- 5 Ocak 2010
- 4.356
- 30
- 163
aman yıne aklıma getırmek ıstemıyorum aslında kocama degılde aılesıne ıste![]()
ailesini yiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman yıne aklıma getırmek ıstemıyorum aslında kocama degılde aılesıne ıste![]()
neyse ben cıkayım kociş gelyomus ıyı aksamlar herkeze![]()
iyi akşamlar şekerimben de çıkıyorum kızlar dinleneym biraz bebişimi hıçkırık tuttu gene![]()
ben de ondan dolayı şüphelenmiştim zaten yanlış ölçtü diye:) şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı. neden zeytin yeme dedin? ben de çok yiyemiyorum zaten mideme dokunuyor diye ama sebebini merak ettim...kız 26 haftalık bebişin boyu 39 cm çıkar mı
şuan 39 cm ise normal asıl
12 kilo güzell ben 16 kilo aldm
çok fenayım yaaa
ama 16 kilo nerde vallahi bilmiyorum
bak göbişlere resmimi ekledim zaten yapılı bi insanım gör bak 16 kilo nerde bilmiyorum
![]()
10'a 6 çok düşük değil iyi bence yüksek olmasın da düşük olsun az bişi tuzlu ye zaten çıkar birer rakam dahazeytin yeme ama...
aynı benimki de normalde gündüzleri hareketsizdir, bugün hareketli maşallahi doktora gideceğini anladı herhaldekız normalde benim gündüzleri uyku modundaydı ama bugun nolduysa bi durmadı oğluşumgeceleri çok fena yaa dinlenme modunda olduğum zaman hemen tepiniyo... o hareket halindedir de sen farkında değilsindir şekerim hele bi sırt üstü uzan bak hemen nasıl döner
![]()
büyümüştür annesi büyümez mibenim de bugün randevum vardı, ya bu ultrason ölçümlerine güvenim kırıldı. geçen gittiğimde uyluk kemiği ne kadar çıktıysa bunda da öyle çıktı. oysa ki aradan 3 hafta geçti. başı ise 32 haftalık çıktı, bi garip acaba doktorun cihazında mı sorun var anlamadım..
bu arada bilginiz olsun diye yazıyorum kızlar rahim içine sperm kasılmayı tetikliyormuş, doktor söyledi, açıklamasını da yaptı ama ben anlamadım pek haliyle...
mayıs annelerinden doğum yapanlar olmus( Allah hepsinin bebeklerini onlara bağışlasın sağlıkla büyütsünler
okuyunca cok tuhaf oldum ya
slm kızlar nasılsınz?, ya bende mi bi sorun var anlamadım? foto ekleyemiyorum bi baksanıza, sizde de ayn ıproblem varmı????
ya bebek şekerimi yaptım, kızlar merak ediyodu yapınca eklede nakalım die, şansa bakben denemedim de, bugün çok kişi bahsetti bu sorundan. siteyle ilgili demek ki.
ooooofffff bugün iştahım çok çok açık.. doymak bilmedim ama kendimi durdurmam gerek haftaya perşembe dokorda randevum var..çok kilo alınca uyarıo doktor uyuz oluorum bende![]()
ya bebek şekerimi yaptım, kızlar merak ediyodu yapınca eklede nakalım die, şansa bak![]()
sağol canım... meğer ne güzel bi duyguymuş insanın yavrusu için bişeyler yapabilmesi...olmuş esracım. çok cici olmuş, ellerine sağlık.
sağol canım... meğer ne güzel bi duyguymuş insanın yavrusu için bişeyler yapabilmesi...