• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar geçmişi okuyodum bodruma çok üzüldüm ya Allah sabır ve bebeğine şifa versin inşallah sadece şüphe ile kalır bişy çıkmaz bu saatten sonra böyle bişey duymak daha yıkıcı olmuştur :59: onun dışında herkes iyidir inş. ben yoğunluktan çok sık giremiyorum bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür kızımda iyi :nazar: sizler nasılsınız

inşallah cnm bugun dua etmekten zaten varya allahtan ne diledim bilmiyorum tövbeeeeeee:)))))))))) inşallah gününde çıkar öykücük

benimde 18inde kız... Inşallah bizde güzel haberlerle geliriz. Sen ne zaman gitmiştin sanki aynı gitmiştik seninle. 29/03/11 de gittim ben

evet ikimizde aynı gün gitmiştik :) :1: 18 inde gidicez demek ikimizde :1:

selam kızlar geçmişi okuyodum bodruma çok üzüldüm ya Allah sabır ve bebeğine şifa versin inşallah sadece şüphe ile kalır bişy çıkmaz bu saatten sonra böyle bişey duymak daha yıkıcı olmuştur :59: onun dışında herkes iyidir inş. ben yoğunluktan çok sık giremiyorum bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür kızımda iyi :nazar: sizler nasılsınız

Hoşgeldin canım, aman iyi ol da, sık girme, arada gir iyi olduğunu bilelim...
Bugün hiçbirimizin keeyfi yok, bodruma çok üzüldük....Ama inşallah herşey iyi olacak, iyi düşünmeye çalışıyoruz...

selam kızlar geçmişi okuyodum bodruma çok üzüldüm ya allah sabır ve bebeğine şifa versin inşallah sadece şüphe ile kalır bişy çıkmaz bu saatten sonra böyle bişey duymak daha yıkıcı olmuştur :59: Onun dışında herkes iyidir inş. Ben yoğunluktan çok sık giremiyorum bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür kızımda iyi :nazar: Sizler nasılsınız
valla iyiydik cnm ama bugun öğleden sonra iyi değiliz artık. Dualarla uğraştık felan daha yeni hafifledi topik kalabalıktı baya..
öğle tadımız tuzumuz yok yani..
Sendeki şikayetler rutin bizdede var. Bel sırt ağrılar vs.....
evet ikimizde aynı gün gitmiştik :) :1: 18 inde gidicez demek ikimizde :1:

aa evet iki seferdir aynı gidiyoruz:))))))))

kızlar ya duyduğumuz haberler bizi çok üzdü ya nolur birazda güzel haberler alalım bebişlerimizde üzülmüştür şimdi

evet.. Ben bugun duru kızımı şımarttım 1 çiko yedim arkasından muz yedim bide nescafeyi seviyoruz içtik ohh kıpraşsın azcık.. Sizde sevindirin..

kızlar ya duyduğumuz haberler bizi çok üzdü ya nolur birazda güzel haberler alalım bebişlerimizde üzülmüştür şimdi

Alın güzel haberr...
Arkadaş aradı şimdi, doktor kontrolümü bugün zannetmiş, onun plesenta aşağıdaydı, doktor erken doğum olabilir demişti...En ufak kanamada koşacaksın bana demişti..
35. haftasında kontrole gittiğinde plesenta yukardaymış, doktor çok şaşırmış bu haftaya kadar yukarı çıkmadı, bu saatten sonra çıkmaz diyordum, çünkü bebek ağırlaştı dönemez artık demiş...Erken doğum beklemyorlar artık...Zaten 36. ol korkma diyordu doktoru, şimdi 38. haftasına gün vermiş sezeryan için..

Salat-ı Tefriciye Listesi

BEN 800
FATMA 800
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50

son liste bu kızlar... okumak isteyen varsa bana özel msjla bildirsin burdan düşelim...

şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum... akşam gelirim belki, kuzu hayırlı haberlerle gel, dualarımız seninle...

Alın güzel haberr...
Arkadaş aradı şimdi, doktor kontrolümü bugün zannetmiş, onun plesenta aşağıdaydı, doktor erken doğum olabilir demişti...En ufak kanamada koşacaksın bana demişti..
35. haftasında kontrole gittiğinde plesenta yukardaymış, doktor çok şaşırmış bu haftaya kadar yukarı çıkmadı, bu saatten sonra çıkmaz diyordum, çünkü bebek ağırlaştı dönemez artık demiş...Erken doğum beklemyorlar artık...Zaten 36. ol korkma diyordu doktoru, şimdi 38. haftasına gün vermiş sezeryan için..

isteğimin bu kadar çabuk gerçekleşeceğini bilmezdim ya sevindim gerçekten inş diğer güzel haberide bodrum dan alırız

Kızlar bende 20 tane aytel kürsi aokucam şimdi kendi adıma ve bol bol dua edicem allahım işallah yüzünü güldürür tüm annelerin

Back
X