Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de yakamozla fmg nin plesanta aşağıdaydı değil mi, inşallah onlar da düzelir..Umut oldu valla bana daa..
Kızlar bende çıkıyım biraz toparlanmaya başlıyım.
Iyi akşamlar herkeseee.. Kuzummm güzel haberler getirceksin sakın düşünme allaha emanet olalım hepimiz
canım ben duanın büyüklüğüne çok inanırım sonuçta hepimiz hamile kadınlarız dualarımız dahada kabul olmaya yatkındır diye düşünüyorum ayrıca 1 kişi değil en az 50 kişi nin duası var Allah duaları geri çevirmez inş dualarımızla hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi dünyaya getiricez hepmiz
kızlar ya duyduğumuz haberler bizi çok üzdü ya nolur birazda güzel haberler alalım bebişlerimizde üzülmüştür şimdi
Merhaba Kizlar,
Bebislere isim dusunuldu mu? Ben kizim icin Hande istiyorum. Ancak esim istemiyor. Uhhu uhhu:2:
kızlar bende çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın kuzu inş sende iyi haberlerle gelirsin herkesi öptüm görüşürüz![]()
İnşallah canım...
İyi akşamlar, sen de dikkat et kendine, çok fazla iş yapma..
merhaba canım...
Çoğunun ismi belli bile...
Benimki öykü olacak....Aşkımızın öyküsü diye seviyoruz eşimle şimdiden...
zaten yapamıyorum kasılmalardan 2 balkon yıkadım yine başladı ağrılarım deli olcam yaa
Cok harika bir isim. ANlami da hosmus. Ismiyle mutlu olsun inshaallah.
Sanirim birilerinin duaya ihtiyaci var. Kime ne oldu? Ben de selevat-i Tefriciye okuyabilirim. Birileri soylesin kime ne oldu??![]()
zaten yapamıyorum kasılmalardan 2 balkon yıkadım yine başladı ağrılarım deli olcam yaa
Cok harika bir isim. ANlami da hosmus. Ismiyle mutlu olsun inshaallah.
Sanirim birilerinin duaya ihtiyaci var. Kime ne oldu? Ben de selevat-i Tefriciye okuyabilirim. Birileri soylesin kime ne oldu??![]()
bende çıkıyorum kayınvalideme yemeğe gidiyorım birazda yürümüş olurum hava alırım kendinize ve bebeklernze iyi bakın öptmmmmmmmmmmm
Yıkama boşver, ben yıkamıyorum artık, eşim varken birlikte yıkıyoruz...
Yıkama boşver, ben yıkamıyorum artık, eşim varken birlikte yıkıyoruz...
sağol canım..Bodrumun bebeği rahatsızmış, kordon kanından almışlar sonucu bekliyor, inşallah sonuçlar iyi çıkar diye dua ediyoruz hepimiz...
Cok gecmis olsun. Ben de salavat-i tefriciye okumak istiyorum o ve bebegi icin. ne zamana kadar okunacak?
zaten bidaha yıkamicam pazar günleri herif yıkasın napiyim.
neyse benim yine çenem düştü görüşürüz çıkıyorum ben