hoşbulduk, iyiyiz bizde benim sıpa bi kalbini dinletmedi ona uğraştık biraz 65 kilo olmuşum
Senin boy kaçç..Kilon az ondan soruyorum, ben 1.55 boya 73 kilo olmuşumm..Doktor çok kilo alıyorsun dedi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk, iyiyiz bizde benim sıpa bi kalbini dinletmedi ona uğraştık biraz 65 kilo olmuşum
selam kızlar biz geldik oğluşumla... kuzu nasıl geçti kontrolün??? geçmişi okumadım direkt daldım buraya :)
Senin boy kaçç..Kilon az ondan soruyorum, ben 1.55 boya 73 kilo olmuşumm..Doktor çok kilo alıyorsun dedi..
slmmm bız geldıkkkkkk Eki Görüntüle 173424 Eki Görüntüle 173423 Eki Görüntüle 173425 Eki Görüntüle 173426 Eki Görüntüle 173427 Eki Görüntüle 173428 Eki Görüntüle 173429 Eki Görüntüle 173430 bu kızımn odasııı buda uyku setı takımı dun yatagınıda aldık hazır yatagını![]()
Canım vayra Allah sabır versin annene de tüm şeker hastalarına da... Çok zormuş ya.. Elinden de bişey gelmiyor ki.. Birde başka bir can var içinde...sedece kendim için olsa bu kadar takmam ama işin içinde bebek olunca korkuyorum.. Hareket etmeyince falan sıkıntı yapıyor bende... Birde kilo vermek falan korkutuyor... Neyse hayırlısı bakalım Allah şifasız dert vermesin..
1. 58 canım ben fazla kilo alamıyorum tiroid bezlerim az çalışıyo o yüzden bu kadar aldığıma şükrediyorum
oy maşallah çok sevindim, gidişatı normale dönmüş mü? geriden seyrediyor demiştin dün? maşallah ya çok sevindim canım...İyiydi canım..Benim mini minicik, bu ay biraz fazla kilo almış, hormonla mı besledin dedi kızdı doktor..1770 gr.olmuş, çok şükür herşey yolundaymış...Ben de 1 ayda 4 kilo almışım..
1. 58 canım ben fazla kilo alamıyorum tiroid bezlerim az çalışıyo o yüzden bu kadar aldığıma şükrediyorum
hoşgeldin mervoooooo, kuzunun kızı minik tombiş olmuş :)selam kızlar biz geldik oğluşumla... kuzu nasıl geçti kontrolün??? geçmişi okumadım direkt daldım buraya :)
Teşekkür ederim canım inan takmamaya çalışıyorum bakalım..
Ya birazda sabır kalmadı artık herhalde başından beri çok yıprattı beni bu hamilelik... Bİrde evde çocuk var. ona yansıtmamaya çalışıyorum.. Yoruluyorum. Onun da ne kadar da olsa işi gücü oluyor.. Ondan herhalde.. Şeker düşse sorun değilde .. Ayarlanamamasına sinir oldum... Tek doz oluyordum 1 aydır iyiydim.. Şimdi değişince böyle oldu ona sinir oldum.. Neyse senin derdin sana yeter zaten ... Seninde az kaldı bakalım.. Hayırlısıyla alalım bebekleri artık kucağımıza dimi.. Tabi zamanında..
oy maşallah çok sevindim, gidişatı normale dönmüş mü? geriden seyrediyor demiştin dün? maşallah ya çok sevindim canım...kiloyu dert etme emzirmekten koşturmaktan hepimiz vericez o kiloları...
senin nasıl geçti kontrolün merve?
hoşgeldin mervoooooo, kuzunun kızı minik tombiş olmuş :)
bende çıkyıorum midem fokur fokur kaynıyo, GAVİSCON suz yaşayamaz hale geldimmmmmmmmmmm
senin nasıl geçti kontrolün merve?
Aman alma zaten, kilolu olmak iyi bişey değil ki..
hoşbulduk nereye kız? ayy benim de dün gece boğazım yandı hep... midemden yukarı alev alev buharlar çıkıyordu sankihoşgeldin mervoooooo, kuzunun kızı minik tombiş olmuş :)
bende çıkyıorum midem fokur fokur kaynıyo, GAVİSCON suz yaşayamaz hale geldimmmmmmmmmmm
oy maşallah yaa 1 kg almış maşallah maşallahGününden biraz öne geçmiş..En son 750 gr.falandı...1770 deyince şok oldum....
ebe nisanda gel demişti bende gittim kalp sesi dinlicekti benim sıpa olduğu yerde durmadığı için bi doğru düzgün dinleyemedik en sonunda yakalık da dinledi pazartesi günü de kan tahlilim çıkıcak işte inş iyi çıkar
Evet,biraz hormonlanmış sanırım bu ay...
az ye az homini gırtlak götürüyosun galiba![]()
sorma, hiç çocuğa faydalı bişey de yiyemiyorum...Hep fast food...
Bebek de fos şişti sanırım bu ay..Ya elimde değilki doyamıyorum...4 kilo almışım 1 ayda..