Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah cnm bugun dua etmekten zaten varya allahtan ne diledim bilmiyorum tövbeeeeeee:)))))))))) inşallah gününde çıkar öykücük
benimde 18inde kız... Inşallah bizde güzel haberlerle geliriz. Sen ne zaman gitmiştin sanki aynı gitmiştik seninle. 29/03/11 de gittim ben
Kızlar iyi akşamlar
Kuzu güzel haber getir .................................
tamam canım 100 de sen oku ben fatmayla ikimizden düşeyim... 850 olduk fatma...
selam kızlar geçmişi okuyodum bodruma çok üzüldüm ya Allah sabır ve bebeğine şifa versin inşallah sadece şüphe ile kalır bişy çıkmaz bu saatten sonra böyle bişey duymak daha yıkıcı olmuşturonun dışında herkes iyidir inş. ben yoğunluktan çok sık giremiyorum bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür kızımda iyi
sizler nasılsınız
valla iyiydik cnm ama bugun öğleden sonra iyi değiliz artık. Dualarla uğraştık felan daha yeni hafifledi topik kalabalıktı baya..selam kızlar geçmişi okuyodum bodruma çok üzüldüm ya allah sabır ve bebeğine şifa versin inşallah sadece şüphe ile kalır bişy çıkmaz bu saatten sonra böyle bişey duymak daha yıkıcı olmuşturOnun dışında herkes iyidir inş. Ben yoğunluktan çok sık giremiyorum bel ağrısı dışında iyiyim çok şükür kızımda iyi
Sizler nasılsınız
evet ikimizde aynı gün gitmiştik :)18 inde gidicez demek ikimizde
![]()
kızlarr bi 50 de bana ekleyinnnn.....
kızlar ya duyduğumuz haberler bizi çok üzdü ya nolur birazda güzel haberler alalım bebişlerimizde üzülmüştür şimdi
tamam canım 50 de sen al...
bizim de fatmayla 825-825 oldu...
25 küsüratlı oldu çok bana 50 daha verin 100 olsun benim olmaz mı
kızlar ya duyduğumuz haberler bizi çok üzdü ya nolur birazda güzel haberler alalım bebişlerimizde üzülmüştür şimdi
Salat-ı Tefriciye Listesi
BEN 800
FATMA 800
Mevsim1 500
öyküm 500
kuzu 100
yasil haktemin 100
secroceour 500
EGE 175
ysmbstg 44
Volveron 100
karakan 100
channel 100
birce 100
monalya 100
deli mavi 25
banayaklasma 100
hasret 50
mervenesli 100
agrin 100
JUSE 50
Alın güzel haberr...
Arkadaş aradı şimdi, doktor kontrolümü bugün zannetmiş, onun plesenta aşağıdaydı, doktor erken doğum olabilir demişti...En ufak kanamada koşacaksın bana demişti..
35. haftasında kontrole gittiğinde plesenta yukardaymış, doktor çok şaşırmış bu haftaya kadar yukarı çıkmadı, bu saatten sonra çıkmaz diyordum, çünkü bebek ağırlaştı dönemez artık demiş...Erken doğum beklemyorlar artık...Zaten 36. ol korkma diyordu doktoru, şimdi 38. haftasına gün vermiş sezeryan için..
son liste bu kızlar... okumak isteyen varsa bana özel msjla bildirsin burdan düşelim...
şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum... akşam gelirim belki, kuzu hayırlı haberlerle gel, dualarımız seninle...
isteğimin bu kadar çabuk gerçekleşeceğini bilmezdim ya sevindim gerçekten inş diğer güzel haberide bodrum dan alırız
son liste bu kızlar... Okumak isteyen varsa bana özel msjla bildirsin burdan düşelim...
şimdi çıkıyorum hepinizi öpüyorum... Akşam gelirim belki, kuzu hayırlı haberlerle gel, dualarımız seninle...