş yapmadım. kargoya ne kadar ödedin? daha pahalıya gelmez de mi kargo parasıyla?? ben bebedorun 40lı göğüs pedini daha pahalıya aldım. sipariş verirsem onu da alacağım. inşallah sütüm çok olur da çok lazım olur...

kaçıncı haftada doğurmuş mayıs anneleri ?????????? iyilermi ??

:53::53::53::53:
ben de gireyim de bir okiyim, son sayfalarda mı yazıyor? kız erken diil mi daha, kaç haftalık doğurmuşlar, bebişler iyimiymişş :)

Gerçekten öyle iyi geldi bu haber :))

İlk doğumumuz gerçekleşti kızlar...

DENİZ14... 9 Mart 2011.........1,400 gr.........32+2 de bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi...
YASMİN 35 YASMİN...... 3 Nisan 2011......2,800gr ....36+1 de.... sezeryanla Ada bebek dünyaya geldi...
ACARESYE 30 Mart 2011....... 34+0 da dünyaya geldi....

böle yazıyo da arkadaşları yazmış iiler diye dogumu yapanlardan yazan yok

Back
X