bende sert hareket yok ama kafasını dayıyo göğsümün altına çok feci batıyocanımı acıtıyo bu çocuun hareketleri sizde deoluyor mu? bazen ayh die bi ses çıkıyo çok keskin manewralar yapıyor içerde:18:
kızım bu kadar sert hareket etmezdi
dün az daha motorlu bi genç ezicekti beni. deli gibi motor sürüyo dengesiz sanki yarış pistinde daha ondan da haberi yok beyfendinin sorsa anlatıcam ama nerdeeeee
canımı acıtıyo bu çocuun hareketleri sizde deoluyor mu? bazen ayh die bi ses çıkıyo çok keskin manewralar yapıyor içerde:18:
kızım bu kadar sert hareket etmezdi
ah sakin olabilsem adam resmen vurdumduymaz oldu yaaa
benim kızda çok sert vuruyo çok acıtıyo sıpa
slm kızlar ben geldımmmm hasta olunca temızlık yapmadım ama balkonları yıne elden gecırdım bu arada bebısımn odası 15 gun sonra degıl 1 hafta sonra gelıyormus cok mutlu oldum hıc olmazsa ortalıktan ıvır zıvır kalkar kuzumn herseyı ortada
hem eko vardı hemde hastaneye yatma durumu vardı şeker yüzünden
adamlar aynı biz çok alıngan olduk boşuna üzüyoruz kendimizi
Ben yemeğe çıkıyorum öptüm
Ben yemeğe çıkıyorum öptüm
doğru o da vardı. halletmiştir inşallah...
kız sopalıksın sen balkon bu temizlemesen ne olur kış günü çaymı içicen.
Hastasın yat bizim gibi işe gelsen ne yapcaktın
inşallah sela vakti allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin evlat hasreti çekenlere hamile kalmayı nasip etsin evlerimize huzur sağlık bereket versin
dün az daha motorlu bi genç ezicekti beni. deli gibi motor sürüyo dengesiz sanki yarış pistinde daha ondan da haberi yok beyfendinin sorsa anlatıcam ama nerdeeeee
egeeeeeee kuzu neredeeeeeeeeeeeee
kız ne sorsun adami karıcım dün sana çarpmaya kalkışan biri oldu mu diye mi sorsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?