deseki naptın nasıl geçti dr ne dedi diye sorsa zaten anlatırdım ben herşeyi
bazeb odunlukları tutuyor canım,
ben öyle zamanlarda hatırlatıyorum :)
ben kaç defa hatırlattım tamam bidahaki sefere sorarım diyo ama gene yok
Hiiiçç takılma bence öyle şeylere, ne ilgisiz alakasız kocalar var..
Sen kaç senelik evliydin?
aaaaaa aman iyi yapmıs :)kuzunun patronu hastaymış, ona geçirmemek için gelme işe demiş
10 aylık evliyim canım
ay ewt o bnde de war baston yutmuş gibi oturuyorum.. ama hareketlerde çok sert karnımı yırtacak sanki:26:bende sert hareket yok ama kafasını dayıyo göğsümün altına çok feci batıyo
sen çok kızmışsın sakin ol boşver
neden hastaneye yatacaktı öyküm?oykum naptı acabaaa yattımı hastaneye merak ettım
biraz daha geçsin takılmazsın böyle şeylere canım :) eşin de anlar zaten neyi sevip ne istediğini hiiç öyle sinir falan etmez seni merak etmee..
biraz daha geçsin takılmazsın böyle şeylere canım :) eşin de anlar zaten neyi sevip ne istediğini hiiç öyle sinir falan etmez seni merak etmee..
ay ewt o bnde de war baston yutmuş gibi oturuyorum.. ama hareketlerde çok sert karnımı yırtacak sanki:26:
neden hastaneye yatacaktı öyküm?
:):):):):):) cılekkkkkkk cok guldurdun benı canım yaaaaaaaaaaaaaaa...
e ama ilk zamanlar takıldığım şeylere gülüyorum ben :) ne kadar flört edersen et evlendiğin an herşey batmaya başlıyor sonra zamanla yoluna giriyor ya :) biz nerdeyse 4 sene olacak ancak oturttuk herşeyi, ilk zamanlar kedi köpek gibiydik :)
aslında çocuk için beklemek lazım biraz ki evlilik otursun..
neyse hadi çıktım ben görüşürüz kızlar
bencede özellikle hamilelik dönemini daha sakin ve huzurlu gecirmek için evliliğin oturmuş olması şart
bizde, ilişkimizde, evliliğimzde büyüyüp oturuyor sonucta
ama kavgasız ve cekismesiz olmuyor hiç
hatırlarsınız pislik kocam evi terk edip annesine kaçmıstı :)))))))
e ama ilk zamanlar takıldığım şeylere gülüyorum ben :) ne kadar flört edersen et evlendiğin an herşey batmaya başlıyor sonra zamanla yoluna giriyor ya :) biz nerdeyse 4 sene olacak ancak oturttuk herşeyi, ilk zamanlar kedi köpek gibiydik :)
aslında çocuk için beklemek lazım biraz ki evlilik otursun..
bencede özellikle hamilelik dönemini daha sakin ve huzurlu gecirmek için evliliğin oturmuş olması şart
bizde, ilişkimizde, evliliğimzde büyüyüp oturuyor sonucta
ama kavgasız ve cekismesiz olmuyor hiç
hatırlarsınız pislik kocam evi terk edip annesine kaçmıstı :)))))))
Görüşürüz canımmm
Ay efet çok gülmüştüm senin anlatışına.. Sahi nie kaçmıştı kocan, sebebini unutmuşum bak :)))
way anam way öyle patrona can kurban bekuzunun patronu hastaymış, ona geçirmemek için gelme işe demiş
sigara içiyor diye saldırıya geçmiştim kendisine ahahah
ayy ahh bu hormonların gözü kör olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?