2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kızlar bende çıkıyim biraz hava aliyim dün davetiye gelmişti kim olduğunu bilmiyorum gidiyim onu soriyim bari yengeme

bende sert hareket yok ama kafasını dayıyo göğsümün altına çok feci batıyo

sen çok kızmışsın sakin ol boşver
ay ewt o bnde de war baston yutmuş gibi oturuyorum.. ama hareketlerde çok sert karnımı yırtacak sanki:26:
oykum naptı acabaaa yattımı hastaneye merak ettım
neden hastaneye yatacaktı öyküm?

biraz daha geçsin takılmazsın böyle şeylere canım :) eşin de anlar zaten neyi sevip ne istediğini hiiç öyle sinir falan etmez seni merak etmee..

inş bakalım görücez geçen hafta baya bi hastalndı yapmadığım şey kalmadı ateşi fırladı üşütmüş resmen bebek gibi ilgilendim ama ben hasta olsam adama batıyo

:):):):):):) cılekkkkkkk cok guldurdun benı canım yaaaaaaaaaaaaaaa...

e ama ilk zamanlar takıldığım şeylere gülüyorum ben :) ne kadar flört edersen et evlendiğin an herşey batmaya başlıyor sonra zamanla yoluna giriyor ya :) biz nerdeyse 4 sene olacak ancak oturttuk herşeyi, ilk zamanlar kedi köpek gibiydik :)

aslında çocuk için beklemek lazım biraz ki evlilik otursun..

bencede özellikle hamilelik dönemini daha sakin ve huzurlu gecirmek için evliliğin oturmuş olması şart
bizde, ilişkimizde, evliliğimzde büyüyüp oturuyor sonucta
ama kavgasız ve cekismesiz olmuyor hiç
hatırlarsınız pislik kocam evi terk edip annesine kaçmıstı :)))))))

neyse hadi çıktım ben görüşürüz kızlar

Görüşürüz canımmm

Ay efet çok gülmüştüm senin anlatışına.. Sahi nie kaçmıştı kocan, sebebini unutmuşum bak :)))

katılıyorum sana canım. bızden 1 sene yaslı evlılıgınızz:)evlılık farklı bısı ama zamanla tanıyorsun ne dusundugunu bılıyorsunnn zaman hersey zamann gercektenn

cnmm herkeste oluyor tartısmaa onemlı olan gercekten bırbırını anlamak heraldeee..
ayyyy yaaa ne zamanlar gecmıstı demı senınkı annesıne gıtmıstı:))::):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…