• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

var canım o bişey demeden bişey yazmak istemiyordum onun canı biraz sıkkın ona hepimiz dua edelim daha fazlasını yazmak ona saygısızlık gibi olacak gibi geliyor bana oyüzden dua edelim iyi olsun diye

inşallah bir an önce geçer sıkıntıları. ne kadar nazlı çıktı bizim bebekler ya, hepsi yaramaz:)))

sonunda evıme gelebıldım:))
hemen ayaklarımı uzatıp yatacagım ama once sıze bakayım dedım..
bırce bugun senı ruyamda gordum:)tam gordum denılemez ama:))
senınle yazısıyormusuz sen sancım basladı ben sımdı ıstanbula gelıyorum kızlara haber ver dıyorsun:))
bende tamam soylerım hayırlı dogumlar dıyorum sanan ama senı gormuyorum sadece yazısma:1::1::1:

Kızlar bugün çok rahatsızım yaa, bebek de 2-3 kere hareket etti çok hafif sinirlerim bozuldu
işte hep böyle oluyor, yoruluyorum herhalde
bi de sabah servisçi öyle bi kullandı ki arabayı korktum yani
eve gidip de yatayım istiyorum bir an önce korkuyorum :(
benim velet de arada öyle yapıyor. geçen ben de baya tedirgin oldum 1,5 gün çok az oynadı sonra hareketlendi sıpam :) hem de kendisine mektup yazmaya başlayınca :)
benimki su delisi teyzesi :) su içince kıpır kıpır oluyor yaa :) çok ilginç :) sütmüş çikolataymış pek sallamıyor illaki su olacak :))

senınle yazısıyormusuz sen sancım basladı ben sımdı ıstanbula gelıyorum kızlara haber ver dıyorsun:))
bende tamam soylerım hayırlı dogumlar dıyorum sanan ama senı gormuyorum sadece yazısma:1::1::1:

:60: ay çok güldüm ya, hadi sana iyi doğumlar :)))

benim velet de arada öyle yapıyor. geçen ben de baya tedirgin oldum 1,5 gün çok az oynadı sonra hareketlendi sıpam :) hem de kendisine mektup yazmaya başlayınca :)
benimki su delisi teyzesi :) su içince kıpır kıpır oluyor yaa :) çok ilginç :) sütmüş çikolataymış pek sallamıyor illaki su olacak :))

rüyada dogum gormek sıkıntınız varsa onu atacaksınız demekmıs bende durmadan kendımı doguruyor gordugum ıcın :1:

:1:yanlış hatırlamıyorsam bırce batmanda oturuyordu ordan buralara gelene kadar dogurur buyutur bıle:)))

:1: sabah okudum canım, hayır olsun. ben de suziyi ve merveyi gördüm. çok etkileniyoruz burdan:))
:1:yanlış hatırlamıyorsam bırce batmanda oturuyordu ordan buralara gelene kadar dogurur buyutur bıle:)))

mardindeyim:))

selam hamişler nabersiniz aklım burda hep ama vakit bulamıyorum girmeye

benim yarın kontrolüm var bakalım büyümüşmü kuzucuk çok merak ediyorum..

Back
X