bende aynı durumdayım yaaa hemen geçse şu nisan. sonrada deriz artık şu mayıs bi geçse diyee
iyi ki doğmuşsun canım. eşinle ve Sezinle nice sağlıklı ve mutlu yıllara...günaydın kızlar nasılsınız?
bugün benim doğum günüm çok mutluyum
kızıma yelekler, örmüş arkadaşlarım ve eşleri. sabah verdiler.
gözlerim doldu.
canım progestanı niye kullanıyorsun ki?? ilk 3 ay kullanılıyor o, sonrasında hiçbir etkisi yokmuş. kanamam devam ettiği halde 3 aydan sonra kesmişti benim doktorum.Canım cok tesekkurler.Bugunde olursa artık baska doktora gıderım esımde doktor oldugu ıcın oda ıcın rahat olsun bısey yok dıo. gercı benım doktorum cok temkınlıdır esımde doktor yaaa dahada alakalı zaten ben hergun progestan kullanıyorum baska doktorada gıtsem en fazla bu ılacı verır dıo bakalım inşallahh bıdaha olmaz. bırde enfeksıyon oldugu bellı cunku akıntın cok.
bewn çalışamıyorum bugun karnım ağrıyor. Mas beni etkiliyor yan dönüyorum yan yan yazıyorum bilgisayara.. Ne yapcamyaa.. Dik oturamıyorum .ç.. çok zorlanıyorum eşim dedi 1 mayıs dedin diye susutum ama 1 gün bile yollamam artık dedi.
kasık ve bel ağrılarınız var mıı kzlarrr????
ya bizim evin burada bir kuaför var arada gidiyorum
her gittiğimde beni doğuruyorum sanıyor gerzek 5. ayımdan beri ama
hayırlısı ile doğurucam o kadına gidip gözün aydın diyeceğim gercekten
ne densiz insanlar yaaaa :)
15 mayıstan sonra korkmucammm.. şu bi ay bi geçsinde Allahın izniyle..
aman da aman kociş çiçek yollamış karta sezinimin adını da yazmış.
ayyyyyy.. yer annesi sezinini.
ayyyy gıcık kadınnnn yaaaa :)))banada artık yuzun hamılelık seklını almıs dıyolarr ben bakıyom bısı anlamıyorum amaaa
ya bizim evin burada bir kuaför var arada gidiyorum
her gittiğimde beni doğuruyorum sanıyor gerzek 5. ayımdan beri ama
hayırlısı ile doğurucam o kadına gidip gözün aydın diyeceğim gercekten
ne densiz insanlar yaaaa :)
Herkese merhaba!!! biraz geçmişi okuyum dedim ama oku oku bitmedi:) ben de geldim herkese güzel bir gün dilerim
Benim de dün bi arkadaşım geldi bana, ben kapıyı açar açmaz "aaaaaa şişkoooooo" dedi, sen de hamile kal Allah nasip etsin görürüm seni de salak insan , şişko diilim hamileyim dedim ama geçmedi sinirim
:))))
Benim de dün bi arkadaşım geldi bana, ben kapıyı açar açmaz "aaaaaa şişkoooooo" dedi, sen de hamile kal Allah nasip etsin görürüm seni de salak insan , şişko diilim hamileyim dedim ama geçmedi sinirim
:))))
aman da aman kociş çiçek yollamış karta sezinimin adını da yazmış.
ayyyyyy.. yer annesi sezinini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?