2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herşeyi geçtim dün sağlık ocağına gittim oda biliyo adam ne yaptın dr ne dedi hiç birşey sormadı yaaa kendim anlattım resmen

anaaaam bunların hepsi aynı
geçen ay şeker yüklemesine gittim sabahtan, beni taa 3 te aradı
orda ölsem kalsam hiç haberi yok
küstüm bende konuşmadım sonuçları sölemedim
kaç gün arkamda kıvrandı durdu
sanırım hiç takmamak lazım baksana hepsi böle işte

kızlar acil rapor hazırlamam gerekiyordu haber vermeden çıktım kusura bakmayın...

ayy ne kadar ince bir kadınım ayol...

slm kızlar ben geldımmmm hasta olunca temızlık yapmadım ama balkonları yıne elden gecırdım bu arada bebısımn odası 15 gun sonra degıl 1 hafta sonra gelıyormus cok mutlu oldum hıc olmazsa ortalıktan ıvır zıvır kalkar kuzumn herseyı ortada

ben yanımda götürdüm şeker yüklemesinde ben açlığa dayanamam bayılırım fln diye bazen sürüklüyorum bende yanımda kontrol olduğu zaman. ayın 22 sinde tekrar götürücem gelsin banane

selamlar.. uayndık kızımı doyurdum kendimi doyurdum kızı uyuttum we size geldim.. yaramazlık yoktur inşallah

kız o zaman işi vardıır
bide bende şu var hemen anlamadan dinlemeden tavır yapıyorum
ararsa sen öle yapma bari bi dinle ona göre davranırsın
çok defa anlamadan dinlemeden tavır yapıp sonradan utandığımı bilirim kesinlikle yapmamak lazım
herşeyi geçtim dün sağlık ocağına gittim oda biliyo adam ne yaptın dr ne dedi hiç birşey sormadı yaaa kendim anlattım resmen

bende geçen gün aşı oldum hiç sormadı ne yaptın ne ettin erkek milleti bizim gibi hassas değil

çok defa anlamadan dinlemeden tavır yapıp sonradan utandığımı bilirim kesinlikle yapmamak lazım

bende geçen gün aşı oldum hiç sormadı ne yaptın ne ettin erkek milleti bizim gibi hassas değil

evet işte bizimde o hatamız var :)

neese kaçtım yemeğe
görüşürüz
yemeğe gidenlere afiyet olsunnn

canımı acıtıyo bu çocuun hareketleri sizde deoluyor mu? bazen ayh die bi ses çıkıyo çok keskin manewralar yapıyor içerde:18:
kızım bu kadar sert hareket etmezdi

dün az daha motorlu bi genç ezicekti beni. deli gibi motor sürüyo dengesiz sanki yarış pistinde daha ondan da haberi yok beyfendinin sorsa anlatıcam ama nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…