cnm senin raporun kaç haftalığa kadar çalışabilir düzenlendi. Işyerine verdinmi
Bence de çok saçma..
Belki stok yerine bebek bezi parası atılabilir bir kenara..
günaydın cnmmm..
Kızlar şu şifreyi nasıl öğrencem yaa. Bu bilgisayrdan çıkış yaparsam bir daha giremem
Canım cok tesekkurler.Bugunde olursa artık baska doktora gıderım esımde doktor oldugu ıcın oda ıcın rahat olsun bısey yok dıo. gercı benım doktorum cok temkınlıdır esımde doktor yaaa dahada alakalı zaten ben hergun progestan kullanıyorum baska doktorada gıtsem en fazla bu ılacı verır dıo bakalım inşallahh bıdaha olmaz. bırde enfeksıyon oldugu bellı cunku akıntın cok.
yaz bakalım aynımıegeeeee idrar tahlilini okuyabiliomusun sen ögrendin mi :)
benim degerlerim normal mi diye doktordan daha nhaber gelmedi de merak ettim şimdi
ordaki bir akadaşının bilgisayarından girip, şifremi unuttum yapsan?
Hangi mail adresini verdiğini hatırlıyor musun?
bewn çalışamıyorum bugun karnım ağrıyor. Mas beni etkiliyor yan dönüyorum yan yan yazıyorum bilgisayara.. Ne yapcamyaa.. Dik oturamıyorum .ç.. çok zorlanıyorum eşim dedi 1 mayıs dedin diye susutum ama 1 gün bile yollamam artık dedi.çarşamba günü fakslattım buraya verdim muhasebeye.
En fazla 10 mayısa kadar çalışabileceğim. Rapor tarihinden itibaren 35 günmüş max çalışabileceğin gün sayısı. Doktorum istediğin zaman ayrılabilirsin sorun olmaz dedi.
çalışabilir raporu başladıktan sonra istediğimiz gün ayrılabiliyormuşuz.
Ben 10 mayısa kadar dişimi sıkacağım. Inşallah bi aksilik olmaz.
Daha mantıklı hem belki o marka allerji yapacak, küçük kalacak. Kullanamayacağız ne gerek var stok yapmaya.
şu şifre değiştirme yerinden denesen belki hatırlarsın.
Aklına ilk gelenleri yaz. Tutarsa değiştirirsin şifreni. Hadi inşallah.
Anladım canım. Umarım tekrar olmaz.
Kaç haftalıksın?
bewn çalışamıyorum bugun karnım ağrıyor. Mas beni etkiliyor yan dönüyorum yan yan yazıyorum bilgisayara.. Ne yapcamyaa.. Dik oturamıyorum .ç.. çok zorlanıyorum eşim dedi 1 mayıs dedin diye susutum ama 1 gün bile yollamam artık dedi.
bewn çalışamıyorum bugun karnım ağrıyor. Mas beni etkiliyor yan dönüyorum yan yan yazıyorum bilgisayara.. Ne yapcamyaa.. Dik oturamıyorum .ç.. çok zorlanıyorum eşim dedi 1 mayıs dedin diye susutum ama 1 gün bile yollamam artık dedi.
Aynı dert bende de var, 2 büklüm oluyorum bilgisayara yazarken
hayatımın hiçbir döneminde çalışmayan insanlara bu kadar özenmemiştim :))
çarşamba günü fakslattım buraya verdim muhasebeye.
en fazla 10 mayısa kadar çalışabileceğim. rapor tarihinden itibaren 35 günmüş max çalışabileceğin gün sayısı. doktorum istediğin zaman ayrılabilirsin sorun olmaz dedi.
çalışabilir raporu başladıktan sonra istediğimiz gün ayrılabiliyormuşuz.
ben 10 mayısa kadar dişimi sıkacağım. inşallah bi aksilik olmaz.
daha mantıklı hem belki o marka allerji yapacak, küçük kalacak. kullanamayacağız ne gerek var stok yapmaya.
şu şifre değiştirme yerinden denesen belki hatırlarsın.
aklına ilk gelenleri yaz. tutarsa değiştirirsin şifreni. hadi inşallah.
anladım canım. umarım tekrar olmaz.
kaç haftalıksın?
29+2 haftalıgım canım bebişde 1370 gr,boyuda 39 cm olmus yanı doktor gayet saglıklı dedı. Bıde bebek rahat dedı strestede degılmıs yanı sancı vs yokmus eger sıkıntılı bır durum olsaymıs bebıs zatııı stresde olurmus bunlarda esımın soyledıkleri.Allahın ıznıyle bebeklerımızı saglıkla kucagımıza alım tek dılegım bu .
aman ayrıl tabi 10 gün bişey farketmez.
bakalım benimde ne olacağım belli değil dayanabilecekmiyim o zamana kadar kısmet.
yıllık iznini de ekleteceksin değil mi? şu süt izinlerini de toplayım ekletsek daha mı iyi acaba.
ben erken çıkıp napıcam bu dağ başından servis yok bi işime yaramaz süt izni.
zaman geçsinnn hızlıcaaaa.. geceleri yataktan zor doğruluorum wc için..
ayy size ne anlatıcaaam
dün hastaneye gittim idrar tahlili için
test odasına girdim kadın doğum polikiliğinde hemşire nst ye mi gireceksiniz dedi yok dedim daha o kadar olmadım ben dedim
hemşire heee o zaman ikizler mi geliyor dedi
allaaaaah ben morardım bayaa bir yok dedim dedim bakmayın heybetine göbeğimin ahahaha ikiz değil
salak hemşire kadın
ay cok mu kilo aldınız peki hamilelikte aaaaa dedi
yok dedim 8 kilo aldım ama şişman hamile kaldım sorun orada ahaha ay sinir oldum ya pislik hemşireeee
ayy size ne anlatıcaaam
dün hastaneye gittim idrar tahlili için
test odasına girdim kadın doğum polikiliğinde hemşire nst ye mi gireceksiniz dedi yok dedim daha o kadar olmadım ben dedim
hemşire heee o zaman ikizler mi geliyor dedi
allaaaaah ben morardım bayaa bir yok dedim dedim bakmayın heybetine göbeğimin ahahaha ikiz değil
salak hemşire kadın
ay cok mu kilo aldınız peki hamilelikte aaaaa dedi
yok dedim 8 kilo aldım ama şişman hamile kaldım sorun orada ahaha ay sinir oldum ya pislik hemşireeee
Aaaa deliye bak :) bende de aynı muhabbetler var, hatta üçüz mü diyorlar
herkes bi deli yaaa, hergün herkese aynı şeyleri söyleyip duruyorum, doğuma daha çok var, benim karnım biraz büyük :)
zaman geçsinnn hızlıcaaaa.. geceleri yataktan zor doğruluorum wc için..
ayyyy gıcık kadınnnn yaaaa :)))banada artık yuzun hamılelık seklını almıs dıyolarr ben bakıyom bısı anlamıyorum amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?