2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm senin raporun kaç haftalığa kadar çalışabilir düzenlendi. Işyerine verdinmi

çarşamba günü fakslattım buraya verdim muhasebeye.
en fazla 10 mayısa kadar çalışabileceğim. rapor tarihinden itibaren 35 günmüş max çalışabileceğin gün sayısı. doktorum istediğin zaman ayrılabilirsin sorun olmaz dedi.
çalışabilir raporu başladıktan sonra istediğimiz gün ayrılabiliyormuşuz.
ben 10 mayısa kadar dişimi sıkacağım. inşallah bi aksilik olmaz.

Bence de çok saçma..
Belki stok yerine bebek bezi parası atılabilir bir kenara..

daha mantıklı hem belki o marka allerji yapacak, küçük kalacak. kullanamayacağız ne gerek var stok yapmaya.

günaydın cnmmm..
Kızlar şu şifreyi nasıl öğrencem yaa. Bu bilgisayrdan çıkış yaparsam bir daha giremem

şu şifre değiştirme yerinden denesen belki hatırlarsın.
aklına ilk gelenleri yaz. tutarsa değiştirirsin şifreni. hadi inşallah.

anladım canım. umarım tekrar olmaz.
kaç haftalıksın?

bewn çalışamıyorum bugun karnım ağrıyor. Mas beni etkiliyor yan dönüyorum yan yan yazıyorum bilgisayara.. Ne yapcamyaa.. Dik oturamıyorum .ç.. çok zorlanıyorum eşim dedi 1 mayıs dedin diye susutum ama 1 gün bile yollamam artık dedi.

Aynı dert bende de var, 2 büklüm oluyorum bilgisayara yazarken
hayatımın hiçbir döneminde çalışmayan insanlara bu kadar özenmemiştim :))

aman ayrıl tabi 10 gün bişey farketmez.
bakalım benimde ne olacağım belli değil dayanabilecekmiyim o zamana kadar kısmet.
yıllık iznini de ekleteceksin değil mi? şu süt izinlerini de toplayım ekletsek daha mı iyi acaba.
ben erken çıkıp napıcam bu dağ başından servis yok bi işime yaramaz süt izni.

Aynı dert bende de var, 2 büklüm oluyorum bilgisayara yazarken
hayatımın hiçbir döneminde çalışmayan insanlara bu kadar özenmemiştim :))

ben de. evde oturmayı hiç bukadar istememiştim heralde :)
uyku yetmiyor bir türlü. evde miskin miskin yatsam bütün gün belgesel izlesem.
kadın programlarını açıp uyusam
acayip uykumu getiriyor o programlar.

29+2 haftalıgım canım bebişde 1370 gr,boyuda 39 cm olmus yanı doktor gayet saglıklı dedı. Bıde bebek rahat dedı strestede degılmıs yanı sancı vs yokmus eger sıkıntılı bır durum olsaymıs bebıs zatııı stresde olurmus bunlarda esımın soyledıkleri.Allahın ıznıyle bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alım tek dılegım bu .

al egeciiiiiiiiiim içimi dısımı biliosunuz artık arkadaslık diye ben buna derim :)
normal cıkan değerleri yazmadım

dansite idrar benim değer 1050/ olması gereken aralık 1000-1030

ph 6 5-8
eritrosit 0-1 0-4
lökosit 1-2 0-4
epitel hücre 3-4 0-4
hiyalin silindir 0 0-4

inşallah canım. gönlünü ferah tut bişey olmaz.
çok sıkıntılı dönemmiş şu gebelik. sürekli diken üstünde.
ama az kaldı. yüzdük kuyruğuna geldik.

benimde dünden beri kasıklarım ağrıyo bugünde adet ağrısı gibibi ağrı var.bebişim hala dönmedi sanırım çünkü alt taraflarıma vurup vurup duruyo.yarın kontrolüm var.

offf Allahım mayıs 15 gelsin artıkkk yaaa......sonra korkmucam şu nisan bi geçseeee

ayy size ne anlatıcaaam

dün hastaneye gittim idrar tahlili için

test odasına girdim kadın doğum polikiliğinde hemşire nst ye mi gireceksiniz dedi yok dedim daha o kadar olmadım ben dedim
hemşire heee o zaman ikizler mi geliyor dedi
allaaaaah ben morardım bayaa bir yok dedim dedim bakmayın heybetine göbeğimin ahahaha ikiz değil
salak hemşire kadın
ay cok mu kilo aldınız peki hamilelikte aaaaa dedi
yok dedim 8 kilo aldım ama şişman hamile kaldım sorun orada ahaha ay sinir oldum ya pislik hemşireeee

Bizde Cumaları toplu kullanıyorsun süt iznini, o da çok güzel oluyor ,
epey bir süre haftada 4 gün çalışıyorsun yani :)

Aaaa deliye bak :) bende de aynı muhabbetler var, hatta üçüz mü diyorlar
herkes bi deli yaaa, hergün herkese aynı şeyleri söyleyip duruyorum, doğuma daha çok var, benim karnım biraz büyük :)

ayyyy gıcık kadınnnn yaaaa :)))banada artık yuzun hamılelık seklını almıs dıyolarr ben bakıyom bısı anlamıyorum amaaa

Aaaa deliye bak :) bende de aynı muhabbetler var, hatta üçüz mü diyorlar
herkes bi deli yaaa, hergün herkese aynı şeyleri söyleyip duruyorum, doğuma daha çok var, benim karnım biraz büyük :)

ya bizim evin burada bir kuaför var arada gidiyorum
her gittiğimde beni doğuruyorum sanıyor gerzek 5. ayımdan beri ama
hayırlısı ile doğurucam o kadına gidip gözün aydın diyeceğim gercekten
ne densiz insanlar yaaaa :)

ayyyy gıcık kadınnnn yaaaa :)))banada artık yuzun hamılelık seklını almıs dıyolarr ben bakıyom bısı anlamıyorum amaaa

ben evdeki aynada anlamıyorum ama annemlerin evindeki aynada, caddede yürürken vitrin camında kendimi görünce ve foto cektirince kendimi tanıyamıyorum ama evdeki aynada kendimi tanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…